Hjem / Andet / 2016 – 2020

2016 – 2020

For fire år siden var nærmest hele året een lang nyhedskavalkade, som man ikke blot var involveret intenst i, men nærmest følte man på et eller andet plan kunne have indflydelse på. Millioner opdagede i 2016 eller i årene op til, at demokratiet vitterligt var falskt og homoseksuelt, og at nye vinde endelig var på vej. Der var håb, lys og forandring i luften. Migrantinvasion, Trump, terrorangreb, hvid sharia, 13 laver 50, let’s goooooo.

Åh, mit søde sommerbarn, hvor mange lag af naivitet gemte du dig bag? Ja, rødpølset som man var, tro soldat i memkrigen på vej mod rumimperiet, så var det hele meget mere falskt og voldsomt mere homofilt end man kunne have forestillet sig.

Sandeligt skal sandheden sætte dig fri, og jeg ville ikke være den siden da rekvirerede baggrundsviden foruden. Bevares, som Bagedystendanmark kan skrive under på, så kan man i sit sommerhus leve komfortabelt i selvvalgt uvidenhed, uden at virkeligheden presser sig så meget på, at det gør særligt ondt. Kan du shoppe løs i Vejle centrum uden at opkastet står klar i halsregionen, så er du bedøvet på et usundt niveau.

Rigtig mange er født i Mogadishu men opvokset i Vejleeø.

I vores storhjernede sfære har de sidste 3-4 år været en led lektie i hvor få der er at stole på på den politiske scene. Med dybdykninger omkring blandt andet den politiske arkitekt og republikanske bæskubber Arhtur Finkelstein, har man gennem Fash the Nation kunnet lære hvorledes en række figurer og partier har vist sig at være kosherstyrede, og at deres “baserede og rødkalkede” fremtræden var et fupnummer, der med en svært fatbar kynisme bragte zionister til magten, og samtidig sørgede for at ægte nationalister ikke kunne få muligheden for at kaste en redningskrans til deres folk.

Det gælder Salvini, Trump, Putin, Orban, PIS-partiet i Polen, Frihedspartiet i Østrig med flere. Ingen nævnt, ingen glemt. Og går man tilbage i amerikansk historie vil man også (via nnndeep nnnndives) kunne lære, at mange af de helt store aktører som Hamilton og Jefferson allerede i deres tid var helt eller delvis korrumperede og ikke havde hvide europæeres interesser for øje. Der var (((andres))) brød der skulle smøres først og fremmest.

Min hensigt med denne bette opridsning er, at gøre det klart at jeg personligt ikke kan piske mig selv til at give en skid for normiepolitik og af gode grunde. Der er ikke en hest at spille på, og selve spillet som det er udformet i dag, gør det umuligt at stille med en konkurrencedygtig krikke.

Det gør det selvfølgelig svært at skrive oprigtige artikler om det daglige koshercirkus i Weimardanmark og det store, rådne udland, men omvendt er det også mulighedernes tid.

Det er en tid hvor jorden bliver stadigt mere frugtbart for små eller store initiativer, der organiserer nationale i andet end den partipolitiske kloak, men som skaber et mere robust fællesskab baseret på noget meget dybere og mere meningsfyldt end et partiprogram, der jo skal være bredt favnende salgsmateriale, som ikke støder medierne eller det øvrige parnas.

2020 er derfor mere ægte end 2016, og vi kan være ægte med vores intentioner og arbejde. Jeg har aldrig – og ønsker ikke – at gemme mig bag syv taktikker for at sige hvad Danmark er, hvem jeg er, og hvad folket er. Klar tale og usminket formulering af mål og drømme er noget der er nødvendigt for at virkeliggøre ting og sager. Det kan for eksempel være “Danmark tilhører danskerne og det overvældende antal fremmede i landet skal tvinges ud” eller “Grønland er en del af Danmark, og inuitterne er uvelkomne gæster på denne juvel af en ø”.

Er tingene som virkelig lægger en på hjerte usagte, så kommer man aldrig i mål. Det batter således i mine blå øjne intet at kaste energien på “bønneudkald skal forbydes”. Jeg ser ikke det konstruktive i at appellere til Normiedanmark på den måde fra et taktisk synspunkt, når nu en meget, meget stor del af befolkningen ville være lige så jublende glade for dem der i stedet sagde “kyl perkerne mod den hedeste del af helvede”.

