Hjem / Verden / Det rebelske flag

Det rebelske flag

Nogen har måske opdaget at venstreorienterede i Amerika virker mere end almindeligt hysteriske denne sommer. Her tænkes ikke på negerne der laver optøjer, jeg placerer dem med gæs, marsvin og andre dyr i en kategori for væsner jeg ikke mener kan have en meningsfyldt politisk holdning. Nej jeg tænker på de hvide venstreorienterede, liberale som de kaldes derovre.

En hurtig historielektion

Inden vi går videre vil jeg lige opsummere den Amerikanske borgerkrig. Tro mig, det er vigtigt for historien. Borgerkrigen var videreførelse af delstatspolitik, en uenighed mellem stater om hvor megen magt den føderale regering havde. Systaterne, De Konføderate Stater, meldte sig ud af Unionen, som så blev Nordstaterne. Når to statsmagter er uenige om noget, såsom om der overhoved er to statsmagter, så er krig den sidste løsning når diplomati har fejlet.

Syden kæmpede for deres egen frihed, mens Norden gjorde det til en kamp om slavers frihed. Norden vandt og var som så mange andre sejrherre ikke milde ved taberne. Men med tiden helede borgerkrigens sår til ar. Symbolerne på sydstaternes fejlslagne revolution blev i stedet symboler på selve sydstaterne og deres folk, særligt de hvide.

Anti-hvidt had

Siden anden verdenskrig er det blevet mindre og mindre “tilladt” at være hvid. (((Akademikere, medier, og hollywood))) har bygget en mytologi om “den onde hvide mand”. Særligt i Amerika er der blevet lagt vægt på slaveriet og borgerkrigen som eksempel på mytologiens rigtighed. Sydstaterne var, set i denne linse, ikke en politisk konstruktion skabt af delstater der følte sig trådt på af en fjern føderal regering. De var onde hvide mænd der var villige til at dræbe deres nordlige naboer, alene for at holde stakkels negere som slaver!

Amerikanske Liberale har stille og roligt opsuget denne mytologi, og den blevet mere til en fast religion. En evig rigtig grund til at hade hvide mennesker. Religionen har således udviklet en ikonoklastisk bevægelse i USA mod statuer af konføderate helte og konføderate flag, særligt de sidste 5 år.

Denne fanatiske bevægelse har vundet slag på slag på slag og er blevet vandt til at få deres vilje hver gang en statue erklæres “racistisk”. Enten med lovens magt, eller med gademagt hvor de selv går ud og smadrer det fornærmende stykke kulturarv.

Norges Konføderate Stater?

De vinder. De gør alt hvad de skal for at gøre tolerencens “gud” glad. Så hvorfor har de ikke opnået det lovede utopia? Hvorfor er der stadig folk der ikke tror på deres “gud”? Det har gjort dem hysteriske, så de har omvendt flere, og udvidet listen af ting der skal smadres. Nu inkluderer deres mål statuer af hvide mænd generelt, og endda flødeis med solbær!

Som en paranoid galning ser de fjender overalt, og hvis de ikke gør så opfinder de dem selv. Derfor kan man i disse dage høre gakkede historier fra Amerika om indrapporterede Konføderate krigsflag, der viser sig at være Norske flag.

Overskrift om det fjernede norske flag, her fra New York Post

Det virker tosset, men det passer. I deres hysteriske forsøg på at finde racistiske fjender og få deres dopaminrus, er det nu blevet for svært at se om der er hvide stjerner i det blå kors og hvilken vej det peger.

Jo mere gale de bliver, jo lettere det bliver at få folk til at grine med dem. Og når folk griner af dem, så mister de magt. Så bliv ved med at gøre grin.

Den dårlige joke der fik mig til at skrive denne artikel

Jeg har kort og kontant fået beskrevet mine tanker om den amerikanske borgerkrig og det religiøse had mod hvide. Jeg har fremvist det sjove eksempel på det norske flag blive forvekslet med en konføderat fane.

Men hvor chokerende det end måtte være har jeg ikke noget imod at de fjerner det norske flag. Faktisk er det et punkt hvor jeg, om end ikke andet i dansk kontekst, ville være fuldstændig enige med dem; Unionen leve, ned med rebellerne!

Unionen ca. anno 1389, og forhåbentligt også anno 2089

Jep, en hel artikel baseret på at jeg ville kalde de andre Nordiske lande for ilegitime oprørsstater der bør underlægges Danmark. I kan bare sende min Calvingpris til sukkerfabrikken i Nykøbing, så skal jeg nok selv drage til Falster og hente den.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, uansvarlig redaktør på Dagens Blæser og vært på podcastet Radio266B.

Tjek også

Det aserbajdsjanske spørgsmål

Den igangværende konflikt mellem Armenien og Aserbajdsjan har grobund i regionen, Nagorno-Karabakh. Begge lande er …

7
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
Torsten TorLarsLarsenClaus BoatsinkerSorteSlyngelClaus Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Natsok
Blæser læser
Natsok

Jeg kender også det at gå alt, alt, alt for langt ind i noget bare for at lave en lille joke, og så har man committed, så det er for sent at bakke ud. Men udmærket artikel fam.

En lille (men vigtig) tilføjelse om slaveri-narrativet Som Ryan Dawson forklarer det, var slaveri en mindre detalje for nord og syd dengang og på ingen måde afgørende. En række evidens taler imod det moderne slaveri-narrativ, såsom at der var stater i norden, både før og efter krigen, der også praktiserede slaveri. Jeg kan anbefale videoen for en bedre forklaring på optakten.

Heksejaeger
Blæser læser
Heksejaeger

Jeg kunne sige, at jeg håber på at alle optøjerne vil fungere som en katalysator, der vil vende flere og flere til vores side inden det er for sent. Men jeg tror snart ikke de kan være mere åbenlyse i deres retorik…

ps. 2 Lord Lolland artikler i træk? WEW

SorteSlyngel
Redaktør

Verden er gået af lave.

Claus Boatsinker
Administrator

Det er en vild tidslinje vi er dumpet ind på. Jøsses i den smukke, blå himmel altså.

Torsten Tor
Blæser læser

Blå og blå. Den er pt. og for det meste dækket af et tyndt lag skyrester fra fly!

Claus
Blæser læser
Claus

Stor-USA: zzzzzzzzzzzzzz……
Stordanmark: 💥🇩🇰💥🇩🇰⚡⚡👌☺️

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Det Danske Flag med en blå stribe i er et udmærket regional-flag for Norddanmark. Det skal ikke tages ned!