Hjem / Andet / Borgerforslag: Ytringsfrihed? Stort ja tak

Borgerforslag: Ytringsfrihed? Stort ja tak

Dagens Blæser har skrevet en del flammende retorik omkring det temmeligt pilrådne, nationsnedbrydende system vores land er filtret ind i. Det er dog ikke ensbetydende med at man så finder gode kammerater at spille den fornøjelige Gamecube-klassiker Mario Party 5 med i stedet for at gurgle den vredesbenzin som virkelighedens gadebillede genererer. Virkelighedsflugt gør ingen gavn.

Etnostaten ligger ikke gemt i Will Flower.

Nej, man kan sagtens spille på 88 heste, mens man holder fokus på en enkelt. Den vigtige krikke er sammenhold og forbrødring med ligesindede; et stærkt, langvarigt socialt netværk hvorpå der kan læsses uendeligt meget godt. Men derfor kan man også gøre andet man ikke nødvendigvis brænder for. En taktisk stemme til folketingsvalget, sladre til Allah om Shmurs gangstergerninger (BUSTED) eller afgive en underskrift på et udmærket borgerforslag.

Kim Eriksen havde et eminent et af slagsen med hans forslag om landsforræderi. Desværre fik det ikke den fortjente opmærksomhed, og dette vigtige spørgsmål må vente til en bedre dag.

Nu har vi et nyt et som alle fra deller til Pierce-afficionadoer kan blive enige om er en rigtig god ting, nemlig afskaffelsen af den politiske terrorisme i form af paragraf 266b i straffeloven. Klik her for info og underskrivning.

Groft nok at man skal hives i retten for at protestere ærligt og åbent omkring ødelæggelsen af ens eget folks eksistensgrundlag. Det kunne der skrives mange harmdirrende spalter om, men jeg vil bare sige: gør som jeg og skriv under. Spred budskabet enten med denne lækre artikel eller hvordan du nu finder det belejligt. Vi kan godt komme i mål med 50.000 underskrifter. Det munder kanske ud i nul og en muggen fims, men sådan er det. Vi gør det vi kan og dette er klart en sådan ting.

Der er p.t. 1.192 der har skrevet under. I morgen er det 1.488 og hvis der hele tiden er 100-120 der siger “fandeme jo skal vi have lov at kalde perkere for slamperkere” eller lignende malende udtryk, så når vi de 50.000 inden fristen. Det er vort lod som alternativt dansk medie at bære byrden med informationsspredning, men det gør vi med glæde og ved fælles hjælp.

Ytringsfrihed: ja tak.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Regeringens fupnummer: Konventioner aflyser politiske løfter.

Dagens Blæser kan præsentere noget helt nyt. Vi kalder denne sektion Fra hestens egen mund, …

13
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
7 Tråd kommentarer
9 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
10 Kommentarorer
EvolationLudvigSvend GoengeDr. ShekelgrublerTorsten Tor Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Svend Goenge
Redaktør

💪🏻

images.png
LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

G.png
Heksejaeger
Blæser læser
Heksejaeger

Kom så blæser læsere
comment image

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

E-p.jpg
Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

.

Letter-R-PNG-Background-Image.png
Svend Goenge
Redaktør

Endelig er jeg rolig igen. Tak Shekelgrubler🙏

Lars Agerbaek med Ae
Gæst
Lars Agerbaek med Ae

underskrifterne er steget til 1214. Det er 22 mere. Der er 43 læsere på denne artikel. Det er altså kun halvdelen Dagens Blæser læsere der er enig i budskabet!?!? enten det, eller også består dagens blæsere af 50/50 meningsfæller og resten er så Antifa og PET-folk på arbejde….

Ludvig
Blæser læser
Ludvig

Glimrende borgerforslag. Mon ikke boomerwaffen kan aktiveres via den korte avis eller lign?
Jeg prøver at sende Pittelkowerne en mail i morgen.

Torsten Tor
Blæser læser

Skriv også kommentarer på “Shabbos Goy posten” dem af jer der kan www.uriasposten.net/

Ludvig
Blæser læser
Ludvig

Er der evt. nogen der kan pinge Paludan og Lars Andersen?

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Over 1500 underskrifter allerede, og på kun 4 dage. Fortsætter det i dette tempo, når vi målet omkring nytår. Og der kan sagtens komme meget mere smæk på, hvis alle j00merne inde fra uriaspesten spammer det ud over hele farceberg.

Evolation
Blæser læser
Evolation

Et fremragende og vigtigt forslag. Underskrift afgivet. Tak for at gøre opmærksom på det! 👌