Hjem / Samfund / Amerikanske nationalister starter nyt lovende parti.

Amerikanske nationalister starter nyt lovende parti.

Lige nu sker der store ting på den anden side af Atlanten, som får denne skribent til at storsmile over hele femøren; den amerikanske nationalist-kendis, kødrumsspecialist og nu partiformand, Michael Peinovich, har sammen med andre nationale ligesindede startet et reélt, politisk initiativ, med det meget passende navn, National Justice Party (Det Nationale Retfærdighedsparti).

Det hele løb af stablen den 15. august, hvor Peinovich holdt en inspirerende og i det hele taget enormt relevant og vigtig tale, for en forsamling ligesindede, et sted i USA.

Formandens tale til forsamlingen

Formanden for National Justice Party, Michael Peinovich, leverer sin tale fra podiet. Fans af æraen vil bemærke den æstetiske, viftende pegefinger. (foto: national-justice.com)

 

På en halv time fremlagde den velklædte og veltalende formand Peinovich de problemstillinger, der lige nu berører de hvide amerikanere og deres rettigheder. Emner såsom det antihvide medieapparat og hvordan Republikanerne gang på gang har vist foragt for deres vælgere, som i overhængende grad består af hvide, var på dagsordenen og blev leveret med høj energi og peak optics. Se selv talen hér.

Det kan næppe siges kraftigt nok, hvor stort et spring dette er for det amerikanske folk. At man som hvid mand i Amerika nu får muligheden for at tilslutte sig et parti, der uden omsvøb taler for deres etniske interesser som gruppe. Væk er det unødige larperi, væk er den skadelige, Hollywood-skabte halvfemseroptik, som så mange gange har skudt et ulappeligt hul i nationalismens skrog.

Tilbage står en samling viljestærke mænd, unge som ældre, hånd i hånd, sluttet i kreds om deres folks overlevelse og trivsel, med retten til et fædreland for folket, i stedet for det fjendtlige megafirma Weimerika, som deres fælles fakkel i mørket.

Om der er håb for dette politiske projekt, afhænger i allerhøjeste grad af støtternes engagement, såvel som ledelsens manøvrering i et politisk system, som per definition er imod dem. Det skal blive spændende at følge deres udvikling fremover.

Til sidst er der blot at ønske Michael Peinovich og National Justice Party god vind og held og lykke med at generobre deres retmæssige arv.

 

 

Om Svend Goenge

Gennemsnitlig fædrelandskærlig dansker og lurtruttende skribent hos Dagens Blæser.

Tjek også

Kulbrænder og hendes negermusikant forpester Strynø

En borger fra Strynø har bedt om at få lov til at skrive om en …

34
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
12 Kommentartråde
22 Tråd kommentarer
13 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
15 Kommentarorer
BubbermandEvolationNatsokOgier le DanoisIngolf Gaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Claus
Blæser læser
Claus

Det er så lækkert at man ikke fatter det. Der skal viftes for vildt med pegefingre nu.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum
Ogier le Danois
Blæser læser

Mega spændende tider vi lever i!

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Vildt hype tale! Alt held og lykke herfra!

Torsten Tor
Blæser læser

Vi må støtte det moralsk som økonomisk. Ikke før USA bliver fri bliver Europa fri af USAs besættelse. Og derfra kan vi løse problemerne her (læs: der skal pudses lygtepæle)

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Fint nok initiativ, men de får jo desværre nok ikke mere end 0,5-1% af stemmerne. Primært fordi de helt sikkert vil blive totalt syltet af jødealteret (TV) og dermed ikke får noget taletid, samt, at amerikanerne ikke ligefrem er de skarpeste knive i skuffen. Så længe de har 1 dollar burgere, spandevis af nuggets sølet i fedt, og spasmobiler til horderne af ultrafede burgermæskende møgsvin, så er de glade og tilfredse. ‘Murica!

