Hjem / Danmark / Forsvarschef: Højreekstremisme udgør fare for uniformsnegere!

Forsvarschef: Højreekstremisme udgør fare for uniformsnegere!

Gud, konge, familie, folk og fædreland… Det er disse dæmoner som den moderne danske stat ønsker at udrydde.

Den igangværende virksomhedsomstrukturering af Danmark, fra et folkeforetagende til et datterselskab af Globalisme, skal sikre at alle lokale særheder bliver fjernet. Ingen af de importerede økonomiske enheder (Omtalt enten “Flygtning” eller “Migrant”) skal føle sig uvelkomne, og skal kunne gå direkte til deres opgaver som hæmningsløse produktforbrugere, til fordel for bruttonationalproduktet.

I denne kamp, er forsvaret nu også inddraget. Dog ikke til at rydde ud i toppen og derefter bunden for at sikre Danmarks fremtid som nationalstat for det danske folk, således som de burde. I stedet vil forsvaret føre en kamp mod folk i egne rækker der VOVER at mene at Danmark tilhører det danske folk.

Forsvarschef B.I. Bisserup, mest kendt for hans rolle som inspiration til den inkompetente General Langsohm i tegneserien Basserne, har udstedt et brev hvori han tordner imod “ekstremisme” og lyder mere som medarbejder i “Human Resources” afdelingen for en international sodavandsproducent end en general.

EKSTREMISME!!!

Forsvarets Efterretningstjeneste har udsendt et temasignal om højreekstremistiske medarbejdere i Forsvaret. I august 2017 udsendte Forsvarets Efterretningstjeneste et temasignal om risikoen for militant islamistisk radikalisering i Forsvaret. Begge temasignaler omhandler truslen mod Forsvaret, såfremt Forsvarets medarbejdere sympatiserer med eller indgår i ekstremistiske miljøer i Danmark eller udlandet.

Islamistisk ekstremisme er ikke et større problem end de fremmede der medbringer den. Ekstremister er, ja, ekstreme, de er ikke de fleste. Den brede masse af brunlige økonomiske enheder, der kommer for at undergrave Danmark som nationalstat med demografisk krigsførelse, er langt farligere end en flok beskæggede gedekneppere der gerne vil springe en avis i luften og køre “vandtro” ned. Ali kan måske køre 10 ned med sin lastbil på en eftermiddag, men Abdulla kan med 3 koner og 15 børn lægge beslag på enorme mængder af dine skattekroner i dag og hans efterkommere vil gøre dine til en hadet og forfulgt minoritet i fremtiden.

“Højreekstremisme” er en helt anden størrelse. Alt der går imod den globalistiske zeitgeist er højreekstremisme. Vil du sende folkefremmede ud og sikre dit fædreland for dine efterkommere? Højreekstremisme. Vil du sende fremmede ud først efter de er blevet dømt? Højreekstremisme. Vil du ikke have at dine børn lærer om raceblanding og bøssesex i 3. klasse? Højreekstremisme. Insisterer du på at kalde en chokoladeovertrukket vaniljeis med solbærsyltetøj en “Kæmpe Eskimo”? Det lugter af højreekstremisme!

Selv hvis vi begrænser “højreekstremisme” til at betyde “et ønske om at beskytte dit fædreland mod fremmede, med magt om nødvendigt”, så burde der ikke være et problem. Trods alt er FORSVAR er FORSVARETS eksistensgrundlag i en fornuftig verden! Men vi er ikke i en fornuftig verden, vi er i klovneverdenen, hvor mænd der vil forsvare er til fare for forsvaret!

Mangfoldighed og værdier

Forsvaret og ministerområdet skal være en rummelig og attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejdersammensætningen afspejler det omkringliggende samfund.

Rummelig er ikke et ord jeg ville bruge om det ideelle forsvar. Det skal ikke rumme, men forme mænd til at forsvare deres folk og fædreland. Men ja, i en nationalstat bør militæret afspejle befolkningen så vi ikke ender som Rom der i stigende grad hyrede udefrakommende og undergravede deres eget forsvar i en i forvejen kritisk tid. Det er dog ikke det generalen hentyder til, snarere tværtimod.

Samtidig er det væsentligt, at medarbejdere, som sympatiserer med ekstremistiske miljøer, ikke får mulighed for at udgøre en trussel mod Forsvarets sikkerhed, omdømme og kerneværdier.

Hvilke kærneværdier er det monstro forsvare vil sikre mod ekstremisme? Disciplin, professionalisme, og at med sværdet i hånd, at lade hver udenvælts fjende beredte os kende? Nej! Det er igen globohomo-bavl om mangfoldighed og tolerance der hører mere hjemme i en erklæring fra Facebook end Forsvaret!

I min research for at finde forsvarets “Kærneværdier” forvildede jeg mig ind på en side hos forsvaret om mangfoldighed og ligebehandling der henviste til forsvarsministeriets “Arbejdsområde” kaldet “Mangfoldighed i forsvaret”, en opkastsvækkende skrivelse i sig selv og ikke gjort bedre med et billede af en neger klædt ud som livgarder.

… sammensætningen af personalet inden for hele Forsvarsministeriets område [skal] være mangfoldig med hensyn til kønsfordeling, alderssammensætning, socialt ophav, etnisk oprindelse med videre. -Forsvarsministeriet

Det er kerneværdien der skal forsvares mod højreekstremisme, negere i livgardeuniformer!
Men tilbage til Forsvarschefens ekstremisme-brev

Forsvaret må ikke uddanne til angreb!

