Hjem / Danmark / Syg event ændret grundet mindre sygdom

Syg event ændret grundet mindre sygdom

Det er august og dermed tid til årets bøsseevent nummer gud-ved-hvilken. Copenhagen Pride løber af stablen denne uge, dog ændret i forhold til tidligere år grundet smittefare. Når programmet for en “pride” begivenhed er ændret af hensyn til smittefare, så skulle man umiddelbart tro der var tale om HIV, AIDS, eller en af de mange andre spændende røvpul-relaterede sygdomme som de har udviklet i årenes løb.

Men nej! Deres forhold til disse farlige og smitsomme sygdomme tillader ikke ændringer i programmet. Var det bare den sædvanlige cocktail af biologisk affald de deler, så ville de bare holde et par ekstra taler om at had til sygdom er had til bøsser. Sygdommen de ønsker at begrænse er, naturligvis, Corona.

Bøsseri i Coronaens tegn

Mandag rejser regnbuen sig over København. Selv om omstændighederne har tvunget folkene bag til at tænke kreativt, er Copenhagen Pride Week 2020 en realitet.

De kommende dage byder på 100 arrangementer, og fire telte på Rådhuspladsen i København – i ugens anledning kaldet Pride Square – vil danne rammerne.

Ah ja. En voldsom smitsom, men ikke super dødelig, sygdom hærger verden. Men vi skulle nødigt lade den stoppe udbredelsen af langt mere dødelige sygdomme i tolerancens navn!

Og hvad sker der for det der med at de hvert år midlertidigt ændrer et stednavn? Det virker som et krybende forsøg på permanente ændringer, som der så absolut bør kæmpes imod!

En af boderne der afholdes igen i år er “Drag for begyndere”; Lær at være en klam afviger!

Så spørger du måske: Er det forsvarligt, når et virusudbrud hærger? Svaret fra folkene bag er i hvert fald ‘ja’.

Folkene er i forvejen sygdomsbefængte vrag, så det er ingen overraskelse.

Der vil ikke blive lukket flere ind, end hvad myndighederne kan sende en tommelfinger i vejret for. Den begrænsede kapacitet betyder dog ikke, at Pride-ugen bliver for den lille eksklusive gruppe, der er heldig at stå forrest i køen til teltene.

Hele molevitten bliver nemlig livestreamet og kan ses på nettet.

Jeg er glad for at vi sætter en præcedens for at myndighederne kan begrænse hvor mange skal udsættes direkte for bøsseri. Lad dette være en trend der ender med at tallet bliver et rundt nul. Så kan net-delen løses ved at klippe et par kabler over.

Afvigere på parade?

Men hvad så med Pride-ugens ikoniske højdepunkt – paraden? Paraden, der ikke blot er en farverig mangfoldighedsfest, men en demonstration for LGBT+-rettigheder?

Ja hvad så med den?! Hvordan skal folkevalgte kunne vise præcis hvor dygtige de er til at lefle for en degenereret verdensorden, hvis de ikke får lov at gå march blandt letpåklædte afvigere?!

Heller ikke denne er aflyst, forsikrer forperson Lars Henriksen. Den kommer bare ikke til at foregå fra Frederiksberg Rådhus til Københavns ditto som vanligt.

Nu havde jeg ellers lige håbet på at vi slap for den.

Den digitale parade kommer til at bestå af forskellige videohilsner og indslag. Desuden løber eventet Stride With Pride af stablen i alle de byer, der har måttet aflyse deres Pride helt i år: Aalborg, Aarhus, Viborg, Ringkøbing-Skjern, Kolding og Fanø.

»Vi vil have marchelementet tilbage på en forsvarlig måde og gøre Pride-bevægelsen synlig ud over hele landet – både figurativt, men også helt bogstaveligt. Vi vil nemlig ved at gå fysiske ruter, der hver danner et bogstav, skrive P R I D E hen over landet,« fortæller Benjamin Hansen, som er projektleder på den digitale parade.

Arrrrgh! Det spreder sig! Hvorfor kan de ikke holde deres sygdomme i København?!

Med lidt bedre forberedelse kunne det have været sjovt at lave en moddemonstration hvor man gik ture for at “skrive” W H I T E foran deres P R I D E.

Paraden bliver fra klokken 18.30 og en time frem bragt online i samarbejde med TV 2 Lorry og vil fungere som en optakt til et stort Pride-show fra klokken 19.45-21.45, hvor blandt andre kronprinsesse Mary får ordet.

Så ved i hvornår i skal slukke for TV’et. Vi er nærmest public-service.

Og hvor sørgeligt er det lige at kongehuset, hvis primære eksistensgrundlag i denne moderne verden er at være et samlende element for folket, lader en fremtidig dronning tale TIL FORDEL for farlige afvigere? Det er lige til at blive republikaner af.

