Hjem / Verden / Out of Bayern: Fund bekræfter at mennesket er europæisk

Out of Bayern: Fund bekræfter at mennesket er europæisk

Altså, om de fandt en gammel knogle med bidemærker i en grusgrav i Rwanda, der skulle vise sig at være seks trillioner år gammel, så ændrer det ikke ved noget. Men det gør de ikke.

Forskere i Tyskland har i Bayern fundet knogler der rykker menneskets historie millioner år længere tilbage, og viser at vores tidligste forfædre stammede fra Tyskland (der jo i et vist omfang er dansk). Læs hele artiklen om sensationen her.

Fantombillede af hvordan abemennesket formodes at have set ud, bedømt ud fra knoglestrukturen og deslige.

“Det er en pæleoantropologisk stjernestund og et paradigmeskifte”, udtaler forsker Madeleine Böhme. Altså ikke et af de paradigmeskifter vi kender fra Christiansborg hvor man gennenm symbolpolitisk fuppolitik ændrer nul og en skid, og i stedet ydmyger de danske vælgere for gud ved hvilken gang.

Nej, dette fund er enestående og lukker for bestandigt den i forvejen miskrediterede teori om at menneskeaber skulle være udvandret fra Afrika og spredt sig til Europa. Dette har ikke noget at gøre med Out of Lolland-teorien, der stadig holder helt vildt.

Den her omgang sludder kan endeligt lægges permanent i graven.

Det var helt urealistisk da man i skolen lærte at vi alle kommer fra Afrika og – et eller andet, et eller andet – vi er alle samme race og race findes ikke og negere er danskere. Nej, Danmark tilhører danskerne og vores chad-abefætre boede lige i nabolaget og holdt alt rent og pænt til vi var klar til at hejse Dannebrog og spise karbonader.

Du vil nok møde folk hist og pist som stadig trækker deres skoleindoktrinering frem og bruger den som trumfkort, men nu kan du sige at euroabegutterne var deres egen type, og de var super seje og kunne chille i millioner af år på den smukke europæiske jord, inden den første dovne afroabe gad at udvikle sig fra en eller anden ligeså doven, slimet snegl eller hamster.

Jeg elsker videnskab.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
NatsokLars Agerbaek med AeLarsLarsenClaus BoatsinkerSorteSlyngel Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
SorteSlyngel
Redaktør

Lolland er fødestedet for italienere såvel som negere.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Jeg er netop vendt tilbage fra Data-lokalet, hvor jeg har tjekket dataen, grundigt. Hvad jeg fandt, overraskede mig ikke. Det viser sig, at München faktisk er det nordligste punkt i “tyskland”. Det vidste de fleste der har besøgt velkendte Sønderjyske byer som Nürnberg, Augsburg og Stuttgart godt, men rart lige at få sat det helt på plads.

Natsok
Blæser læser
Natsok

Broke: Danmark til Padborg.
Woke: Danmark til Ejderen.
Bespoke: Danmark til Alperne.

Lars Agerbaek med Ae
Gæst
Lars Agerbaek med Ae

Out-of-africa teorien, lyder slet ikke som noget fra fortiden. Den beskriver bare virkeligheden som den er idag. Menneskeaber har udvandret fra Afrika og spredt sig i Europa i årtier.