Hjem / Samfund / Nomineret til ‘Bedste Film,’ så har du vel husket bøsserne og negerene?

Nomineret til ‘Bedste Film,’ så har du vel husket bøsserne og negerene?

Husker du Hollywood? Du ved den der jødiske enklave, hvor adskillige højtprofilerede magtjøder sidder og spreder affaldspropaganda ud til vore landsmænds fjernsyne. Bøsser, negere og bizarre seksuelle lidelser promoveres i vildskab fra denne verdensskadelige institution

Der har længere været uofficielle gængse normer i Hollywood om at promovere ovennævnte så vidt det er muligt. F.eks. kan man jo kun undre sig over hvorfor en af de nordiske guder, Hejmdal, skal portrætteres i de store spillefilm som en ussel neger. 

Må vi som nordeuropæere ikke have vores kultur for os selv, og hvorfor er det nødvendigt for Hollywood at fornægte fakta, så de kan vanære den?

 
Bifrost er chad-regnbuen. Homobue, BTFO!

Man har nu besluttet sig for i Oscar-akademiet at opstille fire krav, hvoraf film der skal komme i betragtning til en nominering i kategorien “Bedste Film” skal opfylde minimum 2 af kravene. Kravene er som følger:

Første krav omhandler skuespillerne og personerne i fortællingen, hvor et krav blandt andet er, at hovedrolleindehaveren eller en bærende rolle tilhører en etnisk minoritet. Hvis ikke dette er tilfældet skal selve fortællingen handle om en underrepræsenteret gruppe, som eksempelvis kan være kvinder eller en minoritet.

Andet krav er et krav til holdet, der producerer filmen. Her er et af kravene, at mindst to chefer fra det kreative hold – som for eksempel instruktør, castingansvarlig eller manuskriptforfatter – er kvinde eller tilhører en anden minoritet. Hvis ikke dette er tilfældet skal mindst 30 procent af filmholdet bestå af kvinder og/eller tilhører en minoritet.

Tredje krav handler om talentudvikling, hvor uprøvede kvinder og minoriteter skal have lønnet arbejde i produktionen.

Fjerde krav handler om de selskaber, som promoverer og distribuerer filmen, hvor der sættes krav til, at kvinder og underrepræsenterede grupper er ansat.

»Handler din film om en homoseksuel der forfører en mindreårig teenager eller andre børnevenlige temaer?«
Nej, selvfølgelig ikke!

»Jamen, så tilhører hovedpersonen vel en eller anden form for minioritetsgruppe?«

Nej, han er en hvid hetroseksuel mand.
»Så har din film slet ikke noget at gøre her, din ækle nazist.«

Totalt troværdig episode, der udspillede sig da jeg forsøgte at sælge ideen til min kommende film, Frits Clausen the greatest story never told.


 

Sig nej til jøden – sig nej til fjernsyn

Om SorteSlyngel

Boomernes skræk, zoomernes håb. Kært barn har mange navne, mit er Sorte Slyngel, og jeg er professionel leverandør af vredesbenzin til Blæseren.

Tjek også

Danmarks Shabbos-goy nummer et. Smidt på porten af Kina!

’Amerika vi har et problem’ sagde Jackie Speier (Jødisk far/Armensk mor), der er en af …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
LarsLarsenTorsten TorHeksejaegerlebensraumSorteSlyngel Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Heksejaeger
Blæser læser

wew, det var lige før jeg troede blæseren var død!

Torsten Tor
Blæser læser

Er der nogen der har status på om Hollywood lider nedgang i disse klovnetider? Pestflix osv. har stor fremgang, men måske gammelmedierne lider såsom biografer osv.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

De film der får Oscars er jo så bare de film man ikke skal se. Det ville være smart, hvis der altså overhovedet var nogen film man skulle se, men det er der ikke. Så, øh, ja… Fuck tv, lav noget produktivt istedet!