2391c9c8e1cab543c8288cdeab1aa950.jpg
SorteSlyngel
Redaktør

De skal bare lave så meget larm, at de ikke kan undgå at blive nævnt.
Så må de jo kæmpe med at få vendt den negative omtale, som (((medierne))) utvivlsomt har tænkt sig at kaste efter dem.

Heksejaeger
Blæser læser
Heksejaeger

Kan desværre kun se mig enig, jeg har absolut ingen tiltro til det demokratiske system længere. Jeg vil altid bakke op om nationale tiltag, og uanset hvad kan politiske partier hjælpe til at skabe forbindelser mellem ligesindede. Men løsningen kommer ikke gennem en valgprocess, den bus er for længst kørt.

AsbjoernNielsen
Blæser læser
AsbjoernNielsen

Det behøver ikke være 100% det ene eller det andet. Man kan anvende partier til at opnå økonomiske midler, taletid i medierne eller magt i mindre lokalsamfund samtidig med, at man forbereder sig på en større politisk revolution. i USA tror jeg personligt, at de ville kunne få nogle personer ind i mindre stater eller distrikter – hvis systemet ikke går endnu mere amok med deres undertrykkelse af politiske modstandere.

SorteSlyngel
Redaktør

Er du vimmer en brandtale!
Stemningen må have været helt fantastisk at være vidne til.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Mirror

Alexander
Blæser læser

Det er godt at Mike Enoch anerkender optics og tager det til sig, men ærgerligt at hans publikum ikke er disciplineret.

Han er heller ikke en god kandidat til at fremvise mere moderate synspunkter pga hans radikale baggrund, og han vil opleve de samme problemer som f.eks. Daniel Carlsen oplevede.

Det er småligt at forkaste Trump fordi at han ikke etablerede etnostaten på 4 år, og dumt pga. hvad han repræsenterer og pga. hans popularitet blandt hvide amerikanere.

Det ville være en bedre taktik at støtte Trump i 2020 for så at fortsætte hans populistiske 2016 agenda i 2024, frem for at tabe 2020 til demokraterne og miste enhver mulighed for at vinde 2024, efter dissidenter bliver fængslet, nationalistiske synspunkter bliver yderligere censureret, og millioner af udlændinge og illegale får statsborgerskab og stemmeret.

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Trump er jo bare en shabbos goy. Det er Israel, Israel og mere Israel. MIGA!

Alexander
Blæser læser

Han er stadig meget bedre end Biden, eller nogen anden republikansk kandidat. Han er ikke anti-hvid, selv om han ikke er eksplicit pro-hvid. En masse han har forsøgt er blevet forhindret, f.eks. muren og forbud mod muslimer. Der er dog sket enkelte gode ting, f.eks. er indvandringen til USA halveret ifht. Obama.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Men havde han reelt noget valg, mon ikke han var blevet fængslet, hvis han ikke allierede sig med den ene side. Nu hvor de bestemmer overalt i USA.

Zionist jøder er trods alt bedre end kommunist jøderne!

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Zionister ER kommunister. Kommunisme for alle os andre.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Vi bliver nød til at anerkende der er et split hos dem, og det også en magtkamp. At der så er nogle “grundlæggende” ting de begge sider holder fast i, kan vi også anerkende.

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Det er rigtigt, at der er to eller flere fraktioner af magtjøder, men synes det er forkert at kategorisere dem som hhv. zionister og kommunister. Ifg. min opfattelse, er de allesammen zionister og vil indføre globalkommunisme. Lidt ligesom to fodboldhold, der spiller samme spil og begge prøver at vinde. Deres overbevisning og mål er nøjagtigt det samme, og det samme er deres metoder. De er blot to (eller flere) fraktioner.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Zionisterne ønsker de skal have plads over hele verden, men deres primære fokus er “Greater Israel”, de ikke ude på at omvælte samfund via kulturmarxisme, de fint tilfreds så længe det liberalt jeg tror endda mange af dem vil accepter en national-liberalisme, så længe der er plads til de kan udfolde sig i egne-rækker og tjene penge i samfundet

AsbjoernNielsen
Blæser læser
AsbjoernNielsen

“Miste enhver mulighed for at vinde 2024, efter dissidenter bliver fængslet, nationalistiske synspunkter bliver yderligere censureret, og millioner af udlændinge og illegale får statsborgerskab og stemmeret.” altså hvad der er sket under Trump eller muligvis kommer til at ske?

