Hjem / Samfund / Det frie Sverige hjælper med at stoppe moskebyggeri

Det frie Sverige hjælper med at stoppe moskebyggeri

Svenskere bosat i Karlstad Kommune kunne i forrige uge blot tælle ned til opførslen af en ny kæmpe moske i kommunen. Heldigvis for dem havde de en interesseorganisation, der med næb og klør kæmpede for deres rettigheder.

Det har vist sig at have båret frugt.

Det frie Sverige har nemlig assisteret kommunens borgere med juridisk hjælp, så moskéens byggetilladelse er blevet trukket tilbage. Den Islamiske Kulturforening havde fået tilladelse til at bygge en 1.171 kvadratmeter stor moske med et tilhørende 22 meter højt skråletårn.

Beboerne i området ønskede at klage over byggetilladelsen, og advokater tilknyttet Det frie Sverige udarbejdede en appel, hvori de pointerede at der ikke var nogen parkeringspladser tilknyttet moskeen, hvilket var et krav for opførelsen. 

Sagen bliver derfor sendt tilbage til byplanlægningsudvalget, som sammen med Den Islamiske Kulturforening vil forsøge at løse parkeringsproblemet. Kommunen har tilbudt at leje parkeringspladser til moskeen.

Dan Eriksson, formand for Det Frie Sverige, kommenterer afgørelsen:

For os er det indlysende, at der ikke skal bygges moskeer på svensk jord, men da vi endnu ikke har den politiske magt til at gennemføre en sådan ændring, skal vi finde andre fronter at arbejde på. Vores advokater har gjort et fantastisk stykke arbejde og lagt mange ulønnede arbejdstimer i dette, hvilket både foreningen og alle andre gode svensker er meget taknemmelige for, og som vi ser det, bør dette midlertidigt stoppe opførelsen af ​​moskeen.
Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er dan-eriksson-transp-1024x1024.png
Vi vil fortsætte med at arbejde med alle tilgængelige, lovlige midler til at forhindre islamiseringen af ​​vores land, og når det kommer til opførelsen af ​​moskeen i Karlstad, vil vi forhåbentlig have nogle esser tilbage i ærmet, hvis det bliver nødvendigt. 

Det frie Sverige viser os endnu engang styrken ved en foreningsstruktur, der har sit lands folks interesser for øje.

Der er blevet shillet for det før, og jeg gør det gerne igen; en forening der kan række hånden ud mod vore landsmænd, når Weimardanmark svigter dem, er vejen frem. Partipolitik er en ting, men når man arbejder lokalt, så har man i den grad mulighed for at rykke på holdninger.

Om SorteSlyngel

Boomernes skræk, zoomernes håb. Kært barn har mange navne, mit er Sorte Slyngel, og jeg er professionel leverandør af vredesbenzin til Blæseren.

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
LarsLarsenClauslebensraum Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
lebensraum
Blæser læser
lebensraum
Claus
Blæser læser
Claus

Med teknikaliteter kan man spænde ben. Det sidste kapitel om denne muggicontainer er ikke skrevet, desværre, men denne delsejr skal man ikke kimse af. Stort tillykke til DFS.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

DFS, et sandt forbillede.