Hjem / Verden / Nogger begår hadforbrydelse mod sig selv, overrasket?

Nogger begår hadforbrydelse mod sig selv, overrasket?

Onsdag eftermiddag d. 24. juni ringede en ung universitetsstuderende til politiet for at anmelde tre racistiske A4-ark der var placeret under vinduesviskeren på hans bil. På de tre stykker papir stod der følgende: “All lives matter” og “You do not belong here” samt ordet ”nigger”.

Han havde parkeret ved et lejlighedskompleks i 90 minutter, og det er altså i løbet af denne tid papirerne blev placeret. Fundet af papirerne medførte selvfølgelig et obligatorisk twitter-opslag, hvor noggeren kunne blive bekræftet af diverse skidtfolk der støtter BLM-lobbyen.

Så begyndte maskinen ellers at rulle. Artikler blev skrevet, tv-interviews blev lavet, dusører blev lovet til folk med informationer og selvfølgelig gik politiet også ind i sagen. Alt sammen på grund af tre stykker papir.

Foretag venligst et dybfølt suk.

Hvad noggeren ikke vidste var dog, at der var et nærliggende kamera. I de 90 minutter var det kun to mennesker der gik nær bilen, men de var kun i nærheden af bilen i et par sekunder hver. Altså slet ikke nok tid til hverken at skrive eller placere papirerne.

De tre famøse A4-ark. N-ordet er selvfølgelig sløret.
Vi er jo professionelle journalister på Blæseren. 

Politiet skriver i deres rapport:

“Omkring kl. 12.55 ses Martin på video gå tilbage til sin bil. Martin går straks til passagersiden af ​​sit køretøj, men åbner ingen døre. Martin ses mod fronten af ​​sit køretøj. En kort hvid plet ses fra omkring midterkroppen af ​​Martin bevæge sig mod hans køretøj. En anden hvid plet ses i nærheden af ​​hans brystområde. Derefter ses Martin træde tilbage og ind på fortovet foran sit køretøj, hvor han sandsynligvis tager billeder og videoer.

Derefter nærmer han sig køretøjet igen på passagersiden og står der et øjeblik. Derefter ses han gå mod fronten af sit køretøj. Martin går derefter ind ad førerdøren og kører væk et øjeblik senere. Den samlede brugte tid ved køretøjet er 1 minut og 15 sekunder. ”

Baseret på videobeviset havde ingen andre tid nok til at placere beskederne på noggerens bil bortset fra ham selv.

Kan han så egentlig blive straffet for en hadforbrydelse mod sig selv? Lol, nej. Noggeren gjorde jo bare brug af sin ytringsfrihed.

En lille bøde for en falsk anmeldelse måske? Niksen biksen, kammerat.

Man bliver så forfærdelig træt..

~Specificering~

Politiet delte deres konklusioner med den offentlige anklager i Brazos County, som bestemte, at der ikke var begået nogen forbrydelse, da noterne ikke indeholdt en trussel og derfor var beskyttet af forfatningen.

Politiet bad også anklagerens kontor om at undersøge hvorvidt det kunne betragtes som en falsk anmeldelse, men fik at vide, at sagen “ikke opfylder kriterierne, da Martin ikke rapporterede en forbrydelse.”

Det offentlige holder hånden over noggeren.

Om SorteSlyngel

Boomernes skræk, zoomernes håb. Kært barn har mange navne, mit er Sorte Slyngel, og jeg er professionel leverandør af vredesbenzin til Blæseren.

Tjek også

Det aserbajdsjanske spørgsmål

Den igangværende konflikt mellem Armenien og Aserbajdsjan har grobund i regionen, Nagorno-Karabakh. Begge lande er …

18
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
7 Kommentartråde
11 Tråd kommentarer
10 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
11 Kommentarorer
GaskammerMadsenEvolationTorsten TorHeksejaegerDr. Shekelgrubler Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Ret sikker på at man kan få en bøde for at ringe til politiet uden nogen grund. Eller hvad?

GaskammerMadsen
Blæser læser

Minder mig om en hvis Jussie Smollett, som forfalskede og anmeldte et racistisk overfald imod sig selv. Alle anklagerne frafaldte fordi han var en god dreng, der dindu nuffin

Ludvig
Blæser læser
Ludvig

Det minder mig om flere historier fra den hjemlige presse. Hvor diverse negere, muslimer og asiater påstår de bliver chikaneret på gaden – tror ikke en flyvende fis på det. Især en asiat, der udgød at hun jævnligt bliver kaldt thailuder i det offentlige rum. Haha, no way.

Men det er gode komplet udokumenterede historier at bringe for folkeforrædder-medierne, hvis ledere en dag – om Holger Danske vågner – bliver stillet for en retssag.

