Hjem / Danmark / Cirkus Grønland: kridhvid “inuit” vil fjerne Hans Egede

Cirkus Grønland: kridhvid “inuit” vil fjerne Hans Egede

På Grønland er vi i en beklagelig situation, som vi ikke skal gennemgå endnu engang. Selvstyre og alt det der. Men i deres deres eget lille bloktilskudsdemokrati, har de nyligt haft en afstemning om hvorvidt de skal af med statuen af den danske præst Hans Egede.

“Det bliver hella-fedt at besøge mine vikingelandsmænd!! Woot-woot, jeg glæder mig!” t. Hans Egede, 1720.

Afstemningen kommer efter en massepsykose blandt de tilvandrede snapskimoer, der i deres evighedsbrandert har bildt sig selv ind, at de er undertrykte George Groid-kloner.

Resultatet af afstemningen blev i øvrigt et stort flertal for at beholde statuen af den (alt, alt, alt for tolerante) store dansker, der med gru i 1721 kunne se at hans landsmænd var blevet udryddet og at der i stedet var kommet fremmede til.

En af dem der arbejder for at fjerne statuen helt, er den på Grønland valgte folketingspolitiker Aki-Mathilde Høegh-Dam. Denne purunge sociale retfærdighedsskjoldmø er en mærkelig tingest. Hun er på en eller anden måde det tætteste vi i Danmark kommer på en afrogarnet, hysterisk mulat, der vil tilsværte hendes hvide overherre.

Men… denne dame er tydeligvis resultatet af flere omgange af danskere der har haft iglofeber, for de recessive køleskabsindianergener er nærmest komplet skyllet bort, og tilbage står en pige født i Hillerød, der ser mere eller mindre pære(snaps)dansk ud.

Aki-Matilde da hun var med i Miss Danmark. Kald mig bredt favnende, men jeg ser altså ikke en inuit på det billede, og jeg ville med hendes underskrift på et underkastelsesdokument afstå hende en plads i Stordanmark (siiiiiiiiiimp).

Men det er da en skør, skør verden, mine gutter. At de ægte inuitter er småt begavede og uden evne til at gøre det store viser sig på alle niveauer. Sandeligt også blandt deres parlamentariske repræsentanter, hvor folk med semidansk blod med lethed kan tage ordet og roret. Det gør det kun mere beskæmmende at vi overøser dem med magt og pengegaver, når nu vi ville kunne tage kontrollen tilbage uden det mindste problem.

Ser man på Aki-Matilde Høegh-Dams politiske mærkesager fra hendes ungdomspolitiske dage til nu, bemærker man at hun hele tiden taler om børn og unges vilkår. Man kan kun, med risiko for kuldegysninger, gisne om hvad hun har oplevet i sin tid på Grønland blandt ægte inuitter. Det har nok ikke været nogen fed tid for hende, og hendes frastødende retorik overfor Danmark må være en slem grad af Stockholm-syndrom. Uf.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Lys fremtid for forlaget Logik

De fleste har nok hørt om Logik Förlag, det svenske forlag der har alt indenfor …

9
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
6 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
TyranenHeksejaegerlebensraumSvend GoengeIngolf Gaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Svend Goenge
Redaktør

AAAAHHH I’M BLEEEEEEAAACHIIIING!!!!111

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Artiklen på China Global Television Network er endnu mere slem.

“We should do as the rest of the world is doing and remove it, because it’s a part of the oppression here in Greenland and the systemic racism,” said Josef Tarrak-Petrussen, a 21-year-old hip-hop artist with a Greenlandic mother and Moroccan father

newseu.cgtn.com/news/2020-07-21/Greenland-divided-on-vote-to-remove-statue-of-founding-missionary-SjnalkYXvi/index.html

Om et par år kommer grønlænderen der ligner en dansker, til at shille hårdt for de neokonservative i USA, fordi hun opdager der er mange penge at tjene.

Det vil hun gøre samtidig med hun kalder sig socialist og vil de-kolonisere Grønland fra onde Danmark.

Jeg kunne forestille mig typer som hende, er dem man tænker på når der bliver snakket om uddannelse i USA.

Fra et grønlandsk perspektiv håber Steen Lynge, at onsdagens møde kan betyde mere samarbejde mellem USA og Grønland.

»Vi ser frem til et tættere samarbejde med USA, og at vi kommer til at indgå i tættere samarbejde om uddannelse, handel, kultur og ikke mindst turisme og råstof. Det er vigtigt, at vi i Grønland fortsat kan udvikle os,« lød det.

finans.dk/politik/ECE12298319/kofod-foer-pompeobesoeg-det-er-ikke-et-hoeflighedsmoede/

Mon ikke Jeppe Kofoed der har gået på Harvard, syntes det en mægtig ide. Han har jo også læst til Globohomo.

www.change.org/p/everyone-fjerne-hans-egede-statue

Og hvad sker der for at en online-afstemning skrevet på Engelsk, for at appellere til kulturmarxister i hele verden, skal være afgørende. Forstår sinken, der er borgmester i Godthåb, ikke at sådan noget besluttes på et møde i kommunalbestyrelsen?

Dem der er for at beholde statuen har lavet en på Grønlandsk!

www.skrivunder.net/hans_egedep_eqqaassutissa_piujuarli_-_bevar_hans_egedes_statue_i_nuuk

SorteSlyngel
Redaktør

Iglofeber er på listen over frastødende fremtidige lovovertrædelser.
Hvilket mennesker kunne nogensinde få sig selv til at kigge på en inuitkvinde og tænke; hun er vel nok charmerende og flot, hun skal føde mine børn?

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Ham der der dyrker incest i Game of Thrones er gift med en Grønlænder, mon ikke hun var ok skåret engang i 90erne?

Svend Goenge
Redaktør

Til dét kan jeg kun sige

Heksejaeger
Blæser læser

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

hun trænger til en lærestreg om dansk overherredømme www.youtube.com/watch?v=88mN-7LPOIw

Heksejaeger
Blæser læser

Gad vide hvordan hendes forfædre har set ud, for det er godt nok en ordenligt omgang afblegning.

Tyranen
Blæser læser
Tyranen

Sjovt at hun mener hun som en hvid europæer mener hun taler på vegne af grønlændere… De fleste hader danskere ligeså meget som de elsker guldbajere.