Hjem / Samfund / Norsk antropolog sejler rundt i uvidenhedens ocean

Norsk antropolog sejler rundt i uvidenhedens ocean

I den velkendte slikpose, Skippermix, findes der en række forskellige ansigter/masker der repræsenterer forskellige etniciteter.

Ideen bag er, at Skipperen på forsiden har sejlet rundt på de syv verdens have og samlet souvenirs undervejs. Derfor er der blandt andet mønter og afrikanske masker i posen.

Denne lækkerbisken blev sat i produktion i 1943, og der skulle gå 71 år før de karikerede lakridsmasker blev et problem. I 2014 blev de ændret således, at afrikaneren fik mindre læber samt fjernet sin næsering.

På trods af at lakridserne i dag er mindre karikerede, mener den norske antropolog, Gro Ween, stadig at det er et problem.

»Man burde ikke spise andre mennesker,« har Gro Ween sagt til Aftonposten.

VENT HVAD?!!?!

Vi snakker om lakridser. Nu er jeg bekendt med, at antropologer kan fokuserer på forskellige grene i antropologien. Men bør en antropolog ikke som minimum være bekendt med afrikanernes bestialske kannibalistiske kultur? 

Man skal ikke læse mere end et par kapitler i, The Negroes in Negroland, før man har forstået afrikanernes sande natur. 

Europæeren spiser lakridsafrikanere. Afrikaneren spiser andre afrikanere. 

Om SorteSlyngel

Boomernes skræk, zoomernes håb. Kært barn har mange navne, mit er Sorte Slyngel, og jeg er professionel leverandør af vredesbenzin til Blæseren.

Tjek også

INTENSIV PRESSET MAKS, HASHTAG CORONA

Egentlig er jeg på vej til køjs efter en lang dag i minen, men en …

11
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
5 Tråd kommentarer
7 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
8 Kommentarorer
SorteSlyngelClaus BoatsinkerEvolationSvend GoengeLudvig Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Skribent

Venstrefløjens anstrengende aktivisme hjælper deres sag, man gik efter private initiative, men det nu blevet så normalt af offentlige myndigheder som Nationalmuseet nu ikke vil bruge Eskimo.

www.kristeligt-dagblad.dk/danmark/nationalmuseet-dropper-nu-ogsaa-eskimo

Når marxisme er tilstede, så er dette konstant, mange går idag rundt og tror det er noget der er importeret fra USA. Men det har været igang længe. I 2014 var det kun enkelte afbildninger der var forkerte.

ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article4634822.ece

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Her er en anden historie om det neutrale ord “Eskimo”

www.bt.dk/samfund/rema-1000-bombaderes-med-krav-om-at-omdoebe-isen-kaempe-eskimo

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Det er langt ude… Jeg forstår slet ikke “karikatur” kritikken. Hun er også sur over at der er en mexicaner med Sombrero, men, har mexicanere ikke sombrero’er? Det er vel det samme som at blive støt over at Holland er kendt for møller og træsko. Meget mærkeligt.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Jeg kender primært Holland for deres Zwarte Piet tradition og Tulipaner

Svend Goenge
Redaktør

Aldrig nogensinde før i Europas historie har vores samfund set så klovnet ud som i dag. Samtlige fortidige generationer vender sig i graven over, hvad det i dag opfattes som mainstream problematikker.

2020 er yikes, cringe og w e w.

Torsten Tor
Blæser læser

Yikes. Just yikes.

Svend Goenge
Redaktør

It’s the yikes!

Ludvig
Blæser læser
Ludvig

Kattedamen Gro Ween bryder sig ej heller om “Indianer” eller sågar “Indfødt Amerikaner”. Det er minoriteten som skal bestemme deres benævnelse og så skal majoriteten rette ind.

“- Ordet «indianer» er jo absurd i historisk perspektiv, og må bort. Men det er nok så innarbeidet at det vil ta tid å få det ut av språkbruken i Norge, mener urfolkekspert og førsteamanuensis i antropologi Gro Ween ved Universitetet i Oslo.”

Den slags kan fremmedelementer i et samfund bruge aktivt: som propaganda, magtspil og censur. For eksempel kan perkere forsøge at konsoliderede deres stærkt uønskede tilstedeværelse ved at kalde sig “ny-danskere”. Jeg mener, der er jo en grund til vi italesætter dem som perkere eller fremmede – de adskiller sig fra os, er uønskede og skal hjem.

www.vg.no/nyheter/innenriks/i/zL57V1/indianer-ut-av-leksikonet

Evolation
Blæser læser
Evolation

På titelbladet står: “… in behalf of a Free and White America.”

Based & Red-Pilled

Claus Boatsinker
Administrator

Altså, selvom vi har taget negeren ud af dens natur og gjort dem til narkonydende kriminalitetsmaskiner, der gør det surt at leve i et vestligt land, så var de opdagelsesrejsende mere berigede af sandhed, og konstaterede med forbløbbelse og gru at de havde giga læber og spiste andre negere. Dette skulle vel i en normal verden vel ikke være kontroversielt? Da det er sandt. Eller??