Forsvaret, Hjemmeværnet og andre styrelser og myndigheder på ministerområdet må ikke være en platform for at tilegne sig viden eller færdigheder, der kan bruges i forbindelse med angreb på offentlige myndigheder, virksomheder, organisationer eller personer på baggrund af fx etnicitet, religiøs, seksuel, politisk holdning eller tilknytning.

Øhhhh ok. Er det en erklæring om at forsvaret vil stoppe træning og bevæbning af kampsoldater? For som soldat lærer man færdigheder der kan bruges til angreb… Det er hele ideen! Men nej, det er nok ikke det der menes, hvis noget overhoved menes. Man har bare copy-pastet en mangfoldighedserklæring fra Google og erstattet “Google” med Forsvaret for at signalere hvor god man er til at lefle for kulturmarxismen.

Forsvarsministeriets myndigheder har en række særlige opgaver hvor vi skal værne om Danmarks sikkerhed og interesser. Det fordrer en høj grad af tillid og opbakning fra det omkringliggende samfund.

Værne mod Globohomo-Danmarks sikkerhed mod folk der ønsker Danmark forbliver dansk, og værne Danske interesser såsom dragqueen historieoplæsning på det lokale bibliotek.

Den perfekte systemsoldat

Det er derfor vigtigt, at forsvaret gør, hvad der er muligt for at tydeliggøre, at ekstremistiske holdninger ud fra en sikkerhedsmæssig betragtning kan være i uoverensstemmelse med Forsvarets værdigrundlag.

Vi har alle en interesse i, at den militære sikkerhedstjeneste gennemføres på betryggende vis, så sikkerheden for ministerområdets mange ansatte og Forsvares gode omdømme bevares.

Med andre ord: “Jeg og de andre her i toppen af forsvaret vil gerne beholde vores velbetalte jobs. Vi er ligeglade med at politikerne er ved at ødelægge en af verdens ældste nationalstater og vil glædeligt tale dem efter munden hvis det betyder vi har vores på det tørre. Hil Mette, Hil Soros, Hil Klovneverdenen!”

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

TV2 og deres (((redaktionelle linje))) – hvad sker der?

Vi har nok alle set det altsigende meme: Diverse medieorganisationer og deres ledere…. Ja, den …

11
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
9 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
9 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
10 Kommentarorer
huginLars Agerbaek med AeTorsten TorOlmerNatsok Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Claus Boatsinker
Administrator

Hedder den gut seriøst B. I. Bisserup?? Det må være en joke. Det er jo som en skurk i en julekalender. Nå, men vildt sejt af “””forsvaret””” at de leger Pepsi, og lader som om deres (forhenværende vigtige) arbejde skal blåstemples på Alternativets landsmøde. I guder!

Heksejaeger
Blæser læser

“Forsvaret skal være en rummelig og attraktiv arbejdsplads”

Nej, det skal det ikke. Forsvaret skal være et sted hvor drenge bliver til mænd, gennem benhård nådesløs træning. Og ikke et sted hvor man går i sandaler og snakker om sine følelser, din menneskelige ostehaps.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Det her er din “Forsvarschef” på globohomo. lmao.

Fuck det er gay, der er ikke en eneste institution i dagens Danmark der er værd at rede. Brænd det hele ned og start noget nyt.

S.

Udklip.PNG
Oversætteren
Skribent

De indrømmer jo fint, hvad de er bekymret for: At mennesker der ønsker et andet samfund end dem opnår de færdigheder, det kræves at skabe denne ændring af samfundet. Nemlig vold. Fordi i sidste ende, så er det altid militæret og politiet, der styrer, hvem der skal dominere samfundet. Fordi evnen til vold er lig med magt. Det er også derfor, at de er forfærdet over, at GI dyrker kampsport men synes, at det er helt fint, at de autonome gør det.

Derved kan vi så også konkludere, at for at revolutionære bevægelser skal være succesfulde, så skal de have de færdigheder det kræver for at bruge vold. De skal have muligheden, og deres fjender skal tro, at de har dem.

Torsten Tor
Blæser læser

Ja, det virker som om at nogen ikke ønsker at de hvide skal gruppere og organisere sig og få kamp erfaring! Måske har nogen dårlig erfaring med det? På sin vis beviser det at NS’erne i Tyskland ikke var kontrolleret opposition og AH ikke var bolshevistisk agent, siden der bliver brugt så meget krudt på at udskamme det og ham og generelt hvid identitet samt bekæmpe organisering og gruppering!

Natsok
Blæser læser
Natsok

Billedet i mangfoldighedsskrivet (*spyt*) kan man bare mærke, at de helt specifikt fik fotografen til at tage et billede af vores helt egne “diverse” soldater i geled. Se vores afro-danskere herovre!

Olmer
Blæser læser
Olmer

Ja hvad skal man næsten sige..? Føj!!

Torsten Tor
Blæser læser

Bare lige et ex. på at det nytter at lave aktivisme. Jeg har en twitter account målrettet USA hvor jeg twittede et Boatsinker billede og det har nu fået over 2000 (potentielle) visninger. Pointen er at en lille bæk……

2020-08-01_19h50_04.png
Lars Agerbaek med Ae
Gæst
Lars Agerbaek med Ae

ligesom nazitisterne nede i Tyskland

Nynazistister.PNG
hugin
Blæser læser
hugin

Per Stig Møllers svigersøn i bjørneskindshue, Idi Amin, holder skansen