Hjem / Indsigt / Jødisk troldehær på nettet

Jødisk troldehær på nettet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hver gang et valg står for døren, så himler gammelmedierne op omkring kinesiske og russiske trolde. Trolde der skulle forsøge at påvirke disse valg rundt omkring i Europa og USA ved spredning af desinformation og andre forsøg på at ændre holdninger.

Disse affaldsmedier vil dog næppe berette, at Israel åbenlyst gør brug af disse taktikker i et forsøg på blandt andet at diskreditere negativ omtale af zionisme.

Gennem appen, Act.IL, som kan downloades på Apple-store, rekrutterer den israelske stat amerikanske og andre engelsktalende jøder og organisere dem i udføringen af deciderede troldeoperationer på diverse sociale medier.

Brugere af appen modtager en notifikation med et link til Facebook, Twitter, YouTube osv. samt en kort besked omhandlende problemet og ordre på hvad der forventes af brugeren. Efter hver endt opgave får trolden point, og de mest produktive trolde fejres på en offentlig resultattavle.

Skriver du et opslag der kritiserer Israel eller støtter palæstinensere eller BDS, så kan du regne med at komme op som en opgave, hvor disse trolde får besked på at masserapportere eksempelvis dit Twitter-opslag.

Det er ikke blot politikere og andre berømtheder, der er målet i denne form for cyberkrig. Helt almindelige universitetsstuderende, der tør sætte spørgsmålstegn ved den jødiske magt, bliver også oversvømmet med statsorganiseret chikane. Eksempelvis er det forsøgt at få en ung mand fyret for sit universitetsjob ved at sende automatiske e-mails til universitetet fra appens brugere.

Act.IL-trolde manipulerede endda en Eurovision-afstemning. 
Vågner Sofadanmark, når der er TV2-programmer på spil? Næppe.

Appens grundlægger og CEO, Yarden Ben Yosef, tjente i en “særlig kamp” efterretningsenheden i det israelske militær. Firmaet bag modtager fælles finansiering fra den politiske donor og milliardær, Sheldon Adelson, samt den israelske stat.

Om SorteSlyngel

Boomernes skræk, zoomernes håb. Kært barn har mange navne, mit er Sorte Slyngel, og jeg er professionel leverandør af vredesbenzin til Blæseren.

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

12
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
7 Tråd kommentarer
6 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
Ingolf GaboldsenClaus BoatsinkerSvend GoengeAlexanderLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Torsten Tor
Blæser læser

En anden ting er alle de agenter der er hyret i et hvert ZOG land. Store dele af segmentet rundt om Nye Borgerlige kan nok også findes blandt disse 1000 agenter for et fremmed folk www.berlingske.dk/samfund/danskere-skal-reklamere-israel

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Herre low agency, men en smart måde at aktivere mange mod et specifikt mål.

Svend Goenge
Redaktør

(((Internet)))
)))kødrum(((

Alexander
Blæser læser

Hvordan tror du, at Rasmus Paludan havde klaret sig, uden sociale medier? Hvornår har du sidst opdaget en organisation, podcast, nyheder, personlighed el.l. i meatspace?

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Det det mest hjernedøde take, der var ingen fremgang i 80erne og 90erne. Vi stadig påvirket af deres hjernedøde Nazi-larping.

Svend Goenge
Redaktør

Ro på gutter. Internet er selvfølgelig fint som indgang, men det kan på ingen måde være substitut for virkeligheden 💪🏻

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Jeg har prøvet det med IRL-aktivisme der ikke skriger Nazisme, der er ingen der støtter op. Folk har 5000 undskyldninger.

Claus Boatsinker
Administrator

Du kan ikke opbygge noget som helst uden folk der kender hinanden, stoler på hinanden og ses i kødrummet. Jeg forstår ikke hvad din 80’er reference er. Hvad er det? At folk skal sammentømres og opbygge sociale fællesskaber minder dig om nazimarcher eller hvordan? I så fald er det jo galemandssnak.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Det var hvad dem der var politiske-aktive foretog sig.

Claus Boatsinker
Administrator

For det første er Paludan jo netop udenfor i den virkelige verden hvilket netop gav ham den ønskede opmærksomhed. For det andet var og er han en enmandshær med ganske få tilknyttede til hans happenings, og forsvinder han er der intet tilbage andet end minder af diverse art. Så hans ting/stunts var noget ganske andet end det Svend refererer til, men det må han selv uddybe. Jeg sekunderer dog hans “ro på”.

Claus Boatsinker
Administrator

Koordineret påvirkningskampagne som samtidig er beskyttet af jødiske terrororganisationer som ADL, hvilket vil sige at de kan lave deres operationer uantastede…. og ikke et pip fra den levantinske presse – eller vores TV2, DR m.m., der ellers er CNN-ekkokamre når der tales Rusland, Kina, Blumpf og så videre. Meget overraskende, meget chokerende.