Hjem / Danmark / Bøsseri mod iSLAM

Bøsseri mod iSLAM

Denne artikel er skrevet af Asbjørn Nielsen og indsendt gennem Blæserens artikelindsendelse. For at indlægget ikke mistede sin relevans blev undertegnede opsøgt på hjemmeadressen af fire gutter fra Rede 88 og tvunget til at udgive den med det samme. //SS

Du er en dansk patriot. En sand kriger for Danmark og danskerne. Ikke fordi du er racist eller noget, men du hader fucking lorte iSLAM, og det vil du gerne vise hele verden! Hvad er det mest logiske at gøre for dette? Hvad med, at tage til Gay Pride Parade på Nørrebro, der hvor alle perkerne er, øhhh jeg mener muslimerne.

Eller endnu bedre, hvad med at gøre det sammen med homoseksuelle jøder, og flage bøsseflag med en davidsstjerne fra en stor lastbil. Jeg indrømmer det gerne, det er ikke mig som kom på denne fantastiske ide, men Lars Theilade og resten af hans slæng:

Dobbelt davidsstjerne og en kalot.

Hvis du nu sidder lidt forvirret og tænker, hvad har bøsser og jøder med Danmark og danskerne at gøre, så skal du bare høre, hvad Lars selv siger.

“Sådan en fed, fed demo her, en Pride demo, sammen med en masse gode mennesker fra Nye Borgerlige, fra DF og sgu også et par stykker fra Stram Kurs. Og det er et rigtigt, rigtigt godt initiativ, og det det drejer sig om, det er jo på alle mulige måder at protestere mod islam og alt den intolerance der er, og homoseksualitet er jo en glimrende måde til at protestere mod lorte, lorte islam.”

I nogle meget racistiske kredse, blandt andet på Dagens Blæser, er der nogle som har gjort grin med den nationale helt og patriot hr. Søren Pape Poulsen pga. hans seksualitet, men i virkeligheden er han bare i gang med en livslang demo mod lorte Islam. Denne glimrende måde at protestere mod lorte islam er fuldstændig fløjet hen over hovedet på disse dumme racister.

Men denne glimrende ide er ikke den eneste genistreg, som Lars Theilade og resten af disse heltemodige patrioter er kommet på. Næ nej. Hvis du troede jøderne bare tilfældigt var til stede sammen med Davidsstjernerne på bøsseflagene, så tager du fejl min ven. Muslimerne kan ikke lide jøder. Jeg ved det godt, det er jo helt vanvittigt, men det kan de altså ikke, og derfor kan disse sande mandfolk owne venstrefløjen ved at vise dem, hvor intolerante muslimer er overfor bøsser OG jøder! Er det ikke genialt. Som Lars selv siger i videoen:

“Alle de venstreorienterede bliver jo nød til at indrømme, at islam jo har en kæmpe udfordring med homoseksualitet. Og der var også nogle der fandt på, jeg ved ikke om man kan se det, det er en jødestjerne oppe på et af prideflagene, og det var måske en af grundene til, at indvandrerne blev ekstra sure, men det er jo bare sjovt.”

Men hvorfor stoppe her, når du nu har denne geniale indgangsvinkel mod islam. Hvorfor bare påpege, at muslimer ikke kan lide jøder, når du kunne sætte Israel før Danmark! Er det ikke genialt? Så kan de skide muslimer lære det! Jeg vil gerne kunne tage æren for sådan en genial ide, men jeg må indrømme, at også her er Hr. Lars Theilade kommet mig i forkøbet.

En vaskeægte jødefejring som Theilade sluger råt.

Med så modige, handlekraftige og geniale mænd som Lars Theilade og alle de andre fra Stram Kurs, Nye Borgerlige og Dansk Folkeparti, som valgte at deltage i denne glimrende demo, hvordan kan fremtiden for Israel så ikke se lys ud?

Vent. Troede du det handlede om Danmark og danskerne? Troede du faktisk, at counterjihadisme ikke endte til en Gay Pride Parade sammen med jøder på Nørrebro? Selvfølgelig gjorde det det, og denne udvikling stopper da ikke her. Med genier som Lars Theilade i denne bevægelse, kan du være helt sikker på én ting, der kommer til at komme mange flere fede demoer som denne. Og det er en god ting.

I modsætningen til, hvad nogle onde, onde nazi-racister vil påstå, så er det totalt utænkeligt, at Israel og Danmark ikke altid har de samme interesser, og hvis det nu skulle ske, så vil Israel selvfølgelig komme først. Og det er en god ting.

I episode 8 af Opråb, som handler om Danmarks forhold til Israel, (et selvpromoverende jødetræk, det ved jeg godt) påstår to mænd, at Danmark tidligere har lidt pga. vores forhold til Israel, men det er bare nogle løgne som muslimer spreder. Israel bekæmper islam, og det er alt du behøver vide, goy!

Hvis du ønsker at deltage i lignende glimrende demoer som denne, så kan du passende møde op næste år til prideparade på Nørrebro. Du behøver ikke tænke over, hvorfor der er antihvid diskrimination.

Øhhh? Noget med venstrefløjen er intolerante og de rigtige nazister..

Om Gæsteskribent

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

8
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
7 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
7 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
HeksejaegerLarsLarsenEvolationDr. ShekelgrublerOgier le Danois Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
SorteSlyngel
Redaktør

En fremragende artikel fra Asbjørn – jeg glemte at få nævnt, at den omtalte video blev fjernet af Lars Theilade selv. Asbjørns gengivelse taler dog rimelig meget for sig selv.

AsbjoernNielsen
Blæser læser
AsbjoernNielsen

Jeg vil gerne lige rette hr. SorteSlyngel i en mindre fejl. Det var ikke rede 88 men rede 1488.

Ogier le Danois
Blæser læser

OMFG den youtube kommentar! lol

Ogier le Danois
Blæser læser

Men helt seriøst, Lars Theilade er en parodi på DælleNats.

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Lader til, at han har pillet videoen ned fra sin kanal. Han indså vel nok, at det ikke så så smart ud?

Evolation
Blæser læser
Evolation

Det er okay at være “nazi-racist”, lol

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Wow, det er langt ude. Virkeligheden overgår fantasien.

Hot take, no homo, på Søren Pape! Det havde jeg ikke tænkt over… Brb joiner KU.

Heksejaeger
Blæser læser


Frisk cringe fra MAGAland, vidste ikke hvor jeg ellers skulle poste det.