Hjem / Andet / Patriotic Alternative udfører aktion ved Dovers kyst.

Patriotic Alternative udfører aktion ved Dovers kyst.

For nyligt udførte de britiske nationalister fra organisationen Patriotic Alternative en aktion, hvor de med hjælp fra et spotlys projekterede en række lysbilleder på siden af klipperne ved Dover, ét af Englands mest berømte landemærker.

Selve aktionen fandt sted om natten, i hvilken de tre store, lysende billeder stod knivskarpt i mørket. Billederne bestod af de to slogans “White Lives Matter” og “Migrants NOT Welcome” samt organisationens eget logo.

Billederne roterede hele natten og fortsatte helt til den lyse morgen. (foto: patrioticalternative.org.uk)

 

Jeg håber inderligt, at vi nationalsindede i Danmark kunne formå at udrette noget lignende. Det kunne eksempelvis være en aktion ved Møns Klint, hvor ordene “ESKIMO GTFO” og “DANMARK TIL OORT-SKYEN” blev projekteret mod den kridhuwide klippevæg. Indtil videre må vi nøjes med koranafbrændinger og perkerflænserløfter fra de mosbegroede pispartier i Folketinget. Jeg kalder den større w E w, men holder hovedet højt, selvom det hele kan virke som den ene spand lort efter den anden ned ad ryggen.

Tag noter, folkens, og lad Jer inspirere.

Om Svend Goenge

Gennemsnitlig fædrelandskærlig dansker og lurtruttende skribent hos Dagens Blæser.

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

25
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
8 Kommentartråde
17 Tråd kommentarer
11 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
12 Kommentarorer
BubbermandOversætterenIngolf GaboldsenNatsokAsbjoernNielsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Claus
Blæser læser
Claus

God ide de fik der og ideen med Møns klint holder ekstremt meget.

Natsok
Blæser læser
Natsok

Er der nogen, der har en kraftig projektor, store men transportable højtalere og “The Greatest Story Never Told” på DVD?

Bubbermand
Blæser læser
Bubbermand

bubbermand@protonmail.com dette er min e-mail adresse. Jeg har indtil videre købt et USB-stik og downloadet “Adolf Hitler – The Greatest Story Never Told” fra Rise Up Goyims Bitchute-kanal og lagt den på mit USB-stik. Jeg var i Bilka i dag fordi jeg så din besked/forespørgsel i dag, men de solgte desværre ikke brændbare DVD-skiver og El-Giganten var lukket. Jeg tænkte det lød godt, at du talte om noget praktisk andre, i det mindste, kunne assistere med hjælp hist og her til. Hvis du mener der skal benyttes en autoriseret DVD, at afspille til dit tiltænkte projekt, så kan jeg dog ikke være til assistance -lige nu og her. Hvis brændte DVD´er er okay, vil jeg lede efter dem, hvor jeg bor. Jeg vil mere end gerne brænde dem til dig i så fald. Du kan skrive til mig over e-mail i så fald eller i det mindste skrive her om du er okay med en brændt version. Så kan jeg skrive i tråden, her, når de er brændt og vi kan aftale over e-mail hvordan du kan få dem i hænde. Du kan også få USB-stikket (Rise Up Goyims version (Jeg har ikke gennemset den selv endnu…)). Du kan tjekke om Rise Up Goyims version har alt fra dokumentaren med. Det er lang tid siden jeg så dokumentaren, men Rise Up Goyim siger, at det den fulde længde. Anyway, jeg vil gerne gøre, hvad jeg kan for, at assistere dig i den del af dit tiltænkte projekt. Bare en ide til aktivisme… Hvis et supermarked eller andet offentligt sted har et TV til salg, helst en stor skærm tænker jeg – og en DVD-maskine er tilsluttet, så kunne man jo lægge en DVD i, med et minuts sort skærm i starten af DVD´en inden videoen gik i gang, så man kunne gå væk inden indholdet begynder, at afspille. Hvis det er noget man syntes man kunne se en ide i en dag…

Oversætteren
Skribent

Hej Bubbermand,

Jeg har prøvet at skrive til dig på den email der. Har du modtaget min email?

Bubbermand
Blæser læser
Bubbermand

Jeg har svaret på en e-mail, som jeg går stærkt ud fra var fra dig… (Det her med dæknavne finder jeg både halv komisk og forståeligt.)

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

De der klipper er da alt for hvide. Sådan nogle racistklipper. Hvad bilder de sig egentlig ind? Kan det virkelig være rigtigt, at det skal være det første syn, der møder stakkels læger og ingeniører, når de ankommer i gummibåde?? FØJ!