Alexander
Blæser læser

Det er hedt at sidde i en 100 grader varm ovn, så lad os skrue den op på 200 grader? Prøv at kigge på hjemmesiden for Bidens kampagne.

Bubbermand
Blæser læser
Bubbermand

Med Trump kan det meget vel være det lykkedes dem, at dræbe frøen ved at koge den langsomt nok, med Biden hopper frøen nok nærmere ud af gryden fordi vandet nærmer sig kogepunktet chokerende hurtigt.

Heksejaeger
Blæser læser
Heksejaeger

Hele den her “optik” debat er så gay. Du får ikke tilhængere ved at prøve at fremstå så mainstream som muligt, men reel trækkraft ved at fremstå ærlig og genkendelig. Jeg anerkender at der er dårlige måder at signalere et budskab på, men at kalde alle der ikke gemmer sig bag 6 millioner lag af ironi for “cringe wignats” hjælper kun vores modstandere. Hvor mange broer har Nick efterhånden ikke brændt? Jeg kan huske at han pralede af stadigvæk at have en youtube kanal for et års tids siden, mens alle andre dissidenter blev smidt af platformen. Hvor er Nicks youtube kanal nu? Det høje IQ move ville være ikke at nævne “wignat” dissidenter overhovedet, og bare trække på skulderne hvert eneste gang medierne satte ham i samme bås med David Duke, for eks. Venstrefløjen gør det her konstant, de angriber aldrig deres egen side, Martin Kassler har også nævnt det her før. Hvis du prøver at hænge en Enhedsliste type op for sin kommunist baggrund, så vil de bare grine af dig og trække på skuldrene. Ingen undskyldninger. Det lader til kun at være vores side der føler det nødvendigt at selvcensurer. Betyder det at jeg syntes det er en god taktik at gå ud i gaderne og råbe op om jøder og holobunga? Nej, selvfølgelig ikke /rant over.

PS. Jeg prøver ikke at hænge nogen ud her, jeg er bare træt af den konstante infighting.

Alexander
Blæser læser

Jo, du får flere tilhængere hvis du ikke sætter dig selv i bås med nazisme, som alle er programmeret imod. Dette gælder også psykopater som Richard “I WIN, YOU LOSE!” Spencer. Det er jo nærmere alt right tabere som James Alsup der skaber splid, når han prøver at male Nick som en fed, fordi han ikke selv er relevant.

Han er ikke længere på YouTube, men trækker alligevel i gennemsnit 10.000 og voksende live seere på dlive, og er ved at bygge sin egen streaming platform som en backup.

Du kan ikke forvente de samme spilleregler på den yderste højrefløj som på den yderste venstrefløj, da førstnævnte er imod magthaverne og sidstnævnte er allieret med magthaverne, og vil dermed ikke blive angrebet af medierne.

Grunden til at jeg bliver ved er at jeg ønsker noget disciplin fra vores side, så ikke lav iq NMR spadsere laver mere lort, og dermed gør det sværere at kritisere bl.a. jøder fra et sagligt perspektiv.

Heksejaeger
Blæser læser
Heksejaeger

Jeg kan sagtens se din pointe, men for at være helt ærlig så ved jeg ikke hvem der jøder hvem længere. Jeg stoler vitterligt ikke på nogen…

AsbjoernNielsen
Blæser læser
AsbjoernNielsen

Dejligt at se. Modstanden i USA stiger tydeligvis, også Patriotfront er blevet mere aktive og noget større. Lad os håbe vores brødre i USA giver jøderne og resten af zionisterne nogle problemer eller endda med tiden tager magten.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Hvornår har han benægtet det?

