Hjem / Indsigt / Menneskenes fundamentale ulighed

Menneskenes fundamentale ulighed

Dette stykke blev oprindeligt bragt i Frederiksborg Amts Avis d. 20. Juli og en læser nær forfatteren har opfordret os til også at udgive det.
Jeg (Lolland) har laddet den sidde i bunken i noget tid, fordi jeg var lidt i tvivl om hvor vidt vi kan bringe den når det ikke er forfatteren selv der har skrevet til os med den. Men med Boatsinker uden internet på det mørke kontinent (Jylland), og jeg selv uden overskud til at skrive, så tænker jeg at vi udgiver den så vi har noget indhold til vore kære læsere, og hvis forfatteren så ikke var med på at den blev indsendt her må vi fjerne den igen.
-Lord Lolland, (U)ansvarlig redaktør

Menneskenes fundamentale ulighed

af dr. phil. Christian Lindtner

Det er kommet på mode, at bekæmpe racisme, dvs. skelnen mellem racerne, ikke (endnu da) heste- og hunde- og andre racer, men blot menneskeracer. Mange genetikere står på, at en sådan skelnen mellem hvid, gul og sort, blot er “sociale konstruktioner”, dvs. sludder og vrøvl. De fupper! Lighedshysteriet forvirrer, men ophæver ikke de naturlige forskelle. For at udrydde en velbegrundet “racisme”, må man først udrydde racerne selv. Ved man mon, hvad man er ude på?

Hvad mener man om en maler, for hvem de tre (eller alle) farver er de samme!

Med i det absurde billede hører kampen mod kønsforskelle for ikke at tale om noget, der sjældent kommer på tale, forskelle mellem naturlige kaste- eller klassedannelser. Hvad er meningen med at skabe denne forvirring?

Erfaringen, der bygger på naturiagttagelse, taler med den almindelige kulturhistorie et tydeligt sprog om fundamentale forskelle mellem racer, køn og samfundsklasser og enkeltindivider. At bekæmpe disse forskelle er som at bekæmpe eller benægte forskellen mellem sol og regn, mørkt og lyst, nat og dag. At benægte modsætningsforholdet er vanvid. De, der gør det, sejler under falsk flag eller er selv blevet bytte for deres egne gale konstruktioner.

Al snak om at reducere naturlige forskelle og videnskabelige distinktioner til sociale konstruktioner må være udtrykt for virkelighedsflugt, der måske beror på en slags lighedssyge eller massehysteri, der ofte beror på pres fra den gruppe, man mener at høre til.

Det er både trist og latterligt at se, hvordan både biologer og teologer underkender de fundamentale naturlige forskelle. Lad blot at dyr og mennesker er jord og vand og luft eller ild og varme. Men også mere end som så.

Vor tid er en af de mest kultur- og identitetsfattige. Bedre tider kunne tale om åndsvidenskaber, men de er nu reduceret til åndløs information og kommunikation. Genetikken har intet at melde om ånd, eller højere kultur og dannelse.

Selv sprogfolk lader sig rive med til at rense sproget for det forfærdelige krænke ord race, så tør man dårligt spørge, hvad puristerne mener om en sag, der førhen ansås for så vigtig, at den kom på frimærke: racerenhed.

Som alle ved, og færre måske bryder sig om, så svælger massemedierne, især de vestlige, i at lovprise blandinger af de renere menneskelige racer. De sociale konstruktioners propagandister ser meget gerne, at tidlige idealer om racerenhed kriminaliseres og afløses af raceblanding og den samfundsmæssige og almindelige forvirring, der erfaringsmæssigt følger deraf.

Reduktionen af naturlige forskelle til sociale konstruktioner er at gøre ulige lige, at ophæve forskellen mellem sandt og falsk. Reduktionisterne er snydepelse, og deres motiver er sjældent renfærdige. Vi kender det fra religiøse svindlere, der sælger en frelse, de ikke kan levere. Og med naturvidenskabelige sværmere nu åbenbart på samme vis.

I sidste instans er socialkonstruktivismen vel også en kamp mod familiens dannelse og sammenhold. At ødelægge familien er en vældig effektiv måde, at undergrave et harmonisk samfund på. Den er altså skabt og fungerer som et våben i en kamp mod en gammel kultur, især den europæiske eller “hvide”.

Det kaotiske lighedshysteri er altså en virus rettet mod ganske normalt fungerende medmennesker.

Om Niels Joergen Lindtner

Tjek også

Jødisk troldehær på nettet

Hver gang et valg står for døren, så himler gammelmedierne op omkring kinesiske og russiske …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
LudvigLarsLarsenDr. Shekelgrubler Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Har fået en sjov lille idé.. Var der nogle blæserlæsere, der kunne være interesseret i at være med til at uddele parkeringsjøder?

ibb.co/374b2MK

Linket på parkeringsjøden er til “Europa: The Last Battle” som ligger på Bitchute.

Formatet passer perfekt til 1 stk. A4 ark, og der er selvsagt 3 parkeringsjøder per ark. Bedst at bruge en laserprinter, da det ikke tværer ud, hvis det bliver fugtigt eller vådt.

Hvis Lålland og Boatsie er med på idéen, kunne I jo lave en hurtig lille artikel om det, med en opfordring. 🙂

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

En god artikel! Logik og sund fornuft er alt du behøver for at forstå verden. Tragisk nok ser det ud til at de færreste besidder hverken eller.

Ludvig
Blæser læser
Ludvig

Storhjernet indlæg!

Den mere fundamentale diagnose af venstrefløjen som Niels Jørgen Lindtner opstiller, minder i øvrigt meget om hvad Brett Stevens skriver om på amerika.org.