Hjem / Andet / Mundbind, muggier og båtlyde

Mundbind, muggier og båtlyde

Meh. Det er min ærlige reaktion på coronavirus efter 8-9 måneder. En sund jydekrop har intet at frygte, men klart skal man beskytte svage og ældre.

Hvordan beskytter man svage og ældre?

Det har jeg et svar på. Mit svar afviger fra den regering der styrer Pornodanmark A/S, og det var nok også din formodning.

Som det er tilfældet i Australien, som det oprindeligt skete i Italien, som det sker i Tyskland igen og igen, så sker det nu også i Danmark: Smitten er ikke til at holde nede på grund af udlændinge og deres adfærd. Forskellige grupper af fremmede gør det umuligt. Kinesere, polakker, tyrkere og i Danmark specifikt somaliere.

Ingen har et fornuftigt svar på hvad en eneste somalier laver i Danmark. Alle hader perkere, men flere end alle hader somaliere. Hvorfor fungerer demokratiet ikke? Hvorfor vinder partier ikke valg på at komme af med disse tobenede djævle?

Nu skal borgere plaget af disse glødepærekranieabers tilstedeværelse så betale prisen for at vi har en kujonagtig regering og således bære mundbind i den offentlige transport. Det er helt til grin og mundbindet er således et symbol på multikulturens fallit og landsforrædernes vedvarende svigt.

Oven i hatten giver det så yderligere problemer, da det er buschaufførers opgave at håndhæve kravet, og de er i forvejen under pres af perkeres herskermentalitet. Rent faktisk har politikernes 1,2 millioner fremmede lov til at køre uden billet, da voldsniveauet fra muggipesten er ude af kontrol.

Den manglende bøde som konsekvens af at bryde påbuddet gør Kim Poder nervøs for, om en effektiv håndhævelse kan finde sted.

For når det gælder eksempelvis billetkontrol, så er det normal procedure for en buschauffør blot at acceptere, hvis en passager nægter at købe billet, og derefter fortsætte ruten.

Chaufføren informerer passageren om, at det er et krav, og de kan få en bøde, men smider ikke vedkommende ud af bussen.

Alt sammen noget man burde læse om i en dystopisk roman, og ikke noget et hæderligt menneske burde opleve på sin respektive tidslinje. Men her er vi, i Moder Mettes Klovneweimar.

Løsningen

Den effektive: Interner de fremmede. Problemet er deres adfærd, måske forværret af deres artstilstand. Sæt somalierne i socialdemokratisk karantæne i et militærbevogtet område. Problemet er løst.

Den logiske politikerløsning: Bed befolkningen om at holde afstand til somaliere. Det sker allerede, men så er det ligesom officielt. Vil man af med disse østafrikanske coronasmittede, så kan det desværre ikke lade sig gøre, da de ikke kan efterleve de krav det ville kræve. Løsningen er stadig straksinternering.

Den danskvenlige: Danmark for danskerne, hjemsendelse af det altovervejende antal fremmede i Stordanmark.

Løsningen er under alle omstændigheder ikke mundbind, herregud mand.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Mette Perkerflænser omdøbes til Mette Forhudsflænser

Efter lang tids stilhed fra både Socialdemokratiet og Venstre, meddelte statsministeren i går (10. sep.) …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
LarsLarsenSorteSlyngelDanielLudvigLars Agerbaek med Ae Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lars Agerbaek med Ae
Gæst
Lars Agerbaek med Ae

Der er noget “poetisk retfærdighed” over de her mundbind. En måde ‘virkeligheden’ viser ‘2020-mennesket’, at den her Multi-kulti konstruktion aldrig kommer til at virke.

Om det så får mennesket -anno 2020. til at indse hvad der foregår og rent faktisk begynder at leve i den virkelige verden, tvivler jeg på.
Desværre.

SorteSlyngel
Redaktør

Tror desværre heller ikke, at dette får dem til at indse, at det er perkeradfærd der er problemet. De kommer allerhøjst til at sige muh og beskylde manglende/dårlig oversættelse af corona-retningslinjerne.

Ludvig
Blæser læser
Ludvig

Sådan er det jo, når et samfund skal bygges op efter mindste fællesnævner – hvilken virkelig er lille, når den skal tilpasses somaliere.

Håber flere indser, at der er forskel på os og dem.

Daniel
Blæser læser

Jeg har i over en måned tænkt på at skrive en seriøs artikel om Floyd hvor jeg går i dybten med hvad der skete. Der var dog tre grunde til at jeg ikke skrev en artikel

1. Jeg troede at andre ville gøre det. Men det sker ud til at der efter et pæn stykke tid ikke har været nogen der har skrevet en dybdegående artikel endnu på dansk

2. Jeg er overbevist om at de fleste kender sandheden om Floyd på Dagens Blæser. Så på det område ville det føles som spild af tid at skrive en artikel. Min ide var at skrive den i en tone så folk der læser Uriasposten og Frihedens Stemme også kan læse den, da i dette tilfælde så mener jeg at sandheden er vigtigere end edgy jokes.

3. Min egen dovenskab

Hvis i mener at det er er en god ide at jeg skriver en lang artikel om hvad der skete med Floyd og løgnepressens snak om ham, så vil jeg begynde en artikel. Men jeg skal være overbevist om at det er værd at bruge tid på, da jeg selv er i tvivl. Artiklen vil være baseret på artikler som medium.com/@gavrilodavid/why-derek-chauvin-may-get-off-his-murder-charge-2e2ad8d0911 www.unz.com/proberts/there-is-no-second-autopsy-of-george-floyds-death/#comments www.unz.com/proberts/what-is-a-fatal-dose-of-fentanyl www.unz.com/article/or-did-george-floyd-die-of-a-drug-overdose/ www.unz.com/article/george-floyd-got-justice/ samt løgnepressen som har kommet med rigtig mange løgne omkring sagen. Som man siger, er man utilfreds med at der ikke er en dansk artikel der går i dybten efter over en måned. Så må man skrive en selv. Kan i overbevise mig at det er værd at bruge tid på, så vil jeg gå i gang med at skrive en.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Arh, der må jeg sige at jeg fint syntes vi kan gå maske-vejen. Kald mig en cuck, men det er min holdning.

Udklip.PNG