Det eneste han har sagt, det var at han ikke gad fokusere på det, da han åbenlyst har lagt hans tidligere liv bag sig.

Lars Agerbaek med Ae
Gæst
Lars Agerbaek med Ae

Som sagt, jeg er en svans. ER der ikke please nogen der vil kaste mig ud fra et hustag?

AsbjoernNielsen
Blæser læser
AsbjoernNielsen

Da Mike ikke længere er gift med hende, ikke har nogle jødiske børn eller forsat forbindelse til hans ekskone, ikke holder tilbage i sin kritik af jøders handlinger, ikke har forbindelser til nogle jødiske organisationer eller jødiske individer, og da jødiske organisationer angriber ham og de andre TRS typer så meget som de gør, kan jeg ikke forestille mig, at han skulle være en form for kontrolleret opposition.

Angående samarbejde mellem modstandsbevægelsen og TRS, så har nogle af dem gæstet i vores podcasts og omvendt, www.frihetskamp.net/nordic-frontier-92-eric-striker-folkish-uprisings-and-the-nordic-yoofs/, men vi har ikke anden form for samarbejde. Vi har dog lavet aktivisme med andre amerikanere fra PatriotFront www.nordfront.se/mote-med-patriot-front.smr. Hvad fremtiden bringer, ved jeg ikke.

Natsok
Blæser læser
Natsok

Baseret tale og fed energi i lokalet. Stor respekt til Mike og hans parti, det kan inspirere mange flere og kanalisere kvalitetsfolk til målrettet handling.

Ogier le Danois
Blæser læser

Talen var skam fed, men jeg er nu enig med Alexander, at publikum var for udisciplineret. NWG bemærkede også sin bekymring på sin seneste stream. Der skal bare være EN fyr, der siger noget dumt og så falder den juridiske hammer.

Natsok
Blæser læser
Natsok

Jah, der var nok lidt for mange “kommentarer” fra publikum. Det havde nok været bedre, hvis de havde begrænset sig til generiske støttende opråb som “yeah!” og “wooh!”.

Evolation
Blæser læser
Evolation

Hvorfor mon NJP havde valgt IKKE at opsætte nogle flag, parti-navn, slogans, logo eller lign. på hverken talerpult eller i baggrunden under talen …?

Bubbermand
Blæser læser
Bubbermand

Jeg undrede mig selv lidt over hvorfor de lader det virke lidt bondeknoldsagtigt med indtrykket af, at det foregår i en lade eller lignende lokale ( Ja, jeg udelukker ikke, at det er en kulisse). Men, hvad end det er, så står kampen på sin vis imellem landområde og by. Det snakkede selv Kalergi om. Kalergi, i det jeg læste, holdt dog med byboerne. Byerne har mange farvede, landdistrikterne mange hvide. Så det er jo fint et signal, at sende til de, der ejer landbrugsjord, for et af de vildeste pressions midler at have, må da være, at have landbrugsejerne på sin side i denne kamp , for uden mad og drikke, dur helten ikke. Det amerikanske flag er der måske ikke fordi det ikke er sikkert om USA skal deles op i nye nationer. Det med et i øjnefaldne logo kan nok afskrække nogen, på grund af Det Tredje Rige. Det er fint, tænker jeg, at starte uden for meget pomp og pragt og prøve tingene af med små eksperimenter i praksis for, at se hvem, hvor mange og hvor hurtigt det ser ud til, at give udslag i opbakning fra den store majoritet, der altid er lunkne og derfor ligeså let kan gøres varme som kolde. Jeg tænker dog heller ikke, at nogen bevægelse skal gå for langsomt med, at finde sin stil eller tøve med, at få fundet en løsning på forhindringerne for så virker lederskabet bare som de typiske intellektuelle typer, der ikke kan beslutte sig – denne type må finde sin plads et andet sted end i lederskabet. Men det er jo gætværk fra min side. Jeg syntes bare det visuelle indtryk tegner som en fin start. En ren tavle.