Hjem / Danmark / Mette Perkerflænser omdøbes til Mette Forhudsflænser

Mette Perkerflænser omdøbes til Mette Forhudsflænser

Efter lang tids stilhed fra både Socialdemokratiet og Venstre, meddelte statsministeren i går (10. sep.) ved hjælp af sin gruppeformand, at Socialdemokratiet er imod et forbud af omskæring. Kort efter tweetede, Jakob Ellemann-Jensen, at Venstre ligeledes ville være imod et forbud. 

Så var den debat ikke længere, for Venstres og Socialdemokratiets mandater udgør tilsammen 90 mandater. Dermed har de to partier forseglet afstemningen, og børnemishandlingen fortsætter højst sandsynligt i møntklippernes navn. 

Hvorfor både Jakob Ellemann og Mette Frederiksen mener, at vi skylder jøderne noget som helst er hovedrystende. Mette Forhudsflænser gav i går aftes et Tv-interview, hvori hun argumenterede for, at vi efter Anden Verdenskrig og h-h-holocaust åbenbart har afgivet et løfte om at beskytte “vores” jøder i al fremtid. Hvornår vi lige har givet hånd på sådan en aftale, ved jeg ikke. 266b – måske? Men spørger du Forhudsflænseren, så er vi evigt forpligtet til at beskytte Shlomos ret til at forulempe spædbørn og skære i babytissemænd. 

Hvad med børnene, Mette? Er de ikke vigtigere end et løfte ingen nogensinde har hørt om? Forhudsslagteren forklarer: 

Jødiske børn er allerede hårdt ramt, og det vil et omskæringsforbud ikke forbedre. De må bevogtes på deres skoler af sikkerhedsstyrker, fordi der er en reel sikkerhedsrisiko imod dem. 

Et bizart kringlet svar, hvor Forhudsgnasker, Mette Frederiksen, slet ikke tager højde for, at det er hendes egne arabiske kæledyr der udgør en trussel mod de uvelkomne langnæsede skabninger. Jøderne er en del af vores historie, desværre. Men hvorfor holohoax skal være ens betydende med, at man samtidig skal tillade et bizart invasivt stammefolk at skære i børnepenisser, skal man nok have en politikeruddannelse for at forstå. 

Man kan selvfølgelig undre sig over, at Mette Frederiksen for et par år tilbage udtalte, at hun var for et omskæringsforbud. I føromtalte interview sagde hun, at hun reelt stadig var imod omskæring, men at vi skal se det i hele holocaustkonteksten.

Har ADL mon spillet med musklerne overfor Modermette ligesom de gjorde med Island? Ren spekulation herfra men ikke en usandsynlig realitet.

Deres frækhed kender som bekendt ingen grænser. 

Om SorteSlyngel

Boomernes skræk, zoomernes håb. Kært barn har mange navne, mit er Sorte Slyngel, og jeg er professionel leverandør af vredesbenzin til Blæseren.

Tjek også

Domstolsterror mod dissident – igen igen

Man kan mene hvad man vil om ebola, corona, snue og de restriktioner der med …

7
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
Claus BoatsinkerDr. Schlomo ShekelsteinLarsLarsenlebensraumTorsten Tor Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Heksejaeger
Blæser læser

Jeg gad egentligt godt at vide hvad Jakob Elleman mener med “det skylder vi dem”, hvad fuck skylder vi jøder? Umiddelbart tænker jeg at han hentyder til holobunga, som jo er den fælles synd alle europæere må bære på vore skuldre. Oy vey aldrig glem det, osv osv *gab*

Heksejaeger
Blæser læser

PS. Tillykke med fødselsdagen William Luther Pierce.
comment image

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

vi skylder dem at vi gengælder al den lidelse de har påført os igennem tiden

Torsten Tor
Blæser læser

Mon ikke også møntklipperne ville reagere hvis halal blev forbudt som forpester et hvert supermarked? (kontroller altid bagsiden på kød efter et lille perkermærke)

jøder feed me more foreskins.jpg
LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

DER ER EN REEL SIKKERHEDSRISIKO FOR DANSKE BØRN DIN FUCKING SLAMLUDER!

Dr. Schlomo Shekelstein
Blæser læser
Dr. Schlomo Shekelstein

Hvad blev der af barnets tarv, Fru Turboklovn?

Claus Boatsinker
Administrator

Utroligt nok at kloakdemokratiets to store fløjpartier begge lægger en dampende lort på det danske folks tydelige og utvetydige ønske om at få dette barbari stoppet. Der må være et system, der altid tager folkets tarv først i alle spørgsmål, og ikke forråder det til fordel for en lille klike af internationale, rodløse kriminelle verdensforbrydere. Er det “nationalisme” jeg tænker på?