Hjem / Verden / (((Senator))) i færd med at afkriminalisere pædofili

(((Senator))) i færd med at afkriminalisere pædofili

Statssenator i San Francisco, Scott Wiener, har fået grønt lys til at sende et lovforslag til Californiens guvernør om at sex mellem voksne og børn, skal afkriminaliseres.

Spørger man hovedpersonen bag forslaget, så har det til hensigt at modvirke ”diskriminering” af unge røvhulsbollende mænd.

Vi er godt bekendt med, at der er en ulækker trend i homo-kredse, hvor voksne har sex med meget unge drenge. Det er dette som, Wiener, har til hensigt at lovliggøre. Lovforslaget vil helt specifikt gøre sex mellem en pædofil og et barn lovligt, så længe pædofilien ikke er mere end 10 år ældre end barnet.

Derudover vil den pædofile ikke længere automatisk blive tilføjet til registret over sexforbrydere. Pædofile gives total anonymitet samt en lovlig hjemmel til at udleve deres syge tanker.

Wiener er forresten selv en stor fan af andre mænds wiener. En vaskeægte homojøde – kæmpe yikes.

For lige at sætte det i kontekst, så kan en 18-årig lokke et 8-årigt barn til sex og derefter hverken blive straffet for sin syge perversion eller registreret som sexforbryder.

Vi stopper her inden mit (og dit) blod koger over pga. vrede og afsky. Der er intet andet at sige, end jeg forudser kraner i lange baner og rasende folkemængder der nok skal sørge for, at de skyldige får en passende straf såfremt dette lovforslag vedtages.

Om SorteSlyngel

Boomernes skræk, zoomernes håb. Kært barn har mange navne, mit er Sorte Slyngel, og jeg er professionel leverandør af vredesbenzin til Blæseren.

Tjek også

Kæmpe chok; bøsse anklages for pædofili

Jeremiah Harris, stjernen i Netflix-dokumentaren “Cheer”, er blevet ramt af nye anklager, der alle har …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
6 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
lebensraumMausefalleTorsten TorAsbjoernNielsenLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
GaskammerMadsen
Blæser læser

Blot endnu en dag i Californien

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Kran-nationalisme NUUUUUUUU!

AsbjoernNielsen
Blæser læser
AsbjoernNielsen

Hvis man har andre følelser end vrede, afsky eller lignende overfor jøder som Scott Weiner eller andre pædofile så er man syg. Hvorfor vil de såkaldte “nationale” i Danmark, DF, NB, SK, ikke snakke om disse overgreb på børn? Vi har andre problemer end islam og pædofili er blot et af dem!

Torsten Tor
Blæser læser

Hjernevask og magt. At være kritisk over for islam er egentlig delvist politisk korrekt nu og det ligger også til højrebenet at fokusere på det, fordi perkerproblemet er så åbenlyst. At stille spøgsmålstegn til demokratiet, historien og det moderne samfund er ikke politisk korrekt og det kræver derfor indsats, mod og høj intelligens(især for first-moverne)

Mausefalle
Blæser læser
Mausefalle