Hjem / Danmark / Ramasjang fjernet

Ramasjang fjernet

Google fjernede Onsdag DR Ramasjang-appen fra Google Play. I et øjebliks håb kunne man tro at Google havde forsaget deres globo-homo politik og valgt at beskytte danske børn fra DR, men så kommer man tilbage til den virkelige verden hvor Google sætter globo-homo agenda før alt andet, selv før profit.

Så hvad forsøger Google at beskytte de danske poder imod, hvis ikke DRs moralske råddenskab? Opfordringer til vold og brug af tobak!!!

Det vil sige en figur der banker ninjaer og en anden der deler lakridspiber ud. Af alle de ting man kunne bandlyse en DR app for, så er slik-tobak og japaner-tæv sgu da det mindste!

Medierne herhjemme har gjort det til en sag om de puritaniske Amerikanere der bare ikke forstår det danske frisind. Google er alt andet end puritanske, de forherliger degeneration af al slags når de har muligheden, google promoverer immigration, raceblanding, og alverdens klamme “seksualiteter” med mere. Men der ikke noget for dem og deres agenda at vinde ved at promovere vold mod ninjaer og tobak, så google går hårdt mod disse relativt harmløse koncepter, mens de andre steder promoverer bøsse-strip af 9-årige.

Hvad hellere burde bandlyses

Som forberedelse til artiklen her skrev jeg til en fornuftigt bekendt der selv har børn i Ramasjang-alderen. Han beskrev DRs tilbud til de små således:

DR Ultra (til de lidt større børn), er meget mere direkte globohomo. Ramasjang er mere kattelemsstørrelse. Flere og flere brune. Undergravelse i det små af voksnes autoritet. “Ramasjang redder (verden, fuglene)”
Ultra får børnene så ikke lov at se.

Det passer meget godt på virkeligheden som jeg kan se den; På ramasjang udsættes børnene for upassende men kun lidt opkastfremkaldende ting, såsom julekalender Ramajetternes Jul blev børn på 4-8 år udsat for en lille pige-dukke der snakkede og endda sang om at ville date en mand med “Mørkt hår, brune øjne og 180 i højden”. Mens DR Ultra til de 9-14 årige skruer globo-homo bissen på og præsenterer videoer som “Hvordan ved jeg at jeg er bøsse” og deres “Ultra news” med nyheder om “LGBT” og de stakkels negere lyder som Huffington Post på dansk. En tendens der desværre ikke er stoppet af at DR ultra er nedlagt som fast sendekanal og kun eksisterer på nettet nu.

Hvis Google ville gøre noget godt for danske børn, så blev DR Ultra og DRTV apps fjernet for at smide degenereret lort i ansigtet på Danmarks tv-på-app-seende befolkning. Men det sker ikke, for det er præcis hvad Google vil have. Google og DR leder i fællesskab vestlig civilisation i en bøsse- og negerinficeret grav, DR lokalt og Google globalt. Også selvom de ikke kan blive enige om lakridspiber.

Google har siden kommet Ramasjangs app tilbage på Google Play, uden yderligere kommentar.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, uansvarlig redaktør på Dagens Blæser og vært på podcastet Radio266B.

Tjek også

Mette Perkerflænser omdøbes til Mette Forhudsflænser

Efter lang tids stilhed fra både Socialdemokratiet og Venstre, meddelte statsministeren i går (10. sep.) …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
SorteSlyngelEvolationHeksejaegerClausLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

DR er gift. Scroll ned igennem denne serie, som DR anbefaler for 9 årige og op. Læs titlerne på episoderne og læs beskrivelserne af hver episode.

Her er en smagsprøve: “Tone er træt af at Elias kun snakker om bryster, hun er forvirret over, hvad der sker med hende og Sif, og nu får hun også sin menstruation midt i timen. Kan sådan en dag overhovedet blive god? Anbefalet alder: 9 år+ Udløber: 31. jan 2023”

Hint: Tone og Sif er et læsbisk teenagepar

Scroll selv, hvis du tør. www.dr.dk/drtv/serie/154866

Heksejaeger
Blæser læser
Heksejaeger

“Aske er bange for, at hans biologilærer skal se hans natboner, når hun går sine natterunder på lejrturen. Elias har en plan til, hvordan Aske undgår det, men det er ikke en plan, som Aske har lyst til at kaste sig ud i”

wtf

SorteSlyngel
Redaktør

Børn skal ikke se fjernsyn, de skal være udenfor.
Voksne skal ikke se fjernsyn, de skal være i færd med selvforbedring.

Claus
Blæser læser
Claus

RÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ!
Flammekaster.

Heksejaeger
Blæser læser
Heksejaeger

“Medierne herhjemme har gjort det til en sag om de puritaniske Amerikanere der bare ikke forstår det danske frisind.”

Lad mig gætte, de nævnte sikkert også BLUMPF! og hans forsøg på at ulovliggøre tiktok appen? Hvilket forresten ville være det eneste, bare nogenlunde based, han har gjort i sin tid som præsident. Meh.

Evolation
Blæser læser
Evolation

Denne her forestilling om at det mest “danske” i denne verden er noget med porno, nøgenhed og sex på kryds og tværs alle vegne er til at kaste op over.