Hjem / Danmark / Socialdemokratisk homodæmon vil med lov lade småbørn “skifte køn” 

Socialdemokratisk homodæmon vil med lov lade småbørn “skifte køn” 

“Globohomo Danmark A/S, planeten Vandet (omdøbt fra Jorden for bedre at repræsentere minoritetsoverflader), anno 20XX.

Dag for dag falder landet længere ned i fordærvelsens bundløse hul. Mennesker af uidentificerbar herkomst vrimler åndsforladt gennem deres hverdag af meningsløst jagt på nydelse og forbrug af ligegyldig plastik skrammel. Eliten forskanser sig væk fra pøbelen, bag låste porte, høje hegn, private vagter og enorm opulens, sikker i viden om at så længe der er sukkerfyldte sojaprodukter og statssponsoreret Disneyflix+ abonnementer til alle, vil masserne af mysteriekød forblive tilfredse og distraheret. 

End ikke børn går fri for galskaben. Den stadig bleghudede del af befolkningen med blege børn (inden det blev ulovligt at have ikke-‘diverse’ børn), er dagligt udsat for rituelt tortur, med en cocktail af stoffer, fysisk lemlæstelse og seksuelle overgreb, for at fjerne eventuelt racistiske tendenser eller usunde fordomme om køn.”

Sådan kunne introen til en dystopisk roman begynde, men desværre skal man bare gå en tur gennem en vilkårlig dansk, by og derefter bladre ned af DR’s hjemmeside for at få en næsten én til én oplevelse af samme dystre skuffe. 

Imens at flaget der hylder kønssygdomme, promiskuiti, krigen mod kernefamilien, overgreb på børn, røvhuls prolapse, osv. osv. vejer over det “danske” “demokratis” højborg er det oplagt for politikerne at fortsat gå imod alt sund fornuft. 

Regeringen: Mindreårige skal have lov til juridisk kønsskifte” 

Suk.

Ligestillingsminister Mogens Jensen (S) kommer nu med en række bud på, hvordan vilkårene kan forbedres for lgbt-personer, og et af tiltagene er muligheden for juridisk kønsskifte for personer under 18 år.) 

En mærkelig verden vi lever i, hvor statssanktioneret skamfering af børn bliver beskrevet som en forbedring. 

Som loven er i dag, skal man være fyldt 18 for juridisk at skifte køn.

Regeringen foreslår en ordning, hvor børn og unge under 18 år for mulighed for at ændre deres juridiske køn efter samme ordning som folk over 18.

Der er i regeringens forslag ikke en nedre aldersgrænse for, hvor gammel man skal være for at få muligheden for juridisk kønsskifte. Er man under 15 år, kræver det dog forældrenes samtykke.”

Alle der ikke er et sort hul af moralsk tankegang, ved udmærket godt at det ikke kun stopper ved det juridiske, og vil i langt de fleste tilfælde også ende med at, de her stakkels børn ødelægger resten af deres liv ved at mishandle sin krop og forgifte sit sind med stoffer udstedt af en såkaldt læge.

Et par nu-forældre i dagens Danmark vil næppe udvise nok viljestyrke til at rede deres barn i tide.

Selvfølgelig skal Hans på 4 år have kjole på i børnehave hvis han vil det, selvfølgelig skal han tage hormon-blokerende stoffer som ung teenager, selvfølgelig skal han have skåret kønsdelene af, hos en ‘læge’ Thailand. Med det resultat at han tager sit eget liv i desperation, når det går op for ham at hans åbne kødsår, hormon piller og diverse operationer aldrig vil afhjælpe hans virkelige problemer. 

Man giver ikke en skizofren der tror han er Napoleon den franske hær og et kort til Moskva. Ligeledes hjælper man ikke psykiske syge mennesker, som tror de er et andet køn end det givet af moder natur, ved at skære kropsdele af dem. 

Hvordan skal en 11-årig tage stilling til noget der vil ændre deres liv for stedse? Der burde stå nogen til regnskab for det her svineri!

Det bringer mig let og elegant ind på Mogens Jensen (Sodomit), for hvad er egentligt hans forsvar af det her? 

Mogens Jensen siger, at det kan give ar på sjælen, hvis man som barn eller ung ikke har det juridiske køn, man føler sig som.”