Lars Agerbaek med Ae
Gæst
Lars Agerbaek med Ae

For ikke så lang tid siden, så jeg en adopteret koreansk kvinde på TV, fortælle om den “dagligdags-racisme”, hun var udsat for. Som eksempel nævnte hun en episode i Magasins make-up afdeling i København. Her henvendte ekspedienten sig til hende på engelsk. Hun blev (selvfølgelig) voldsomt triggered og forklarede den racistiske hadnazist, at hun altså var blevet adopteret som ganske lille og betragtede sig selv som dansk.
Ekspedienten svarede at det var fordi at der kom mange kinesiske turister hos dem – Magasin ligger på Strøget. Det kunne den lille asiat ikke acceptere(koreansk kineser-had?) og hun mente absolut at der var tale om et racistisk overgreb.
Intervieweren spurgte så hvordan hun forestillede sig at ekspedienten skulle kunne kende forskel på en asiatisk turist og en “dansk” adopteret asiat.

Det havde hun ikke noget bud på.

Men racistisk var det i hvert fald.

Claus Boatsinker
Administrator

Godt nok har det danske politi udstedte ordrer til at medvirke til gadeterror mod nationale. Godt nok laver man gay-ops mod dissidenter der uddeler hårlak efter overfaldsvoldtægter. Godt nok kalder en justitsminister nationale for en trussel på linje med muhamedanske terrorister. Men det er stadig – formentlig – ulovligt at spilde citronmånegnaskernes tid på sådan noget som denne hanabe har gjort.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Jeg havde fornøjelsen af at se denne dokumentar igår om livet i Nigeria, efter de gennemgik den på TRS.

Vi kan kalde den Empire of Dust 2.0

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Fedt at der vil være 800 millioner nigerianere inden længe. De bidrager med så meget.

Claus Boatsinker
Administrator

Det tredobbelte af Afrikas samlede befolkning i 1950. Very cool, negere.

Heksejaeger
Blæser læser
Heksejaeger


Alt imens Ghana er en supermagt, med star wars tier teknologi. DAS RITE.

Evolation
Blæser læser
Evolation

Hver gang jeg hører om en af de her “had-forbrydelser” eller “had-hændelser”, så antager jeg som udgangspunkt, at det er (endnu) et fup-nummer, indtil jeg ser meget solide beviser for det modsatte (hvilket s stort set aldrig sker).

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

N…Sorte mennesker er trættende i længden.

Torsten Tor
Blæser læser

Sidespring: Er på et mindre feriecenter i Jylland. På et døgn så jeg 4 danske mænd slæbe rundt på deres gook + racemixede afkom. Jeg tænker, hvordan kan de? Faldt i snak med en af dem som var fra KBH som jeg, som hurtigt hånede Jylland at her skulle han fandme ikke bo og der sikkert er mange bøfsteder. Deres dobbelte standarder er uhyrlige, fordi jeg kunne pille ham ned hvert øjeblik med hans raceblandingsbedrift og han vil skabe sig som en jøde!

Torsten Tor
Blæser læser

5. par spottet ved morgenbuffet. Midalderende dansk mand med import pornodukke fra Patong Beach.

Heksejaeger
Blæser læser
Heksejaeger

Hvorfor er dette fænomen så udbredt? Der må jo være en reel årsag? Tillad mig lige at lege djævlens advokat, men kunne man ikke godt forestille sig at sydøstasiatiske kvinder måske var mere traditionelt feminine end danske kvinder, er dermed grunden til at danske mænd vælger at koge ris? Jeg ved det ikke, men hvis jeg var i den situation, så ville jeg nok bare finde mig en pige fra Østeuropa…Hvorfor asien?

Torsten Tor
Blæser læser

Jeg har også tænkt meget over det – især fordi hovedparten af de nationalistmænd jeg har mødtes med er enlige uden børn. Og her tænker jeg også at det bedste valg vil være en østeuropæer hvis de absolut ikke kan få en nordeuropæisk en.

Helt sikkert at disse rigskogere er mere traditionelle end den kulturmarxistisk hjernevaskede danske kvinde. Læg dertil at den danske mand i riskogeren faktisk kan få en kvinde og ikke være enlig. En kvinde der er tilfreds med byttehandlen: du er forsørger vs jeg føder dig børn og passer dem. Og det er rigskogeren tilfreds med og den danske mand skal ikke være alt muligt fancy og imponere på en moderne måde. Han kan bare væren en simpel forsørgenede mand som de fleste er. (Kender en kvinde der kun ville have arkitektmænd. Så hørte jeg at hun havde fået en pædagogmand, så det gik jeg og studsede lidt over indtil jeg hørte, at han også var DJ – så det var lige det ekstra fancy hun skulle have med, før hun ville gå med en pædagog).

Dernæst holder de sig også godt modsat den danske kvinde som hurtigt bliver en hval.

Og så bliver hvide mænd ikke moppet hvis de tager sig en gook, hvilket de burde gøre, så de skammer sig ikke rigtigt når de sådan sidder med en.

Evolation
Blæser læser
Evolation

“Og her tænker jeg også at det bedste valg vil være en østeuropæer hvis de absolut ikke kan få en nordeuropæisk en.”

Det kan selvfølgelig være at de ikke “kan”, men det kan også være, at de bare ikke ønsker “den kulturmarxistisk hjernevaskede danske kvinde”.

“Og så bliver hvide mænd ikke moppet hvis de tager sig en gook, hvilket de burde gøre, så de skammer sig ikke rigtigt når de sådan sidder med en.”

Helt enig! Dette fænomen bør udskammes.