Men når det så er sagt, så er det fint at der bliver spillet på flere heste. Nogen toner rent, dansk flag og andre bruger mere dellecentriske kanaler til at få et blødt, islam- og indvandringskritisk budskab til torvs. Det stærkeste kort er fællesskab blandt nationalister. Det ses tydeligt i Sverige, som demonstrerer den enorme styrke i nationalistisk sammenhold og organisering.

Blot et par strøtanker. Tl:dr politik er kedeligt nu, selvforbedring og fællesskab er chad.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

KALDER ALLE ZOOMERE!

Det tyske patriotiske netværk, Ein Prozent, hvis erklærede formål er at skabe en modkultur til …

18
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
12 Tråd kommentarer
8 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
9 Kommentarorer
Ingolf GaboldsenAsbjoernNielsenLarsLarsenAlexanderClaus Boatsinker Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Heksejaeger
Blæser læser
Heksejaeger

Det samme jeg hele tiden har sagt, bare formuleret af en større hjerne end min egen. Fremtiden skaber vi selv, partipolitik er mildest talt fucking gay…

Svend Goenge
Redaktør

Kom og hyg med os i kødrummet, fam. Det ville være prima 💪🏻

Heksejaeger
Blæser læser
Heksejaeger

Det ville det.

SorteSlyngel
Redaktør

Du mener vist, det bliver det. Kaffen er allerede på kanden, vi ses om 20.

Heksejaeger
Blæser læser
Heksejaeger

Lyder comfy. Hvor planlægger i meetups?

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Kontakt radio266b@gmail.com for nærmere information.

Alexander
Blæser læser

Jeg er ked af at kontrasignalere dig, men jeg synes det er forkert at opgive politik nu, hvor der er vind i sejlene. Politik er kunsten af det mulige, det opnåelige, og dermed vil du ikke få en etnostat ved næste valg. Det vil du dog heller ikke få på nogen anden vis, indenfor den samme tidsramme.

Nu forbydes burkaer og bønnekald, og det gør ikke det store, men måske er det næste at forbyde halal, omskæring, moskeer, Islam. På denne måde kan man gøre det mindre attraktivt for dem at bo her, og de vil måske vælge at flytte hjem.
Det er ikke nok at smide kriminelle indvandrere ud, men det skaber præcedens for også at smide skattesnyltere ud, og hvor mange er der så tilbage?

Sidste valg viste netop at det nytter at appellere til normiedanmark, for NB kom ind og SK kom ikke ind. Populisme er fremtiden i politik, og man er nødt til at være pragmatisk. Chang Lembirk fra SK skrev, at man skulle hindre kvinder i at stemme. Hans kommentar var korrekt, men hvad hjalp det at ytre det? Det skadede partiet, og var alligevel ikke muligt. Det er den samme type selvskadende impotens, hver gang der bliver snakket om at hænge politiske modstandere fra kraner eller lygtepæle.

Hvis man opgiver politik, hvad er så de tilbageværende muligheder? Et statscoup? Held og lykke med at organisere det i vores overvågningssamfund. Fysisk adskillelse og balkanisering? Danmark er allerede alt for lille til at have nogen geopolitisk indflydelse, og politikerne kan bare vælge at åbne et asylcenter eller bygge billige lejeboliger til de fremmede i dit lokalområde. Den sidste mulighed er at flytte til ingenmandsland og bo isoleret, og håbe at problemerne ikke flytter efter dig. Dit elskede Grønland er måske et meget godt bud.

Hermed ikke sagt at selvforbedring og fællesskaber ikke skal forfølges, men ultimativt kommer deres værdi til udtryk i politik. Hvis du har status og prestige kan du bedre påvirke folks holdninger som meningsdanner eller politiker.
Et fællesskab kan lave en fælles indsats til at lægge pres på offentlige institutioner, politiske partier, og private virksomheder gennem medie kampagner, boykot, demoer, og andre aktiviteter.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Jeg tror vi kommer til at lave rigtig mange ting samtidigt, også politik. Men som jeg ser det, så er en af de absolut vigtigste ting at få opbygget et netværk/bagland.

