Hjem / Samfund / Kong Arthur og andre sorte, historiske figurer

Kong Arthur og andre sorte, historiske figurer

Det er ikke noget nyt fænomen at medier, styrede eller ejede af vores levatinske møntklipperbekendte, ynder at hyre sorte eller på anden vis etnisk udfordrede skabninger til at spille hvide karakterer.

Det er åbenlyst fjendtligt, fornedrende og hånende, men trods alt så bizart og absurd at man er mere paf end sur. Vi ser ikke film om jødiske helte spillet af ghettonegere, eller små afrobørn i film nummer seks trillion om deres utålelige holocaustmyte.

Men er det europæisk historie og homogenitet der kan angribes af disse frække dødsfjender, så gør de det gerne. At holde lav profil er ikke noget der falder dem ind. Heller ikke i Netflix-opkastet Cursed, en serie hvor Kong Arhur spilles af negeren (der også har et splask gadepøllerblod) Devon Terrell.

“Du får rollen” sagde castinginstruktør Mordecai Finkelblatt-Shekelbaum til Devon Terrell.

Den er noteret (((Netflix))). Er I så færdige med jeres vamle blodhævn, post 1945? Nej???? Chok.

Netflix har længe samarbejdet med antihvide produktionsselskaber.

Men må spørge sig selv, hvorfor det ikke går begge veje. Og svaret man finder er, at det ikke er rationelt begrundet, men blot en (indtil videre ensidig) krig mod hvide i hvides lande.

Folk undrer sig. Mange ved besked.

Efter BLM-hysteriet blev så gennemført klovneagtigt at hver dag bragte nye, groteske indslag, så tog selv animerede serier skridtet til at afskedige skuespillere, der lagde stemme til sorte/etniske figurer. Jøden Hank Azaria sagde farvel til Apu, og en eller anden svans fra Family Guy valgte “frivilligt” at sige op, da han lagde stemme til den series negerkarakter.

At vi parallelt med det kan have serien Cursed, viser med al ønskelig tydelighed, for dem der ønsker at leve uden skizofrene skyklapper, at der er en dobbeltstandard, hvis eneste formål er at lave separate standarder for hvide, og med ægte fysiske og økonomiske konsekvenser, udøve en form for revolutionær, kulturel terror.

Hvide skal til at spille negere? Eller er der vitterligt en dobbeltstandard? Hmm.

Vores pligt er at sige fra og forene os. Jeg vil lade alle andre gøre hvad de vil i deres lande, men kræver retten i mit eget til fuld og kompromisløs trivsel for mig og mine. Er det alles grundindstilling, vil de forholdsvis få mennesker, der har vores kultur og statsinstitutioner i stramme bånd, ikke have nogen magt at udøve. Fremtiden er vores blot vi står sammen. Bix nood.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Eddie Van Halen

Umiddelbart forestiller jeg mig at de yngste zoomerlæsere, der udelukkende hører amatørtechno på Soundcloud ala …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
Ingolf GaboldsenHeksejaegerLudvig Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Skribent

Negere må spille hvide fiktive personer og bliver hyldet

Hvide der spiller sorte fiktive personer bliver fyret

Clownworld.jpg.

Ludvig
Blæser læser
Ludvig

“Etnisk udfordrede”, heheh. God vending.

Desværre tror jeg det virker, ser flere og flere hvide piger gå med disse etnisk udfordrede. Især piger er modtagelige for medie propaganda, da de har svært ved at skelne mellem gruppens og deres egne tanker. Sikkert af evolutionære årsager.

Ofte er pigerne dog fra lavere genetiske hylder, så det er fint hvis de begår selvmord på den vis. For pigerne med højere kvalitet, tror jeg flere af dem betragter Bobo som en “trendy gadget”, som en slags dyr taske. Og ikke noget de skal have afkom med. En pige der har været med en fremmed, er dog intet værd for mig personligt.

Heksejaeger
Blæser læser
Heksejaeger

Formålet er at indstille ideen i europærer, at Europa altid har været en etnisk smeltedigel. Dine forfædre var også immigranter, goy.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Ja deres, dEr hAr aLtiD vÆreT fOlKeVaNdRiNgEr, er til at brække sig over.

Men de bakker det op med pseudo-intellektuelle bøger også falder alle i.

www.gyldendal.dk/produkter/jeanette-varberg/mennesket-har-altid-vandret-44992/h%C3%A6ftet-9788702227192

De er komplet uærlige og sammenligner 400 Hollænder på Amager, 400 Spanske soldater i Horsens eller 20.000 Polakker på Lolland, med 500.000 ikke-Europæiske muslimer.

Hvor fucked op i hovedet skal man være før man sætter sig ned og mener at folk skal føres bag lyset på denne måde i historieundervisningen, der er rettet mod børn der er lette at præge.

Det utroligt så mange dumme børn, jeg har hørt lukke det her lort ud i en “snak” med Rasmus Paludan, når de tror de kan BTFO ham.