Hjem / Andet / Inuitløgne intensiverer: Eskimo betyder….

Inuitløgne intensiverer: Eskimo betyder….

Snak om selvstyre over en ø tilhørende et nobelt, skandinavisk heltefolk.

Forsøg på at tilsværte vores historie og som tilvandrede besættere kalde os indfødte for kolonisatorer.

En uendelig række af frækheder, der fortæller os danskere så tydeligt som det kan skæres ud i god, dansk kvalitetspap, at sameksistens ikke er hverken muligt eller ønskeligt. En hurtig skilsmisse fra disse forfærdelige skrumpehjernede inuitter er den eneste løsning, der er tålelig for det plagede, atomiserede danske folk. Klar tale for en fremtidens kurs.

Vi kan se et øjebliksbillede af den uholdbare situation, hvor disse fremmede på Grønland er gået fuld bix nood og nu leger sprogpoliti overfor danskerne. Hvad. Fuck?

Mange lande har brugt ordet eskimo til skønne isprodukter.

Vi har kunnet læse at ordet eskimo nu skulle være en nedsættende betegnelse for det folk, der i forhold til det image de har skabt af sig selv, burde hedde Klynkende Pædodrankere®. Man kunne i seks millioner artikler, der lod som om det var en relevant historie at bringe, læse at eskimo betyder kødæder, og at det er… nedsættende (?) fordi …øh…? Noget med at alle ikke spiser kød, hvad (??). Ingen fornuftig forklaring var at finde.

Men med mine observationer af disse isflagepattebørns opførsel, så var jeg øjeblikkeligt skeptisk, fordi deres spytsprogsviden helt sikkert er begrænset, og at de med garanti trak dette krækelseskort ud af røven til lejligheden.

Og lur mig om ikke det viste sig at jeg havde helt og aldeles ret. Eskimohistorien var endnu en løgn. Dagens Blæser gør det beskidte arbejde og finder kildehenvisningen.

Pinligt fuld inuit: “shom betjyd kødæder, og, *hik* ik godt, stop ispind, raciste“.

Virkeligheden: I etymologisk forstand er der videnskabelig konsensus omkring, at ordet eskimo stammer fra det innu-aimunske ord ayaskimew, der betyder “en person der snører en snesko”, og at det ikke er en  nedsættende betegnelse.

Der er skrevet tykke bøger om snesko.

Bizart at de vil lyve om noget så åndssvagt. Nå, ja, fint. Men det at de åbent siger, at de vil kaldes inuitter er sådan set en god ting. Det er fælles fodslag, når det er bedst, for vi vil også kalde dem dette (og 100-120 andre betegnelser).

Disse inuitter, der har spredt sig over mange områder, har deres egen organisation Inuit Circumpolar Council, der er deres overordnede struktur for deres folks drømme og ønsker. En af dem er fuld kontrol over vort Grønland. Det er klart at de vil mele deres egen kage, og det går det jo mildest talt godt for dem.

Men for os er inuitordet godt, for det løsriver dem fra identiteten som “grønlændere”, og sætter dem i en større geografisk sammenhæng. Alt sammen brugbart i den vigtige kamp for sind og hjerter, når vi vil fortælle vores danske frænder om deres stjålne landsdel. Vi var der først. Genforeningens dag skal være enhver rask drengs drøm og ambition.

Jeg synes at sælgnaskerne har skudt sig ret så meget i foden i denne sag.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

KALDER ALLE ZOOMERE!

Det tyske patriotiske netværk, Ein Prozent, hvis erklærede formål er at skabe en modkultur til …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
6 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
SorteSlyngelEvolationSvend GoengeIngolf GaboldsenLars Agerbaek med Ae Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Klynkende Pædodrankere® snubler, bogstaveligt talt, i deres forsøg på at stjæle Grønland fra det Danske Folk.

Alert, det er her du hører til. Tal aldrig til mig eller min ø igen.

Udklip.PNG
Svend Goenge
Redaktør

De hører ikke engang til i Nordamerika. Deres folk overtog det fra Dorset kulturen, som forskere mener ikke er beslægtet med inuitfolk.

Arctic_cultures_900-1500.png
Lars Agerbaek med Ae
Gæst
Lars Agerbaek med Ae

Klovne Verdens ræsonnement, har desværre vist sig at være ligeså tykhovedet som Shlomos glans. Så mon ikke denne redegørelse for oprindelsen til ordet ‘eskimo’, vil sive ud i glemselens å, ligesom så mange andre kendsgerninger i denne verden.

Skrumpehjernede inuitter, Klynkende Pædodrankere, Isflagepattebørn og Sælgnaskere

er alle udmærkede tilføjelser til listen dog. Respekt.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Min oldemor fortalte engang at Eskimo var det ikke-diskriminerende ord, som man begyndt at bruge istedet for skrællinger.

Evolation
Blæser læser
Evolation

Glæder mig til at se Friskos kommende reklamer for “Klynkende Pædodranker-IS – Inspireret af rigtige begivenheder”

SorteSlyngel
Redaktør

Hele den her eskimo-debat har fået samtlige boomere til at gå totalt i selvsving.
#BOYCOT HANSESNS IS !!1!!!1 ARRGH