Hjem / Samfund / Medieuddannelser i desperation: For få perkere vil være journalister

Medieuddannelser i desperation: For få perkere vil være journalister

Vi har ikke nok brune mennesker på vores journalistuddannelser, lyder en racistisk udmelding fra to af landets fornemmeste propaganda-cesspools.

Det har store konsekvenser for medierne, at så få studerende med anden etnisk herkomst tager en journalistuddannelse, lyder det fra DMJX og SDU. De er dog ikke sikre på, hvordan de kommer problemet til livs”.

Ja, man kunne jo komme perkerne til livs, så er den halal ged barberet.

Men hvorfor? Spørger den hvide mand sig selv endnu engang i dyb frustration. Hvorfor skal sprogspastikere fra lande, hvor størknet kamellort er en delikatesse, uddannes til professionelle løgndispensere?

Får vi da ikke allerede nok gasbelysning om disse fra vores rødbefængte kosherpresse i forvejen?

Svaret er nej.

Peter Bro ”””argumenterer””” hvorfor:

”Vi risikerer at miste en hel masse historier, og vi risikerer, at der er vigtige historier i samfundet, vi ikke får afdækket. Så det fører jo til dårligere journalistik,” siger Peter Bro (SDU) mens han trykker i sit båthorn og gnubber håndfladerne.

Jeg giver Peter delvist ret.

Vi misser rigtig mange vigtige historier om perkerne. Utroligt mange. Hver eneste dag faktisk. Fx dem om kriminalitetsstatistikkerne. Eller dem om fravær i skolen. Eller dem om sorte penge. Eller dem om voldtægter, hjemmerøverier, vanvidskørsel eller dem om  snyd med skat, dagpenge, kontanthjælp, børnepenge. Eller den om muslimernes overvejende tilslutning til sha*** vs. Grundloven. Eller den seneste om gaderøverierne på Nørreport station, hvor det berøringsængstelige politi ikke vil oplyse etnicitet. (det var perkere, der gjorde det. red).

Men hvad gør man så, når muslimerne ikke frivilligt vil uddanne sig som journalister? Motiverer man dem til at lære dansk? Lader dem vælge selv, hvilken branche de vil forpeste danskerne i? Nej! Båt båt, man bruger selvfølgelig danskernes hårdt optjente skattekroner på dyre og meningsløse imagekampagner (hos selskaber der typisk ejes og drives af en krognæset variation af stein eller berg) og sænker optagelsesprøvernes sproglige krav. (det sidste middel fører IKKE til dårligere journalistik! Danskerne må vænne sig til at journalisterne i Danmark ikke helt mestrer tungen, alt andet er dybt intolerant)

Endnu engang må man forstå at den danske presse og dens multikulturalistiske rugekasser er blodrøde indoktrineringslejre, der på ingen måde har intention om at ville afdække de forhold, som rent faktisk udgør en reel trussel mod landet eller dets befolkning. Og de er fuldstændig carte blanche omkring sin åbenlyse politiske dagsorden.

Artiklen kan læses på journalisten.dk, men lad os nu ikke give dem flere klik end højst nødvendigt.

 

Om voltair

Tjek også

INTENSIV PRESSET MAKS, HASHTAG CORONA

Egentlig er jeg på vej til køjs efter en lang dag i minen, men en …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
BubbermandHeksejaegerTorsten TorLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Jeg vover enhver at gå til et hvilket som helst Dansk nyhedsmedie, DagensBlæser undtaget, og rulle igennem hvad end der rapporteres på. Det er klovneshit to the max, hver gang.

(((Vores))) kultur er en skraldespand.

Udklip.PNG
Torsten Tor
Blæser læser

Ligesom boligpriserne i KBH, så tænker man hele tiden at nu er det peak og folket må få nok! Men….

Torsten Tor
Blæser læser

Se hovedhistorien på eb.dk lige nu. Schlomo er nervøs.

schlomo er nervøs.png
Heksejaeger
Blæser læser
Heksejaeger

> Af: Rune (((Melchior))) Sjørvad
lol, hvert eneste gang.

“Jonas fra reality-programmet ‘Tattoo Salonen’ nægter at tatovere racistiske symboler og slogans”
Hvorfor har Jonas så en tatovering af Dannebrog på sin arm? Jeg troede at fædrelandskærlighed var nationalistisk og derfor forfærdeligt og racistisk? OY VEY JONAS! Få lige dækket Dannebrogsflaget med et regnbueflag™ i stedet!

Han ligner i øvrigt en svans, tatoveringer gør dig ikke automatisk til en hård type…

Bubbermand
Blæser læser
Bubbermand

Jeg har læst lidt af, hvad de skriver i 24nyt, som skulle have et ry for, at være af en nationalistisk observans, hvis man læser andre dansker-hadende mediers skriverier om 24nyt… Hvis man fortalte mig, at det var Georg Metz havde skrevet hvad, der bliver skrevet i uddraget fra 24nyt jeg poster her, havde det ikke undret mig, at Georg Metz kunne have skrevet det – Men det har han ikke. Om den nye redaktør af 24nyt også er en ikke-dansker, ved jeg ikke.

24nyt.png
Skærmbillede (360).png
Bubbermand
Blæser læser
Bubbermand

To skærmbilleder fra Konfront. Overskriften på artiklen derfra er fuldstændigt som taget ud af 1984. Det er som forsøget på Nysprog bliver beskrevet. At skabe et nyt sprog der er så simplificeret som det overhovedet kan komme til at blive. Jeg er lidt i tvivl om det er ufrivilligt komisk begge steder fra Konfronts side. Det ene billede er mit eget lille værk.

Skærmbillede (279).png
Tykfobi 8. marts.png
Konfront Tykfobi.png