Hjem / Andet / Boligformand i rotterede skuffet over hans rotter

Boligformand i rotterede skuffet over hans rotter

Man bliver så træt. Få ting er mere trættende end gutmenschen, der føler de pudser deres egen glorie og “gør det rigtige”, når de er et aktivt tandhjul i det store apparat der faciliterer befolkningsudskiftningen.

Disse typer ser ikke sig selv som skurke, men en forbryders sindelag er ikke afgørende i vurderingen af vedkommendes skyld. Man må blot konstatere at de er uden for pædagogisk rækkevidde, og vil være helt paf når kranen en dag kalder på dem.

Historien: der er voldsom ballade for 6. million gang i det besatte område Motalavej i den tidligere fredelige, danske by Korsør.

Sent lørdag aften opstod der masseslagsmål mellem cirka 50 personer i boligområdet Motalavej i Korsør. Det fik betjente og hundepatruljer fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til at rykke talstærkt ud til området.

Igen søndag eftermiddag klokken 16.55 fik politiet en melding om masseslagsmål, men episoden udviklede sig aldrig til et slagsmål, oplyser Lars Denholt, der er vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

– Vi havde en patruljebil midt i det hele, og der var omkring 20 mennesker, som skændtes højlydt. Vi rykkede ud med flere patruljer, og det udviklede sig ikke til mere end et skænderi.

Boligområdet, der er på den hårde ghettoliste, har den seneste tid været plaget af flere uroligheder. Derfor frygter bestyrelsesformanden for boligselskabet Bolig Korsør, at området nu får sværere ved at komme af ghettolisten.

– Jeg bliver vred. Det er møghamrende ærgerligt, fordi vi gør så mange ting for, at det her område skal komme af ghettolisen, og når man har de her store slagsmål, så kommer vi ikke af ghettolisten på noget som helst tidspunkt, siger bestyrelsesformand Ebbe Jens Ahlgren.

Politiets indsats….uf… men det er ikke det vi vil berette om. Se denne utålelige hanrej til boligformand. Han refererer primært til den latterlige ghettoliste, der har 100-120 ligegyldige kriterier, i stedet for blot at se på andelen af fremmede på et givet sted. Du kan altså godt opholde dig i en stinkende slamghetto, som ikke er på ghettolisten, fordi de har skruet og drejet på et væld af knapper, der kan omgå skiftende regeringers komplet latterlige og bevidst vildledende kriterier.

Men denne Ebbe Jens Ahlgren burde tale sine landsmænds sag. Der er masser for ham at sige. Hvad fanden bilder disse pisperkere sig ind, og lave muggikrig på åben gade? Hvor er hans appel til dem der styrer landet om at befri Korsør fra denne brune plage? Hvor er vreden mod dem der har ladet dette ske mod Danmark? Mod hans nære og kære og blodsbeslægtede medborgere?

Han er tavs. I stedet hører vi “hurr durr, vi gør så meget for at komme af ghettolisten, klynke-savle, det går bare ikke med masseslagsmål og knivfægtning, bare øv-øv-øv. Vi skal arbejde sammen, brune hænder i rundkreds med hvide hænder, for ikke at slås, så vi kan komme af den ghettoliste. Fik jeg sagt ghettoliste?”

Ingen fremmede, ingen masseslagsmål. Vildt life hack, gratis til dig, Ebbe-boi.

Vær ikke som Ebbe. Elsk din familie. Elsk dit fædreland. Føl et fællesskab med dit folk. Tænk på dem der var og dem der kommer. Det er så uendeligt meget større end at klappe små perkerrotter på hovedet, og bede dem om ikke at slås, så vi sammen kan lade som om Motalavej ikke er et usselt, besat område, der skriger på befrielse fra den fremmede plage.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Dansk heltemod

Noget vi skal opdyrke meget mere end vi gør i dag er fortidens helte. Man …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
LarsLarsenNatsokHeksejaeger Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Heksejaeger
Blæser læser
Heksejaeger

www.tv2east.dk/slagelse/beboer-paa-motalavej-jeg-betragter-det-paa-ingen-maade-som-en-ghetto
“Jeg møder kun søde, rare og hjælpsomme mennesker”

wew
e
w

Natsok
Blæser læser
Natsok

Der må være glædesspredere i området. De burde omdøbe Ghettolisten til Glædeslisten.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Nej. Ud.