Hovmod står for fald

Til sidst i denne BT artikel jeg har valgt at citere, er der et udpluk af ugens bøsseri-program. Jeg vil gerne fremhæve to ting som jeg syntes viser deres hovmod, deres “pride”. To ting de tror er positive, men som alle rettænkende mennesker ville sige “Føj!” til hvis de ikke blev præsenteret for et enormt gruppepres gennem medierne.

Med billeder som dette mener jeg at man kan bevise eksistensen af objektiv ondskab.

Tirsdag klokken 14.30-16 i telt 3: Børnetime
Pride er ikke kun for voksne, og derfor byder Copenhagen Pride børnene indenfor til fællessang. Efterfølgende vil de to dragqueens Dallas King og DiDi Cancerella stå for en omgang højtlæsning.

Dine børn skal indoktrineres. De må ikke beholde deres uskyld og deres naturlig afsky overfor forkerte ting såsom mænd i kjoler.
Forældre der udsætter deres børn for dette, bør tvangssteriliseres og have børnene fjernet.

Onsdag klokken 14-15 i telt 2: Et indblik i cruisingkultur
Cruising. Et begreb, der dækker både en form for kørsel, at være på krydstogt, og når fremmede mænd mødes i det offentlige rum, dyrker sex og går hver til sit. Dette oplæg handler om sidstnævnte fænomen.

Bøsser og andre afvigere er helt normale. For det er helt normalt at stikke kønsdele op i folk man ikke kender ude i det offentlige. Intet afvigende i det. Overhoved.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, uansvarlig redaktør på Dagens Blæser og vært på podcastet Radio266B.

Tjek også

Mette Perkerflænser omdøbes til Mette Forhudsflænser

Efter lang tids stilhed fra både Socialdemokratiet og Venstre, meddelte statsministeren i går (10. sep.) …

11
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
7 Kommentartråde
4 Tråd kommentarer
9 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
10 Kommentarorer
TroldmandenScandinavianheritagelebensraumEvolationLars Agerbaek med Ae Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Claus
Blæser læser
Claus

Ild i enorme mængder. Ild og krudt. Domme + ild, krudt, reb og bat. Det. Skal. Knuses.
God ide med WHITE på landkortet.

Svend Goenge
Redaktør

Boomerne kan stikke deres muh efterkrigstid og muh økonomiske opsving, med dertilhørende liberalisering af samfundet op i deres postmoderne, egalitære røv. Elendige jordfaldshulhjerner.
Kære boomere: Fucking gør dog noget, hvis I virkelig ikke vil have at jeres børnebørn maltrakteres og jeres eget folk uddør.
*ragequit*
*Svend Gønge has left the chat*

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Cruisingkultur er når mænd laller rundt og boller hinanden i røven? Okay. Det troede jeg allerede vi havde et ord for, bøsser?

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Jeg har forsøgt at fortælle normies at LGBT+ er en gren af marxisme, rettet mod homoseksuelle. Og mange af dem kan faktisk godt se det, især dem der har homoseksuelle bekendtskaber, der hader “Pride”-kulturen.

Hvis de går en på klingen, så forklar dem af de degenerate vil opløse det liberale-økonomiske system, kernefamilien og vil have en helt anden moralsk tilgang til børns seksualitet.

Lars Agerbaek med Ae
Gæst
Lars Agerbaek med Ae

Det her med at afslutte rækken af forkortelser med ‘+’, viser jo netop at de har erkendt at nye perversioner vil blive ved med at dukke op. Så snart homolobbyen har registreret og godkendt en måde at spilde sin livgivende energi på, vil de mentale-krøblinge begynde at kede sig og finde på noget nyt.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum
Evolation
Blæser læser
Evolation

Hvor stammer den video fra? Hvad er pointen?

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

fra ‘er ist wieder da’ – en marxist serie som fik modsat effekt af hvad de forsøgte lol www.johndenugent.com/modern-germans-spontaneously-react-happily-to-hitler-actor-claims-new-film/

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

En virus afløser en anden..

Scandinavianheritage
Blæser læser
Scandinavianheritage

Jeg har selv stillet mig det spørgsmål hvorfor hedder det egentlig pride og ikke Shame parade, da det jo åbenlyst er en parade der hylder perversiteter som ikke høre hjemme i det offentlige rum.

Troldmanden
Blæser læser
Troldmanden

“Kvinder må ikke bære mandsdragt, og mænd må ikke gå i kvindeklæder. Herren din Gud afskyr enhver, som gør den slags.” (Femte Mosebog, kap.22, v.5)

Er det så svært at forstå?