Ar på sjælen og en fornuftig behandling af de her stakkels forvirrede børn er åbenbart mere ondt end at ende med et evigt gabende, betændt hul i skridtet eller en salami dækket i huden fra din underarm mellem benene.

– Jeg har tillid til, at forældrene sammen med deres barn er de bedste til at afgøre det her.”

Et transbarn er som en vegansk kat, der er ingen tvivl om hvem der står bag beslutningerne. 

Men hvorfor mener Mogens Jensen (Satanist) som han gør? Som den skarpe læser du er, så har du nok regnet ud at han er bøsse, hvilket forklarer hans indsats for at maksimere trauma hos børn, da det er den primære reproduktions metode for seksuelle afvigere. Der er ingen grund til at tro Mogens falder uden for den gængse opførsel begået af homoseksuelle.

 

Han er åbenbart (eller har været, hvem ved) bæ-buddies med en Claus Hasselmann, en lige så klam homo socialdemokrat. Men Claus er åbenbart ””””” gift””””” med en anden mand. Dog så er Claus’ Faceberg side fyldt med opslag om – og med – Mogens, for ikke at nævne et par andre højst mærkværdige opslag.

Billede præsenteret uden kommentar.

Man skal dog ikke glemme at selvom de fremtidige patienter for analkræft ofte går i spidsen for det her smuds og vanvid, så følger resten af politikerne trofast med mod nationens afgrund.

t. En Russisk Flod

Om Gæsteskribent

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

22
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
9 Kommentartråde
13 Tråd kommentarer
9 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
11 Kommentarorer
EvolationIngolf GaboldsenTorsten TorBubbermandLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Claus Boatsinker
Administrator

Giv mig een god grund til at disse folk ikke skal kastes ud fra hustage efter dom? Jeg venter. At sanktionere den slags modbydeligheder mod vores nations børn er en forbrydelse som samfundet skal besvare med en – for disse monstre – mega træls død.

En Russisk Flod
Blæser læser

Medierne har været i færd med at normalisere “transbørn” i nogle år efterhånden og det her må så være resultatet. Det er slet ikke en uventet udvikling af Weimar-Danmark, men det er stadig surrealistisk at se mennesker(?) forsvare det her grove vanrøgt at børn i TV-avisen.

Der burde ikke være forskel i straffen for dem der laver seksuelle overgreb på børn og de læger, psykologer, forældre, politikere, journalister, mv. som tillader og støtter det her.

Desuden burde straffen for overgreb på børn være et kort reb og et langt fald. Vedtaget af en demokratisk valgt regering i folketinget, selvfølgelig.

Torsten Tor
Blæser læser

Copy paste kommentar der passer til denne artikel også – inden for det sidste år har jeg oplevet dette:
– Datter i 0. klasse kommer hjem og siger hun ikke ved om hun er en dreng eller pige
– Datters venindes storesøster hedder nu Dennis
– En far til en dreng i datters klasse skifter køn og de andre voskne frygter nu perkernes i klassen/skolens reaktion
– Datters mandlige lærer viser sine stiletter til børnene i en time

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Jeg har selv en del erfaring med det danske skolesystem og har ikke set noget nær så forfærdeligt, men det skal nok komme… NATIONALIST PRIVATSKOLE NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

SorteSlyngel
Redaktør

Danskernes Skole

Bubbermand
Blæser læser
Bubbermand

Lidt inspiration til, hvordan indmeldingsblanketter og andet, der ville være nødvendigt, at søsætte af organisationer for at kunne skabe Danskernes Skole, kunne udformes. Om loven så er lige for alle er dog et helt andet spørgsmål…

Tilmeldingsblanket 1.png
Tilmeldingsblanket 2.png
DJS.png
LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Det Danske Samfund i Danmark. Jo, det må kunne lade sig gøre.

