Hjem / Andet / Regeringens fupnummer: Konventioner aflyser politiske løfter.

Regeringens fupnummer: Konventioner aflyser politiske løfter.

Dagens Blæser kan præsentere noget helt nyt. Vi kalder denne sektion Fra hestens egen mund, og her får en eller flere personer fra en aktuel nyhedshistorie lov til helt selv at forklare konteksten eller problemstillingen i den pågældende sag.

Dagens gæst i Fra hestens egen mund er Socialdemokraternes ubestridte yndlingsmuggi, Mattias Tesfaye, der med den dybeste beklagelse vil forklare hvorfor regeringen alligevel ikke vil fratage hyperkriminelle fremmede deres af folketingspolitikerne udstedte danske pas:

Kære tossegode spassere! Ej, det er bare gas. God dansk humor. Jeg er så dansk altså. Humor det binder os sammen. Ok, tjek det: hvad kalder man en socialdemokrat der udsteder valgløfter? En opportunistisk lystløgner! Fik I den? Det er sjovt fordi det er sandt.

Okay, okay. Hvad kalder man en dansker der hopper på valgløfter gang efter gang? En kæmpestor, hjernedød, blegfjæset, dansk kæmpeidiot! Ha ha ha! Også sjovt på grund af at det er en sandhed. Men lidt et tabu. Der er noget satirisk gemt i det forbudte. I forstår.

Men jeg skal ikke lave spøg, eller analysere hvad den dejlige danske humor er for en størrelse. Jeg ser det hele lidt udefra, som den jeg er. Og jeg vil forsøge at forklare, hvorfor vi ikke kan tage passet fra kriminelle perkere af fremmed herkomst. Ja, og det er træls de ikke kan være som mig, ærgeligt. Ærgeligt at erkende. Og med jeres intelligensniveau, taget i betragtning at man med de samme løfter kan lokke jer til at sætte et ubehjælpeligt kryds, selvom den modsatte politik føres, ja så har jeg min sag for. Det er bare gas!

Men nu skal Onkel Tesser prøve at gøre det alligevel. Slå griseørerne ud og lyt: Vi ville enooooormt gerne tage pas fra de slemme, slemme brune mænd, ikke også? Please, ikke tænk på hvorfor vi overhovedet gav dem pas i første omgang. Spoiler: noget med konventioner eller noget. Men vi ville altså tage det sørensens statsborgerskab fra dem igen, spejderære, ikke?

Men så slog vi op i vores store håndbog der hedder Må, må ikke, og ved I hvad? Øv, for søren. Der stod at vi havde skrevet under på nogle konventioner – av – og så kan vi ikke tage deres pas. Det kan vi bare ikke. Øøøøøv, nu havde vi lige lovet det, ikke? Det er bare surt altså. Min mundviger synker helt mod syd, det kan jeg love at de gør.

Og det er derfor vi dropper helt at gøre det. Vi har konventioner. Det vil være super duper træls at skulle opsige dem. Vi snakker mega træls. Det ville jo trække ud i dagevis, ja ugevis. Tænk også hvis nogen protesterede! Og det gør nogen garanteret! Det er for meget bøvl, forstår I? Kan I følge mig i det jeg siger? Det er i orden at surmule, for jeg er sørenfisemig også såååå træt af at vi ikke må. Men tænk at skulle opsige konventioner. Hvem ved overhovedet om det virker? Jeg ved det ikke. Det er helt ærligt, ikke også?

Tænk ikke mere over det, ven. Ja dig. Ved du hvad? Er du arbejdsløs? Keder du dig. Du får sgu’ tusind kroner, du! Så glemmer vi den her sag og de skøre valgløfter, ikke også kammerat? Hvad? Det har I allerede fået?? Nå, men så er alt vel ok… Nå jeg må smutte nu. Nu ved I hvad det hele skyldes. Vi finder på noget andet næste gang som er virkelig noget der batter! Pøj-pøj.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Dansk heltemod

Noget vi skal opdyrke meget mere end vi gør i dag er fortidens helte. Man …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
SorteSlyngelLarsLarsenAsbjoernNielsenHeksejaegerIngolf Gaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Skribent

Jeg er forbavset over at Socialdemokraterne, på samme måde som den sidste Venstre-regering kan sælge sig selv som “strammere” og føre os baglyset. Når de ved at menneskerettighederne, som åbenbart er skrevet i granit, stopper dem hvergang.

Spørgsmålet er om “dansken” forstår denne finte, eller stemmer på Venstre igen næste gang, blot fordi Inger Støjberg spiser kage eller nævner at der er larm i biografen.

Man er efterhånden også ved at være træt af NB og DFs tilgang, med at “vi skal reformere konventionerne”. Efterhånden lader det til også at være en finte, da de store lande i EU aldrig vil gå med på denne præmis.

Heldigvis har vi noget kulturel ballast der skulle sørge for vi forstår denne tilgang, det er f.eks. skrevet eventyr som “Kejseren Nye Klæder”.

Heksejaeger
Blæser læser
Heksejaeger

“Spørgsmålet er om “dansken” forstår denne finte”
Du kender allerede svaret.
comment image

AsbjoernNielsen
Blæser læser
AsbjoernNielsen

Det er vigtigt, at vi ikke ikke falder for deres løgne. Hvis vi ønsker forandring skal vi have et nyt politisk system. Det kræver en revolution.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Jeg føler med politikerne. De ville så gerne rede Danmark, men pokkers pokkers pokkers, det går bare ikke med de konventioner, øv altså!

SorteSlyngel
Redaktør

Jeg vil altså bare virkelig gerne arbejde i weekenden, men de pokkers overenskomster er en kæp i hjulet – ih altså – hvad nu hvis der kommer tilsyn? Måske næste gang, big boss man.

Sagde ingen nogensinde..