Heksejaeger
Blæser læser

PA er et glimrende eksempel på hvordan at sige sandheden, ikke nødvendigvis er ensbetydende med dårlig optik. Mark Collet og Laura Towler er begge meget professionelle.

PS. Hvis der nogensinde bliver oprettet en blæser webshop, så forlanger jeg at kunne købe en tshirt med “ESKIMO GTFO” tryk. LOL!

Evolation
Blæser læser
Evolation

Enig … håber dog at Marks lidt “spicy” fortid ikke bliver en forhindring for deres politiske ambitioner … og ja, vi mangler et dansk PA.

Heksejaeger
Blæser læser

Du vil blive kaldt en neo nazist ligegyldigt hvad du siger og gør.

Ogier le Danois
Blæser læser

Ja, men derfor skal man alligevel ikke lade de anti-hvide definere én. Hvis man bliver kaldt “bøsserøv” af en eller anden spade, skal man da ikke bare sige “JA” og “eje det”. Det er en halvhjernet tabermentalitet, der kun ville spænde ben for én selv.

Heksejaeger
Blæser læser

Det er jo så heller ikke det jeg insinuerer.

Ogier le Danois
Blæser læser

Beklager. Er efterhånden blevet så vant til, at det bliver brugt som argument fra WigNats.

Heksejaeger
Blæser læser

På et eller andet tidspunkt, hvis du spiller optik spillet længe nok, vil du have folk på din side der ikke rigtig er enige med det overordnede budskab, og det vil lede til intern konflikt i sidste ende. Før eller siden vil du have “nationalister” i din midte, der vil modsignalere reele nationale tiltag fordi de enten frygter modreaktion, eller aldrig rigtigt var ombord til at starte med.

Jeg forstår godt at det er en hårfin balance i politik, men jeg kan ikke se hvorfor jeg skal leve efter det princip. At overbevise en normie er ikke så svært som du måske tror, og du behøver ikke nødvendigvis at ytre dig indirekte.

AsbjoernNielsen
Blæser læser
AsbjoernNielsen

Det jeg personligt har oplevet virker bedst, er at være meget ligefrem, ærlig, standhaftig men også forstående. Du overbeviser dem ikke nødvendigvis om, at holocaustet er en stor fed løgn efter en samtale på 5min, men jeg har dog overbevist mange venner og noget familie om forskellige historiske sandheder, homolobbyens negative indflydelse, indvandringens katastrofale konsekvenser og jøders enorme magt. Det tager tid at ændre en anden persons verdensanskuelse, men hvis du er ærlig, viser at dine tanker bunder i kærlighed og kan finde ud af at argumentere, samtidig med, at du er et respektabel menneske, så kommer man meget langt, især blandt venner.

SorteSlyngel
Redaktør

Blæserbutik, NU!

Ogier le Danois
Blæser læser

Rimelig avanceret aktivisme.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Mega fed aktion! PA gør det rigtig godt.

Bubbermand
Blæser læser
Bubbermand

Jeg tænker selv, at aktivisme kan virke bedst, hvis det ikke forsøger, at fortælle folk præcis, hvad man selv syntes de burde mene. Mennesker har det vel bedst med, at vi føler vi selv fandt frem til vores verdensanskuelse og den ikke blev os påduttet af nogle kloge-åger. Jeg tænker jeg vil have bestilt nogle Bitchute klistermærker eller blot A6-format tryk af Bitchute logoet med web-adressen under logoet og smide dem i postkasserne ude på landet. I byerne tænker jeg, at jeg vil finde ud af, i hvilke områder unge, der studere på byens universitetet typisk ville bo og smide reklamer for landbruget ind i postkasserne. Jeg tænker især reklamer for landbruget, hvor nogle raske flotte landbrugsstuderende eller unge allerede etablerede landmænd er i gang med fysisk arbejde er på billederne. De unge kvinder selvom de går på universitet og lytter på ting som queer-teori, så er de fleste nok heteroseksuelle og landmændene har problemer med, at finde en kvinde i deres liv, så hvis man i det mindste kunne vise disse unge danske kvinder på universiteterne et bedre alternativ af en mulig livspartner end, hvad de møder af Gøglerskole-typer på universitetets gange på humaniora studierne, ja så ville det være fint. Jeg tænker kommunismen bevidst har spillet på naturlige destruktive tilbøjeligheder ved os mennesker for, at skabe splid, så kan man vel også omvendt skabe samhørighed og symbiose ved, at spille på naturlige instinkter som, at en kvinde selvfølgelige helst vil have en mand, der både kan udføre fysisk arbejde, ejer sund fornuft, er ærlig og konstruktiv (magt, status og flot udseende spiller selvfølgelig også en rolle for en mands tiltrækningsevne på kvinder)- en ung landmand må da være et af billederne på dette… Det kunne også være reklamer for andre faggrupper som VVS, tømrer, murer etc. etc.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Vi kan starte med sådan et her tiltag!