Bubbermand
Blæser læser
Bubbermand

I første omgang tror jeg egentligt ikke det kan. Jeg tror kun jøderne som det ser ud fra, at læse blanketterne kan komme afsted med, at have en skole, der kræver, at man er medlem af en organisation, som diskriminerer på baggrund af etnicitet. Jeg ved selvfølgelig ikke, hvilke præcise retningslinjer de andre godkendte jødiske organisationer arbejder ud efter. Det eneste man kan håbe på i mange år frem i tiden er, at forsøge, at oprette det og i det mindste gøre hykleriet klart for så mange danskere som muligt under de offentlige diskussioner, der ville kunne komme ud af det, om, hvorvidt danskere ikke burde have lov til det samme som jøderne har lov til.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Alt er satanisk turboklovn, dog støtter jeg gerne ham bøssen Claus Hasselmann i han’s lygtepæl’s-mission.

Torsten Tor
Blæser læser

Jeg kunne ikke finde ud af om det var en crack fra skibentens side 🙂

En Russisk Flod
Blæser læser

Det er et uredigeret billede fra hans faceberg, men hvorfor kun dette af mange andre billeder derfra kom i artiklen er åbent til fortolkning.

SorteSlyngel
Redaktør

Kun 25 kr. for at hjælpe Claus Hasselmann med at komme op i en lygtepæl?
Det var da uhyrlig billigt. Jeg tager tre, tak.

Tyranen
Blæser læser
Tyranen

Klovne Danmark er ikke værd at redde. Lad lortet kollapse så vi kan få et seriøst samfund igen.

Ogier le Danois
Blæser læser

Du er da en munter fætter.

Natsok
Blæser læser
Natsok

Tak for artiklen Gæsteskribent.
Det er blandt mine største frustrationer at høre bekendte udtale sig i naiv sympati for de “stakkels” LGBTQ-folk, som vi læsere her ved i realiteten er konsekvent degenerates af værste skuffe. Især når en kollega ytrer sin pædofili-enabling tåbelige globohomo-holdning ved frokosten på arbejdet, og man er tvunget til at holde sin vrede inde for at beholde sit job. Hvis blot de vidste, hvor frastødende tingene virkelig forholder sig.

Torsten Tor
Blæser læser

Man skal aldrig gå all-in på en diskussion med normies. Hvis man selv har brugt år eller årtier på at deprogrammere sig selv, så rykker man intet på et frokost. Samt man risikerer at blive provokeret og hidsig. Smid nogle få redpills, smil og kryds fingre for de bliver slugt.

Bubbermand
Blæser læser
Bubbermand

I Weekend Avisen kan man åbenbart læse en artikel om Jon Sigurd Wegeners barndom, hvis man er er abonnent. Men ifølge Uriasposten indrømmer hans mor, der stadig ser ud til, at befinde sig på den ekstreme venstrefløj, at hun har seksuelt krænket hendes egen søn. Hun forsøger, at bortforklare det med en masse pseudointellektuelt vrøvl.

Vibeke Wegener.png
Uriasposten (Wegener).png
Jon Sigurd Wegener.png
Bubbermand
Blæser læser
Bubbermand

Første gang jeg var i København og gik igennem den røde plads var jeg fuldstændig chokeret over, at man havde sådan en plads, der endda var betalt af skatteydere. Det er også demoraliserende for mig, at jeg ikke møder nogle andre eller har mødt andre, der er chokeret over dette faktum. Billedet jeg poster her er fra Filmmagasinet Ekko – det er fuldstændig vanvittigt, at tænke over, hvor tanketomme vi mennesker kan gå rundt i vores eget land og dets byer og ikke blive chokeret over, hvad vi nogle gange kan blive konfronteret med. Jeg har ikke ord for, hvor trist dette vedlagte billede er, at se på.

Filmmagasinet Ekko.png
Ingolf Gaboldsen
Skribent

En Islamist har lavet en video, boomernes hoveder springer!

Der er enkelte fejl, den seksualle lavalder var 21 år tidligere, så nogle af hans tal er ikke “gældene” idag.

Evolation
Blæser læser
Evolation

Hvordan kan du kende boomernes reaktion? Der er ingen kommentarer til den video, som du har linket til …?

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Tjek hans facebook side

Evolation
Blæser læser
Evolation

OK, jeg har ikke en profil på Facebook, så jeg har ikke adgang til kommentarerne, men tror gerne at videoen provokerer en del frikadelle-nationalister, som tror at fri porno, fri sex og fri druk er det allermest danske der findes …