Hjem / Verden / Voldtægten af Tyskland

Voldtægten af Tyskland

Voldtægten af Tyskland

(Frit oversat fra et nu slettet twitter-opslag)

 

Da den røde hær nærmede sig Berlin i 1945, var det en by uden mænd. Ud af en civil befolkning på 2.700.000 var 2.000.000 kvinder. Hvad der ventede dem, turde de nok ikke tænke til ende, men ligesom at give uvidende indblik var der en velgørenhedsinstitution, Haus Dehlem, som var et børnehjem og barselhospital. Her brød de sovjetiske soldater ind og voldtog gentagne gange gravide kvinder og dem, der lige havde født. Dette var ikke en isoleret hændelse. Ingen vil nogensinde vide, hvor mange kvinder, der blev voldtaget, men estimater løber så højt som 100.000 for Berlin alene i aldersintervallet 10 til 70 år.

 

Voldtægten var dog startet lang tid inden Berlin. Den 24. marts 1945 trådte ”vores ædle sovjetiske allierede” ind i Danzig. En 50-årig Danzig-lærer rapporterede, at hendes niece, 15 år, blev voldtaget syv gange, og hendes anden niece, 22 år, blev voldtaget femten gange. En sovjetisk officer bad en gruppe kvinder om at søge sikkerhed i en katedral. Da de var låst inde, gik bolsjevismens dyr ind og ringede på klokkerne og spillede på orgelet for at fejre orgiet og voldtog alle kvinderne, nogle mere end 30 gange.

 

En katolsk præst i Danzig erklærede: “De krænkede endda otte-årige piger og skød drenge, der forsøgte at beskytte deres mødre”. En britisk ærkebiskop, pastor Bernard Griffin, foretog en rundtur  i Europa for at studere forholdene, og rapporterede: “I Wien voldtog de 100.000 kvinder, ikke en gang men mange gange, inklusive piger, der endnu ikke var i deres teenageår, og ældre kvinder”. Et brev af 7. august 1945 til biskopen i Chichester, England, beskrives, hvordan “to døtre og et barnebarn lider af gonoré som følge af voldtægt”, hvordan “Fru N. blev dræbt, da hun modsatte sig en forsøg på at voldtage hende”. Dagen efter, at vores sovjetiske allierede erobrede Neisse, Schlesien, blev 182 katolske nonner voldtaget. I Kattowitz blev 66 gravide nonner voldtaget. I et kloster blev en ældre nonne skudt for at forsøge at beskytte de yngre nonner.

 

En præst rapporterede i et magasin i Nord Amerika d. 1. november 1945, at han vidste “flere landsbyer, hvor alle kvinder, selv de ældre og piger så unge som tolv, blev krænket dagligt i uger af de sovjetiske styrker. Sylvester Michelfelder, en luthersk præst, skrev:: “Bander af banditter i russiske eller amerikanske uniformer røver togene. Kvinder og piger bliver krænket foran alle. De bliver frataget deres tøj.” Den 27. april 1946 anklagede Vatikan-radioen, at der i den russiske besættelseszone i Østtyskland råbes om hjælp “fra piger og kvinder, der voldtages voldeligt, og hvis kropslige og åndelige helbred rystes fuldstændigt.”

 

Sovjetiske soldater voldtog simpelthen enhver kvinde fra otte år og op, og hvis en tysk mand eller kvinde dræbte en russisk soldat for noget, herunder voldtægt, blev 50 tyskere dræbt for hver hændelse. Oberst-oberst Gerald F. Beane sagde: “Voldtægt udgør intet problem for militærpolitiet, fordi en smule mad, en bar chokolade eller en sæbe stang ser ud til at gøre voldtægt unødvendig”. Tænk over det, hvis du vil forstå situationen i Tyskland!

 

Voldtægterne havde ikke alle en rød stjerne tilknyttet. John Dos Passos, der skriver i magasinet Life d. 7. januar 1946, citerer et major for at sige, at “begær, spiritus og tyvegods er soldatens løn.”. En servicemand skrev til magasinet Time den 12. november 1945: “Mange en fornuftig amerikansk familie ville tilbagesøge i rædsel, hvis de vidste, hvordan ‘Vores drenge’ opfører sig, med en så fuldstændig fjendtlighed i menneskelige forhold herover.” En hærsergent skrev “Vores egen hær og den britiske hær har gjort deres andel af plyndring og voldtægt. Denne stødende holdning blandt vores tropper er slet ikke generel, men er stor nok til at have givet vores hær et temmeligt sort navn, og vi betragtes som en hær af voldtægtsmænd”.

