Hjem / Indsigt / Internettet vender tilbage

Internettet vender tilbage

Kender du det når du opkøber et større stykke af Jylland, og så tænker du ikke lige på at det tager 100-120 år at få internetforbindelse, og så lever du en zombietilværelse, tidligere kendt under betegnelsen “normal tilværelse”, hvor du ikke har mulighed for at passe dine skribentpligter eller på anden måde være en god skærmslave?

Nå ikke? Mkay, men det er i hvert fald en anderledes situation, hvor man får hørt uendeligt mange podcasts man ellers ikke ville få tygget igennem, mens man gennemgår den sjælekvælende proces det er at samle postordremøbler.

Det positive er, at man som nyudklækket ejendomsspekulant og dedikeret lønslave alligevel ikke har tid til at se Richard Rahowald fashtop musikvideoer med en TV Glad-agtig produktionskvalitet på sin bærbare, men trods alt så fik jeg faktisk i min netløse tid også åbnet en bog. Stort wow herfra, og noget der skal holdes ved lige (skal vi sammen få læst Thomas Daltons “Hitler on the jews” færdig?).

Skæbnens ondskab betyder ikke blot at vi skal leve på Skodjorden mens det åbenbart er nu pædofili skal normaliseres af bizarre jødiske streamingtjenester og deres apparatchiks på Twitter og andensteds. Den betød også at jeg skulle undvære netadgang netop som den hvide herreraces ypperste udfoldelse, Tour de France, begyndte. Bevares, jeg løncuckede alligevel, men for guds skyld min timing er elendig. Dog passende at min første fridag faldt sammen med Søren Kraghs ufattelige sejr.

Nu hvor jeg bare hverdagsposter for at fejre min egen tilbagekomst, så lad os tale kort om Stephen Hendry, en anledning til at genoplive Snooker Snak fo real.

Den legendariske syvdobbelte verdensmester, der ellers lod sig pensionere i 2012 efter at have tabt i kvartfinalen i vm, turneringen hvor også hans sidste maksimumbreak blev fuldendt, har atter fået smag for snooker på højeste plan. Det er således de næste to år vi kan få Hendry at se, efter han har fået et toårigt tourkort af snåggerchef Barry Hearn.

I sandhed et plaster på klovnesåret. 2020…. vitterligt et vildt år.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
LarsLarsenLudvigMausefalleSorteSlyngel Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
SorteSlyngel
Redaktør

Velkommen tilbage, broder!

Mausefalle
Blæser læser
Mausefalle

Er der ikke mobildækning, hvor du bor? En smartphone kan bruges som hotspot for din wifi.

PS. Har set min sidste fodboldlandskamp … måske. Men min afsky for de svagpissere vil nok holde i flere år.

Mausefalle
Blæser læser
Mausefalle

Her er en fuldstændig ikke-relateret artikel, som nok vil interessere nogle af Blæserens læsere:

www.ancient-origins.net/unexplained-phenomena/vikings-south-america-0013694

Mausefalle
Blæser læser
Mausefalle

Alternativt kan man lytte til første halvdel af denne video:

Ludvig
Blæser læser
Ludvig

Godt du er tilbage og tak for bogtip – hermed bestilt. Nu går vi jo også mod koldere tider, hvor man så i bedste Golden One stil passende kan gøre sig nogle bog- og muskelmasse vindinger.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

En glædelig nyhed!

P.S
Blæser-læsere, få en avatar. C’mon!