Hjem / Samfund / Nationalist anholdt for opsætning af klistermærker, igen

Nationalist anholdt for opsætning af klistermærker, igen

Det er ikke længere siden end april, hvor jeg ligeledes havde (u)fornøjelsen af at fremlægge en lignende sag fra England, hvor to nationalsindede englændere blev anholdt for at opsætte klistermærker på en skraldespand. Nu er den altså gal igen. Denne gang dog tværs over Atlanten.

Thomas Rousseau fra Patriot Front er nemlig blevet anholdt for at have opsat klistermærker på gadeskilte i det nordlige Texas. Klistermærkernes budskab var ligesom den forrige sag komplet harmløse og et udtryk for sunde holdninger. Klistermærkerne i denne sag opfordrede unge mennesker til at tage afstand fra narkotika.

Det nordlige Texas har ellers massive opium- og heroinproblemer. Derudover opleves der også i det pågældende område en stigning i fentanyl-overdoser (George Floyd, BTFO).

Det omtalte klistermærke der medførte en tur i arresten.

Man skulle derfor tro, at politiet ville takke nationalister såsom Rousseau for at italesætte dette problem og udføre meningsfyldt aktivisme imod det. Næ nej. Er du nationalist og forsøger at redde unge mennesker fra et liv i fordærv skabt af GloboHomo, så kommer Shlomo’s lange arm efter dig. Rousseau fik i stedet hele turen.

En kilde med kendskab til episoden har fortalt til National Justice, at Rousseau kun kom en tur i arresten, så politiet kunne fotografere ham i en fængselsuniform og frigive billedet til pressen. En udlægning af episoden der bekræftes af, at Rousseau blev løsladt kort efter fotografiet blev taget.

Herhjemme skal du også blot sigtes for at overtræde 266B, så risikere du ligeledes at blive slæbt med på stationen til et DNA-mundskrab og afgivelse af fingeraftryk.

En ærerig nationalist kan end ikke hjælpe en gammel dame over vejen, så vil vedkommende blive sigtet for en eller anden åndsvag lovovertrædelse. Samtidig kan den lokale anti-fascist smadre en kattekilling til en uigenkendelig klump kød med sit medbragte SmashFascismTM baseball-bat uden at ordensmagten løfter en finger.

Om SorteSlyngel

Boomernes skræk, zoomernes håb. Kært barn har mange navne, mit er Sorte Slyngel, og jeg er professionel leverandør af vredesbenzin til Blæseren.

Tjek også

Danmarks Shabbos-goy nummer et. Smidt på porten af Kina!

’Amerika vi har et problem’ sagde Jackie Speier (Jødisk far/Armensk mor), der er en af …

8
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
4 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
Torsten TorEvolationAlexanderLarsLarsenClaus Boatsinker Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Claus Boatsinker
Administrator
Claus Boatsinker

“Åh de er skøre i USA”, tænker en normie sikkert, men vores hårlakskandale var mange niveauer værre, og viser at på samme tid i alle vestlige demokratier, strammes snøren om de indfødte som skal ydmyges mens et vitterligt folkemord udføres. Søg sammen, styrk bånd… NU.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Jaja, at sætte klistermærker op er at leve livet i overhalingsporet. Det er farligt, men det hele værd.

Evolation
Blæser læser
Evolation

Striker interviewer Thomas Rousseau fra Patriot Front:
dlive.tv/p/thepeoplessquare+oj4RVASMg

Torsten Tor
Blæser læser

Den starter fra ca 45 min. Bare efter 30 minutter, omkring en simpel episode, så får man indsigt i et rigtigt sygt samfund fx hvordan fængselvæsenet (privat drevet i dette tilfælde) der spekulerer i at tjene penge ved at anholde folk for at de kan betale sig for at komme hurtigt ud

Evolation
Blæser læser
Evolation

Ja, og hvis Joe Biden og Kamala Harris (aka “Kabalah Harris”) tager over, så må vi forvente en decideret klapjagt på alle hvide amerikanere, som ikke hader sig selv og ikke konstant skamroser, hylder og fejrer “People of Color” og folk med Små Hatte.

Alexander
Blæser læser

Jeg ved ikke hvad lovgivningen i Danmark siger, men man må jo overveje den potentielle gevinst ved at sætte klistermærker op kontra risikoen, som i dette tilfælde er fængsel, plettet straffeattest, doxxing, osv.

Mon ikke man kan bruge sin tid mere nyttigt?

Evolation
Blæser læser
Evolation

Selvom jeg har stor sympati for “Patriot Front”, “American Identity Movement” etc, så tror jeg desværre ikke at de opnår ret meget andet end at blive skydeskive og syndebuk for utallige anti-hvide institutioner og grupperinger.

Torsten Tor
Blæser læser

Som han siger i den video du linker til ovenover, så handler det hovedsageligt om at vise at der er nogen klar til at redde folket, så folk ikke føler sig alene og fortabte. Man ser en video fra en demonstration ala NMB, som skulle være delt massvit bla. af folk over de 30 år på tiktok 🙂