Hjem / Danmark / Tesfaye: “Hold fast, blegfjæs. Nu kører vi ud over klippen”

Tesfaye: “Hold fast, blegfjæs. Nu kører vi ud over klippen”

Vi har talt en del om selve demokratiet, set i lyset af den politik der årti efter årti føres mod folkets interesser og ønsker. Jeg hørte Striker referere til Mussolini om at demokratiets fejl ikke var at folket fik indflydelse, men at dem der havde magten på skift i demokratiet ikke stod til ansvar. Sikkert korrekt.

I 2020 på Pisjorden, division Transbarnsdanmark EU Nord, styres vi p.t. af Socialdemokraterne, der gik på valg på (for 6. million gang) at føre stram udlændingepolitik. Sosserne kørte deres yndlingsperker i stilling, den afrikanske vederstyggelse Tesfaye, som værende deres baserede strammerfigur ala symbolpolitikkens dronning Støjberg.

Resultatet vil ej overraske Blæserlæseren med dennes grotesk overdimensionerede hjerne. Paradokserne står i kø med Tesfaye ved roret. Retorik til at fuppe og politik til at skade.

Nogen et eller andet sted må virkelig hade Danmark.

På den ene side gjalder denne fremmedminister op om at “integrationen er slået fejl og sandelig skal vi sende flygtninge hjem når det er sikkert for dem at vende de brune snuder mod Syd i år 2739″, mens han på den anden side lader antallet af fremmede i landet stige med voldsom hast dag ud og dag ind.

Som krymmel på den dampende hundelort der er den socialdemokratiske udlændingepolitik, så har baserede Tesser oven i hatten inviteret 200 dræbernegere fra Rwanda til Danmark. Ja, Rwanda. Der hvor konflikten sluttede i 1994. Den Rwanda, præcis. Som et led i den vanvittige “kvoteflygtning”-import har Tesfaye bedt FN om at klargøre en milliarddyr dødsdom til et uvist antal danskere i fremtiden, med en plukordre på 200 af disse åbenlyst potentielle dræberaber, der med den mindste antydning er klar til at myrde.

Men som vi så i Frankrig for ganske nylig så kan dræbernegere fra Rwanda også nøjes med at nedbrænde uvurderlige kulturskatte som katedraler.

Jeg tænker tit på at det er spøjst som demokratiet ophøjes til at være en grundlæggende værdi i Individdanmark a.m.b.a., når nu det er et system der så åbenlyst degenerer til at blive et værktøj til vores egen undergang. Det er vitterligt noget jeg tit tænker på.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Internettet er uhyggeligt – fordi jødehad og død kylling

“Danske kommuner opruster i kampen mod ekstremisme. Ny uddannelse lærer klubpædagoger og SSP’ere om internettets …

9
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
6 Tråd kommentarer
7 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
Ingolf GaboldsenhuginHeksejaegerSorteSlyngelSvend Goenge Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Du sætter en ulv til at vogte får og undrer dig over at det ikke fungerer. Wow.

Heksejaeger
Blæser læser
Heksejaeger

Jeg er så træt af det hele mand. Jeg kan dårligt nok genkende min by længere, og den plejede at være 99% dansk i mine teenageår. Nu ser jeg negere, perkere, indere, kinesere, hvert eneste dag. Vitterligt, hvert eneste fucking dag. Vi blev aldrig spurgt.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

det hjælper lidt at skule ad dem

Heksejaeger
Blæser læser
Heksejaeger

Bestemt, de skal ikke føle sig velkommen.

Svend Goenge
Redaktør

Det er altid mørkest før daggry, makker 🙂

SorteSlyngel
Redaktør

Har man råd til at komme væk fra storbyerne, så er det en af de største belønninger (efter kødrumsnationalisme, selvfølgelig) man kan give sig selv. Omend de små samfund også er infiscieret med perkere og andet afskum.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Ifølge en eller anden feminist-sinke på DR, så har Rwanda mere ligestilling end i Danmark. Det blev ihvertfald fremhævet at der var flere folkevalgte kvinder i parlamentet end i Danmark.

www.dr.dk/nyheder/kultur/historie/kan-det-virkelig-vaere-rigtigt-10-ting-du-maaske-ikke-vidste-om-kvinder-og#!/

Så det derfor meget underligt vi tager imod folk fra et land, som ikke har været i borgerkrig siden 1994. Og har haft FN-soldater i landet til at sørge for fred lige siden.

hugin
Blæser læser
hugin

Har DR-feministerne nogle forslag til hvordan Danmark kan blive mere ligesom Rwanda?……det er jeg sikker på de har…

Ingolf Gaboldsen
Skribent

De kaldte også folk affald i Rwanda i starten af 90erne!