 

I henhold til en AP-udsendelse af 12. september 1945 med titlen “Forbudte tysk-amerikanske ægteskaber” instruerede den amerikanske regering sine soldater om, at ægteskab med tyskere var forbudt, men de, der havde ugyldige børn med  tyske kvinder, kunne stole på støtte. En italiensk overlevende fra amerikanske bombninger oplyser, at sorte amerikanske tropper, der var stationeret i Napoli, fik tilladt af deres overordnede fri adgang til fattige, sultne og ydmyge italienske kvinder.

 

The Weekly Review of London den 25. oktober 1945 beskrev: ”Unge piger vandrer frit rundt og byder sig til mad eller seng. Det er meget enkelt, de har en ting tilbage at sælge”. Dr. George N. Shuster, præsident for Hunter College, skrev i et katolske blad i december 1945 efter et besøg i den amerikanske besættelseszone: “Du har sagt det hele, når du siger, at Europa nu er et sted, hvor kvinden har mistet sin flerårige kamp for anstændighed. ”

 

Ifølge vidnesbyrd, der blev afgivet i det amerikanske senat den 17. juli 1945, da de koloniale franske tropper under Eisenhowers kommando, formodentlig for det meste afrikanere, trådte ind i den tyske by Stuttgart, hev de tyske kvinder ned i undergrundsbanerne og voldtog omkring to tusind af dem. Dette var samme antal voldtægter end tropper under tysk kommando voldtog i hele Frankrig i hele fire år. De tyske tropper havde langt de mindste voldtægtsrater af alle de store krigsførere i 2. verdenskrig.

 

I henhold til Int. Nyhedstjeneste i London, 31. januar 1946, da amerikanske soldaterkvinder blev bragt til Tyskland, fik de særlig tilladelse til at bære militære uniformer, fordi: “GI’erne ønskede ikke, at deres hustruer forveksles med ”Fraeuleins” af andre besættelsestropper”. En forfatter i  New York World Telegram 21. januar 1945 skrev: “Amerikanere ser på de tyske kvinder som tyvegods, ligesom kameraer og Lugers.”

 

En fremtrædende jødisk forfatter i Amerika, Theodore Kaufman, havde i 1941 skrevet en bog med titlen ”Germany Must Perish”, som talte for udryddelse af alle tyskere ved sterilisering. Kaufmans bog modtog positive anmeldelser i store amerikanske magasiner og aviser. Andre bøger, såsom Louis Nizers ”Hvad man skal gøre med Tyskland”, bidrog også til denne atmosfære af anti-tysk had. Denne propaganda og officiel politik kombineret skabte et billede af tyskeren som undermenneske og der skulle have uendelig straf, hvis ikke tilintetgørelse.

 

www.bitchute.com/video/oidBjxBxmxd0/

Om Torsten Tor

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
qwlx76SorteSlyngelHeksejaegerlebensraum Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
lebensraum
Blæser læser
lebensraum

de gode bagtales og de onde hyldes -Deres offer vil aldrig blive glemt !

Heksejaeger
Blæser læser

Voldtægt og plyndring er desværre intet nyt i krigstid, men det kolde had som den allierede side havde til Tyskland var direkte bestialsk, for ikke at forglemme Japan, hvor ligeså mange kvinder og unge piger blev brutalt voldtaget af amerikanske “helte”. Jeg kan anbefale at enten læse eller se Hellstorm: The death of germany. Men advarsel, det er en gigantisk sort pille. Sejrherrerne skriver historiebøgerne.

SorteSlyngel
Redaktør

Historien skrives af sejrherrerne.
Uheldigt for os, at historien er blevet fordrejet så grelt som den er.

qwlx76
Blæser læser
qwlx76

Jeg har igennem længere tid fuldt højrefløjen, og de bevægelser der er på den. Jeg mener dog at vi er blevet væsentligt svækket siden 2017, grundet Trumps forræderi, og at politisk modstand på nuværende tidspunkt er spild af tid. Jeg tror vi er nødt til at lade vesten brænde ned før vi kan bygge det nye samfund op vi ønsker. The position of Europe in the world will not be determined by its liberalism but by its power. The Alt-right must concentrate its strength and hold it for the favourable moment, which has already come and gone several times. Not through speeches and majority decisions will the great questions of the day be decided—that was the great mistake of 2001 and 2015—but by iron and blood.