t.me/TheHundredHanders

Find mig på telegram

Bubbermand
Blæser læser
Bubbermand

Havde hørt lidt om det. Så vidt jeg forstår handler det om, at printe de ting man syntes er gode ud og selv hænge det op? Der er meget stort potentiale i det – slogans og brands virker. Jeg kører selv frihjul lige nu, med at finde ud af, hvad jeg er bedst til rent praktisk som aktivist – inden jeg vil deltage dybere i nogle aktivistiske fællesopgaver – jeg skal kende mine egne styrker og svagheder meget bedre og virkelig godt inden da. TheHundredHanders virker derfor helt ideel for mig, at deltage i. Tak, Ingolf Gaboldsen. Jeg har lige åbnet en telegram konto: Bo Jakobsen (Profilbilledet er en MAGA- hat hvor, der står MAKE A GOY VOTE IN VAIN på i stedet) kontakt mig gerne, hvis man kan vise mig andre inspirerende ting.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Skriv en kanal hvor jeg kan finde dig

Bubbermand
Blæser læser
Bubbermand

Jeg har først lige åbnet en profil på telegram i dag, så jeg er ikke sat videre ind i, hvordan det fungerer. Jeg har egentlig en aversion imod sociale medier, men de er desværre nødvendige, at benytte sig af. Min e-mail adresse er bubbermand@protonmail.com – Jeg vedlægger et udklip af et skærmbillede af min profil på telegram, hvis det kan hjælpe dig i, at finde mig. Ellers skriv gerne en e-mail.

Bubbermand
Blæser læser
Bubbermand

Nå, ja glemte lige billedet. Her er det.

Bubbermand
Blæser læser
Bubbermand

“It Is Okay To Be White” kan man stadig hænge op – det er jo genialt som internationalister begynder, at hyle op om white supremacy over dem – de afslører jo selv deres egen agenda derved for den mere almindelige (ret apolitiske) del af befolkningerne i diverse vestlige lande. Men her er en ide til inspiration, som kunne få en lignende respons fra samme typer af folk i pressen og det politiske liv. Disse tre billeder eller andre lignende billeder kunne man printe ud og hænge hvor end man havde mulighed for i Danmark. Det billede, der ikke er fra en Spies reklame er nok det mest passende af de tre. Man spiller på en naturlig sund forestilling om, hvad et godt, lykkeligt og mest af alt, hvis ikke ligefrem overlykkeligt så i hvert fald mere meningsfyldt liv er eller burde være. Jeg er ikke helt overglad for, at se dette “White Lives Matters” slogan – jeg syntes ikke man skal bruge for meget krudt på, at være i defensiven, men være i offensiven ved, at selv bestemme, hvordan emnerne italesættes – i stedet for, at alt for tit bare modsvare deres sproglige angreb… Men, det er selvfølgelig altid bedre end, at tie.

DO_IT_FOR_MOM_alder_3_0.jpg
Spies-Do-it-forever-1000x625.jpg
famile_1.jpg
Bubbermand
Blæser læser
Bubbermand

Her er endnu en ide – det er blot ideer man kan bygge videre på eller omtænke som man syntes passende… Jeg har skrevet kommentarer i Horsens, på venstreorienterede plakater fordi der er kommet så mange af dem på det seneste. En af kommentarerne var en lidt Dagens Blæser inspireret kommentar, der lød nogenlunde sådan her: “Er denne plakat sat op af Stensballes hårde klike?” Stensballe er et rigmandskvarter i Horsens. Jeg ved ikke, hvor sjov den kommentar er i sig selv, men de kommunistplakater pisser mig af, så et eller andet skal siges til det. Jeg klistrede A4 ark, hvor der stod: “Hvide Mennesker Er Dejlige” hen over kommunistplakater i vinters. Jeg syntes ikke man skal klistre op, hvor som helst, men når disse nyttige idioter alligevel har klistret deres plakater og klistermærker op i gaderne så kan jeg ikke se det skader af klistrer noget andet oven på deres plakater eller bare skrive Dagens Blæser, Nordens Grænse. eller skrive noget pseudoprofetisk “Maxwell Ghislaine døde ikke af Covid-19″/ Alan Dershowitz døde ikke af Covid-19” eller noget andet hen over med en sprit tusch .