Hjem / Indsigt / TV2 i dag, den 26. juli 2020

TV2 i dag, den 26. juli 2020

Du hader at se det. Du tjekker ind for at sluge trejde Shmur-artikel i træk, og så finder du i stedet en metaartikel om løgnepressen. Men det er ret interessant.

Se TV2 nyhedernes tophistorie på forsiden:

Allerede den Buzzfeed-agtige formulering af deres klikbæjtbræk, gør at man ved at et klik gør dagen værre end den ellers ville have været.

Som skrevet utallige gange behøver der ikke sidde en stor bunke rodløse bankfolk på hver medieredaktion, før der er fælles fodslag omkring narrativet på tværs af grænser og kontinenter.

Ser du på de steder hvor der var BLM-demoer rundt om i verden, med engelske, tåkrummende skilte, så ser du et 1:1 overlap med den judeoamerikanske magtsfære. Vigtigt at bemærke.

Ingen:

Polen: Tjek DE HER fede skilte.

Nyhedsdækningens stjålne selvstændighed og objektivitet går nok tilbage til de store nyhedsbureauers totale dominans på et tidligt og kritisk tidspunkt i Europas historie (og disses levantinske ejerskabsforhold), men status er at der er en ret ulækker og åbenlys ensretning af nyhedsstrømmen, til åbenlys skade for sandheden og det samfunds- og folkerelevante. Så vi får den samme samfundsundergravning på samme tid overalt i Vesten. Masseindvandringen er det åbenlyse eksempel, men det samme gælder homolobbyens sejrsgang, fri abort og opsplittelsen af kernefamilien

Hvad vil TV2 sige med deres historie i dag? Det er så falsk og kvalmende som du kan forestille dig.

Ladeeeno-politikeren Alexandria Ocasio-Cortez, har en udveksling af ord med kongresmedlemmet Ted Yoho (der just som Cortez placerer sig trygt i kongressens altomfavnende koshersandwich), og i den forbindelse kalder han hende angiveligt en kælling. Herefter går TV2 – i deres copypasta-artikel fra AP – fuld “muh kvindehadere”, da det drejer sig om at mænd undertrykker kvinder og mediestormen der efterfølgende tvang Yoho til at undskylde og krybe på maven foran den woke pøbel, eftersom han havde døtre, som klart ikke skulle høre mænd kalde kvinder fyord.

Ted Yoho: “uyghurerne skal have hjælp gennem sanktioner mod Kina og Xinjiang-provinsen er Østturkmenistan!”. Meget sejt, gut(?). Hvad synes Ted om Israel?

Havde han kaldt en mand for en “fucking nar” eller “dum gut”, ville han næppe være tvunget til at undskylde til landets sønner, som ikke skal høre nedsættende ord sagt til mænd.

Alt sammen meget gay, og desuden et lod i skålen, der siger at kvinder ikke skal involveres i politik. #fældkvinderneseg

Gulp. Det var ikke kun i Kolding at man plantede kvindernes eg, efter den skæbnesvange tragedie i 1915.

Hvorfor er det relevant som tophistorie? Hvorfor fører de kvindekamp på et så falsk grundlag med afsæt i en ikke-historie fra et fjernt kontinent? Grunden til at det ikke virker mærkeligt er, at det er dette cirkus vi er født ind i, og vi kender ikke til andet end en magtfuldkommen løgnepresse og dens daglige masseopkast med ophav i et fremmed USA på endnu mere fremmede hænder.

Allligevel kan det være rart at træde et skridt tilbage og se på hvor grotesk det egentlig er. Forbrug ikke deres produkt. Læs en bog, løft noget tungt og glæd dig i stedet til næste Blæserprodukt.

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Årtusindets gayop: Gyldent Daggry “kriminel organisation”

Demokrati. Redaktionen gider snart ikke skrive mere om det. Dets sande ansigt er nærmest satanisk …

9
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
7 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
Ingolf GaboldsenHeksejaegerClaus Boatsinker Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Heksejaeger
Blæser læser
Heksejaeger

Husk at takke hvide kvinder for ENDNU engang at rede verden med skilte og instagram makeup selfies! Virkelig sejt tøser, af hjertet TAK!

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Uanset hvor tandløst det virker, så har det hjulpet dem at de på gaden altid, uanset hvor dum deres sag ser ud.

Bertel Haarder tilgangen med “Fornuften Sejre” og latterliggørelse af de radikale venstre-orienterede holder ikke, det er prøvet i 30-40 år.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Heyho

IMG_20200217_182536_260.png