Hjem / Andet / Tour de Kontrasemit

Tour de Kontrasemit

Jeg ville ønske jeg havde tid og medværtsmateriale til at lave Cykel Snak, for nu er tiden snart inde til intense måneder med cykelløb. VENT… STOP…!! Læs venligst færdig. Ja, og så starter vm i snooker jo også den 31. juli men der skal ikke gives spalteplads til det i dag (desværre).

Det der kan lokke nogen af de sportsligt/åndeligt fattige typer hen til skærmen dette år, og nyde Tour de France er nemlig meget mere end blot et dejligt cykelløb. Alle fans af æraen kan nemlig glæde sig over at dette er /voresløb/.

I 1892 startede et cykelblad kaldet Le Velo og i 1894 blev jøden Alfred Dreyfus dømt for forræderi i sin officerrolle i den franske hær. Efter megen kvetchen og mediestorm fik han senere en ny retssag hvor han igen blev dømt for forræderi. Denne såkaldte Dreyfus-affære var en stor ting i Frankrig. Men af uvisse årsager var cykelbladet Le Velo stor fan af den forræderiske jøde, og i pure afsky over dette startede hæderlige franskmænd et konkurrerende cykelblad, med det ene formål at få Le Velo knust.

Dette seje mandfolkeblad L’Auto Velo valgte at promovere deres chad-skrift gennem et stort, nyt cykelløb. Dette kaldte de Tour de France. Et sandt 3 ugers drama hvor hver pedaldreven kilometer knuser 6 millioner møntklipperkranier i overført betydning.

Miguel Indurain, vinder 1991-1995, udtaler: “Vi har lukket munden på dem før, og om gud vil skal vi få deres løgnemunde lukket igen! Skal vi så køre noget cykelløb – woot woot!”

Således kan man sige at denne herlige, årlige begivenhed der på nærmest alle niveauer er en kridhvid sport (please ikke google sidste års vinder), også er et symbol på den evige kamp mod Europas værste og med skadelige plage. En kamp som L’Auto Velo vandt.

Så hver gang de har kørt 109 kilometer, så kan du med rette tag en tår kaffe og sige “tag den Shmuli, din vitterlige inkarnation af satan på Jorden”. Eller hvad du nu kan finde på at sige. Ikke?

Vi ses til hygge med touren. Jeg giver en kop kaffe. Hallå? Er der nogen?

Om Claus Boatsinker

Tjek også

KALDER ALLE ZOOMERE!

Det tyske patriotiske netværk, Ein Prozent, hvis erklærede formål er at skabe en modkultur til …

14
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
8 Kommentartråde
6 Tråd kommentarer
8 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
10 Kommentarorer
Claus BoatsinkerlebensraumTorsten TorSorteSlyngelSvend Goenge Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Skribent

Haha, tænkte på dig, da jeg hørte det på therightstuff

Touren tophold næster år er dog fra Israel, de har skrevet under på kontrakt med Froome.

Chris Froome, 4x Tour de France Winner, Will Join Israel Start-Up Nation

Jeg tror vi skal satse på vinter-sport hvis vi vil undvære dem.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Mmmm-MmmHHmmmm jaer, det lyder jo rigtig nok meget godt.

MEN! Cykkelmyggen med sin brune levantinerhud og omvendtbuede smovsesnabel modbeviser din påståede basedhed af cykelsport. Tak.

Udklip.PNG
Natsok
Blæser læser
Natsok

De færreste kender til cyklens antisemitiske historie:

– Cyklen er opfundet af en tysker, hvilket i sig selv er antisemitisk.
– Cyklisters signal for at dreje er en helt udstrakt arm. Hitler og nazisterne gik også og strakte deres arme helt ud. Tilfælde? Næppe.
– Cykelhjuls eger har faktisk ingen praktisk funktion, men er en pro-europæisk dekoration, der symboliserer den sorte sol.
– Når du cykler, forbruger du intet brændstof og bidrager dermed ikke til Schlomos gældsfinansierede økonomiske tyranni, hvorfor at hver eneste gang du træder i pedalerne, volder det fysisk smerte på en jøde et sted i verden.
– Cyklen blev brugt i anden verdenskrig af nazisterne til at udføre Holocaust. Når jøder gik ved en trafikeret vej, cyklede nazisterne helt tæt på og ringede med deres ringeklokker, så jøderne i forvirringen kom til at gå ud på vejen og blev pløjet ned af en lastbil. På denne måde kunne nazisterne tælle drabene som trafikuheld. Det er utroligt, men det skete.

Heksejaeger
Blæser læser
Heksejaeger

LOL, gode pointer. Det kunne være man skulle cykle på arbejde lidt oftere.

SorteSlyngel
Redaktør

Ufffff den sidste fik mig

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

turen går til tel aviv -skal vi samle en hær ? www.youtube.com/watch?v=pSLypYgOJdk

Goseph
Blæser læser
Goseph

Jeg hørte engang en fortælling i vores obligatoriske holocaust undervisning, at nazisterne faktisk havde et apparat der cyklede jøderne ihjel. Cyklen var placeret i et rum, sammen med gasbeholdere og en trykluftsventil. For at denne ikke skulle åbne var man nødsaget til at træde i pedalerne, der gennem kæden var forbundet til en kompressor. Mange valgte bare modigt at stoppe, så de i det mindste kunne dø med værdighed. Tårene trillede ned i klassen, og alle gik derfra med et skamfuldt blik på deres cykelnøgle i nøglebundtet. Tænk på denne smerte næste gang du uskyldigt cykler hen i isenkræmmeren, og ser de har udsalg på ventiler og gasflasker.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Mere interessant cykel-historie

en.wikipedia.org/wiki/Vel%27_d%27Hiv_Roundup

Noget knap så heldigt cykel-historie

www.bicycling.com/rides/a20018470/retracing-the-route-of-gino-bartali-tour-de-france-champ-and-holocaust-hero/

Hvor cykel-spørgsmålet ender er ikke til at vurdere!!!!

Heksejaeger
Blæser læser
Heksejaeger

Dagensblæser cykelhold hvornår? Claus som holdkaptajn, og jeg er selv ret god i en sprint. Er der nogle bjergryttere der melder sig? Moishe skal have baghjul nede i touren.

Svend Goenge
Redaktør

Du har min cykel, broder. Heldigvis for os, er jeg blevet oplært i mountainbike af vor tids nok allerstørste pedaltramper:

Screenshot_20200513-215237_Gallery.jpg
lebensraum
Blæser læser
lebensraum

Torsten Tor
Blæser læser

Om 2 generationer er Bjarne Riis blevet til neger.

trackback

[…] med et gennemført vammelt mediestunt. Den kridhvide heltesports mest ærerige højdepunkt, nemlig den herlige, kontrasemitiske tour, er i dag blevet kidnappet af onde […]