Kristian Niss
Blæser læser
Kristian Niss

Selvforbedring og fællesskab er meget Chad, parlamentarisme er yikes OG cringe. Helt enig.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Vi er stadig i en fase hvor vi skal have flere med på holdet. At udstille mangler hos globohomo-dagsorden, kan være et middel til at påvirke folk i den rigtige retning. Det derfor vigtigt at man er på forkant med udviklingen og hele tiden er klar til at give alternative fortællinger til løgnpressens daglige indoktrinering af folket.

Der er desuden ikke udsigt til at der er nogle initiativer, der giver mulighed for at man kan engagere sig og melde sig ud af systemet. Hvis der bare var noget som Svenskernes Hus i Danmark, så havde man et sted at starte.

I Polen er /ourguys/ ikke helt uden for indflydelse, som jeg kan forstå på Poul Moczar i podcasten TASOB

The Absolute State Of Britain #64: Sex Tourism Comes to You (With Paul Moczar)

I Ungarn har Orban har man også lavet om på uddannelses-systemet og flere “farlige” personer bliver nu en del af undervisnings-materialet. Og selvom man ikke skære alle jøder over i en kam, så det åbenlyst man er opmærksom på de stærke samfundsomvæltende kræfter og går kontra på deres ødelæggelse af landet de sidste 20 år, med initiativer der modarbejder den ravage de har forsaget.

Jeg er godt klar over at de danser med de ziokonservative og leger koshernationalister, men i det mindste får en del af vores agendaer plads til udfoldelse.

Taler i Martin Henriksen ned eller op, når han udtaler sig om hvilken baggrund man burde have som ansat ved Udlændingestyrelsen? Ser i det som problematisk at han ikke går hele vejen og tilføjer at faktisk så burde der kun være etniske-danskere ansat, der ikke er tilhængere af landsskadelige partier som Radikale Venstre?

Jo mere plads vi med vores demokratiske-stemmer, kan give til partier, der giver mulighed for spillerum, dets flere mennesker vil der være villige til at kigge i vores retning. Hvis der slet ikke er en sted for diskurs, der kan agere som springbræt, så bliver opgaven endnu mere umulig når det for alvor brænder på.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Se Lars Andersens navigere rundt i Koshernationalismen. Når der er en der stiller et spørgsmål til koshernationalisthelten Ben Shaprio, så det vigtigt at der straks er en klar med op-følgende spørgsmål.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Rasmus Jarlov har også været ude med based-retorik idag.

photo_2020-07-13_12-41-48.jpg
photo_2020-07-13_12-43-27.jpg
LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

“Det stærkeste kort er fællesskab blandt nationalister.”

PREACCCHHH NIGGGAAAAAAAA

AsbjoernNielsen
Blæser læser
AsbjoernNielsen

Partipolitik i kosherformen er cancer og skal undgåes, da det er spild af energi eller endda skadeligt for vores sag. MEN det betyder ikke, at præcise politiske forslag og et meget tydeligt “partiprogram” er dårligt – tværtimod. Vi skal stå frem og sige hele sandheden som den er OG give konkrete løsningsforslag samt en større beskrivelse af vores alternativ til globohomo. Et godt eksempel er “Vores vej” fra NMB.

Fællesskaber er ikke blot vigtige, men helt essentielle for enhver revolutionær bevægelse, og vi skal være en revolutionær bevægelse. Hvis du ikke stoler blindt på dine kammerater og ledere, så vil vore fjender, hveriblandt medierne og myndighederne, skabe spild og til sidst knuse enhver form for modstand til deres magt.

En rigtig god måde for mænd at skabe et sådan sammenhold og tillid er at gå ud i naturen, opleve, udfordre og presse hinanden både fysisk og psysisk, hvorefter hygge om et bål med mad, historier, og kammeratskab letter oplevelsen og giver det mere mening. Enhver som har været i militæret ved, at gode kammeratskaber bliver skabt når man har det svært. Det er både selvforbedring og styrkelse af fællesskabet. Se eventuelt dette eksempel:

[s46]Vandretur i rede 1 [/s46]

Ingolf Gaboldsen
Skribent