Hjem / Andet / Perkerplaget Cuckball ”Landshold” Vil Bifalde Egen Nations Udryddelse

Perkerplaget Cuckball ”Landshold” Vil Bifalde Egen Nations Udryddelse

Endnu en dag, endnu en turboklovne overskrift fra DR. Godt man ikke betaler licens. 

Ja, vores såkaldte landshold vil eksplicit støtte den overlagte undergang af den danske nation ved at knæle på vegne af slamperkere, lav intelligens negere og andre undermennesker for at stoppe ”racisme”.

”Men!”, hører jeg Redox redaktørens kække stemme, efter han har taget en heftig mundfuld af sin soja latte, ”Men hvordan kan det, at stoppe racisme skade danskere!?”, udbryder han højlydt for sig selv, sikker i hans endelig sejr over racisterne, dog stadig overdøvet af hans kærestes mulatto børns skrålen.

’Racisme’ er en etnisk gruppes immunforsvar mod dem vil gruppen ondt. Man vil gavne dem der ligner en selv, og tænker som en selv. Jord og resurser er begrænset, man kan ikke gavne en gruppe uden at tage økonomiske midler, politisk magt eller kulturel status fra en anden.

Med mindre selvfølgelig at det er hvide du stjæler deres hårdt indtjente penge fra, ved at give dem til utallige lorte lande og racefremmede samfundsnassere. Det er kun hvide man skal lære at hade sig selv, så vi kan tilsidesætte vores egne behov og blive en forfulgt underklasse i det land vores forfædre har bygget gennem årtusinde, og det er selvfølgelig kun hvide man kan fortælle at de ingen kultur har, det er jo kun hvide kartofler med salt og racisme som hvide opfundet!

Der er mange saglige argumenter på hvorfor racisme er en god ting.

Uden racisme har vi mindre social tryghed, dårligere levevilkår, mere voldtægt, flere mord, indskrænkelse af indfødtes rettigheder for at ”beskytte” og tilgodese ”udsatte grupper”, osv. Uden racisme har vi en stat som er styret af forrædere der aktivt forsøger at forgive folket på et utal af måder.

Hvad har det her så med fodbold at gøre? I sandhed, ikke så meget, det her er bare endnu et forsøg på at normalisere den livstruende situation vi befinder os i og føre os bag lyset i håbet om, at vi selv hjælper til med spadestikkene på vores egen nations grav.

Lad derfor være med at spilde tid på at se sportsbold og bruge energi på hvilken perker scorede et mål for ”landsholdet”. Lad være med at støtte op om folk og organisationer som hader dig og dit folk, selvom det giver et kort afbræk i det nuværende års klovnehelvede. Gør noget der forbedrer dig. Tag ned at træne, løb en tur, læs en bog, find ligesindet kammerater som vil dig og dine nærmeste det bedste.

Om En Russisk Flod

Tjek også

Partiet Fremad – ord efter dets død

Det er i Danmark en underskov af partier med mere eller mindre spøjse mærkesager, der …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
SorteSlyngelLarsLarsenEvolation Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Evolation
Blæser læser
Evolation

Det meste såkaldte “racisme” er vel bare en sund social distance imellem inkompatible stammer.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Wtf, jeg elsker racisme nu!

SorteSlyngel
Redaktør

(((Fodbold)))