Hjem / Samfund / Muggifolk i Australien spreder corona – hvide får skylden

Muggifolk i Australien spreder corona – hvide får skylden

Man skal lidt ned i TV2’s artikel “De havde coronavirussen under kontrol, men nu er delstat i katastrofetilstand – hvad gik galt?”, før man kan læse svaret på deres klikfælde.

Tænk sig engang: hvis man laver en række regler som normale mennesker nemt kan følge, og man samtidig har et stort kontingent uønskede fremmede af tvivlsom herkomst gående frit og uregulerede, så nytter det ikke noget at have disse regler.

Du kan forvente at de fremmede opfører sig ordentligt og vil yde en minimumsindsats, og du vil blive skuffet. Vil du have multikultur, så vil du have død.

En ting, der bliver udpeget som problematisk, er, at myndighedernes informationsmateriale om virussen ikke var tilstrækkeligt oversat til andre sprog end engelsk. I et område som multietniske Melbourne, hvor 35 procent af indbyggerne taler et andet sprog, kan den manglende information have forårsaget spredningen af coronavirus i bydele, der senere er endt som hotspots.

“Australiere” i kø til supermarkedet før den nye nedlukning.

Som en brik i Den store Udskiftning er også Hvide Australien, samtidigt med Danmark og alle andre vestlige lande, pludseligt hjemsted for millioner af racefremmede. Fremmede der taler eget sprog og udlever egen kultur. En pandemi er  en oplagt mulighed for at straksinternere dem i lejre.

– På nogle sprog er materialet oversat på en måde, så man næsten skal have en universitetsgrad for at forstå, hvad de forsøger at sige, siger fra Mohammad Al-Khafaji, der er direktør i sammenslutningen af etniske samfund i Australien.

Okay, slamperker, er vores selvbetalte pamfletter på seks millioner sprog til jer udskud ikke gode nok? Fist din mor, uforskammede indtrænger (dette er farvet journalistik, men det går – red.). Man skal finde sig i meget. Ret så meget.

Et ekspertpanel bestående af australske læger og politikere advarede regeringen allerede flere uger før stigningen i antallet af smittede om, at der burde gøres mere for at beskytte og informere delstatens migranter og etniske minoriteter, fordi det ellers kunne udvikle sig til et boom i smittede. Men myndighederne gjorde ikke tilstrækkeligt for at følge anvisningerne, lyder det blandt nu fra blandt andet Mohammad Al-Khafaji.

Det er vores skyld. Vores skyld. Selvom det er de fremmedes skyld. Det er ret spøjst. Tag et problem der skyldes de fremmede, behandl problemet i medierne og  – vupti – nu er det de hvide indfødtes skyld. Kvaliteten af de oversættelser som er nødvendige fordi borgerne ikke taler landets sprog, er ikke spids nok, for var den det ville de brune prinser og prinsesser heeeeelt sikkert vaske hænder, efter de har været ude at skide. Det er klart. Det handler bare om oversættelsens kvalitet. Ellers er de som dig og mig.

Hvornår var det lige at vi blev enige om at blive herrer i eget hus og stoppe denne tilsyneladende evige række af provokationer og ydmygelser? Er det snart? For jeg er faktisk klar til at leve blandt mine landsmænd på godt og ondt.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ny undersøgelse skal retfærdiggøre intensiveret propaganda for “holocaust”

Dagens Blæser er så flink at vende klikbæjttendensen i det danske mediebillede 180 grader, og …

7
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
6 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
Dr. ShekelgrublerEvolationLars Agerbaek med AeLarsLarsenSvend Goenge Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Evolation
Blæser læser
Evolation

Mainstream-Journalister bruger tilsyneladende analyse-modellen: “P-F-H”:
P: Problem (hvad som helst!)
F: Fantasi (find på noget eller spørg en marxistisk “professor”)
H: giv onde Hvide mænd skylden!

SorteSlyngel
Redaktør

Man burde lave en liste over alle de ting, hvide uretmæssigt har fået skylden for.

Svend Goenge
Redaktør

Fremmede gå hjem. I har allerede hjemlande, så lad være med at kolonisere vores.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Du kunne tage hver og en af de fremmede, se dem dybt i øjnene og forklare dem på pædagogisk vis, hvordan de skulle agere i forhold til Corona og ikke en eneste af dem ville gøre det.

Medierne lyver og hader hvide… Hvem skulle have troet det?

Lars Agerbaek med Ae
Gæst
Lars Agerbaek med Ae

ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/tre-ud-af-fire-smittede-i-aarhus-i-sidste-uge-er-fra-somalia/8226811

Der er ikke noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget:

Ud over de mindre udbrud er der også enkelte større smittekæder, oplyser hun. Det er ud over borgere med somalisk baggrund også set på Institut for Statskundskab på Aarhus Universitet.

Corona-chan er ‘our guy’

Evolation
Blæser læser
Evolation

Ja, folk kaldte Corona for “boomer-remover”, men måske den ender med også at være en “kebab-remover” …?

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Gid man dog kunne gasse dem allesammen.. I minecraft, naturligvis.