Hjem / Danmark / Jeppe Kofoed og det bundløse hykleri

Jeppe Kofoed og det bundløse hykleri

Det er helt klart at Dagens Blæser bør knytte en kommentar til det skingre hylekor der lige nu taler dunder mod den socialdemokratiske udenrigsminister og konfirmandkorpulator, Jeppe Kofoed.

Om hans sag fra 2008 skal vi ikke gå i detaljer, for det er ikke det jeg har tænkt mig at diskutere, men derimod den bizarre fokus der er på lige netop denne gamle ugerning, som fuldstændigt falmer i forhold til Jeppe og de øvrige politikeres enorme forbrydelser. I forstår måske hvor jeg er på vej hen.

Jeppe Kofoed udtaler i et åbenhjertigt og piværligt interview til New York Times: “DSU’ere were made for faackin'”.

Hør for eksempel hvad en afghaner ved navn Samira Nawa – tilsyneladende klovnedemokratisk repræsentant for de radikale i Folketinget – opgylper af selvgod, opstyltet fordømmelse:

– I lyset af at vi taler #metoo i de her dage, så var denne sag jo et helt klassisk eksempel på en magtposition, der blev misbrugt.

– Nu er det jo ikke en menneskeret at være minister. Derfor kan man ikke tale om udløbsdatoer på samme måde, som med så mange andre ting, siger Samira Nawa.

Absolut enig i at der ikke bør være en udløbsdato for folketingspolitikeres hyperkriminialitet, og ikke mindst den forbrydelse det var at have sluppet Samira Nawas forældre ind i Danmark, efter de havde rejst *tjekker noter* seks millioner kilometer fra Afghanistan.

Når Nawa ikke er efter Jeppe Kofoed er hun en typisk radikal muggidjævel.

Der er andre der udtaler sig om Jeppe Kofoeds værdighed, blandt andet Alternativets Franciska Rosenkilde og Dansk Folkepartis Søren Espersen, hvoraf sidstnævnte, på trods af at han finder Kofoeds handling i 2008 forkastelig, ikke synes at skamfering af helt unge drengebørns kønsorganer er noget man bør straffe på nogen måde. Sørens prioriteter er helt hen i vejret.

Og det er en besynderlig ting at se disse moralens vogtere svinge etikkens domshammer, mens de nærmest alle som en er skyldige i ubeskrivelige forbrydelser. I årtier har selvsamme politikerklasse været meddelagtige i en katastrofal masseindvandring, der med tydelige, rystende tal viser at en reel befolkningsudskiftning er i fuld sving, med officielt 1,2 millioner fremmede plus et mørketal ingen har kendskab til.

Således skulle valgbarheden for dem alle være en umulighed og en spadseretur til skafottet, rebet eller hvad nu en dom kunne afgøre deres skæbne skulle blive, være deres lod. På den måde ville vi ikke blot opnå en flig af retfærdighed, men også blive fri for deres gennemført hykleriske moralprædiken.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Statue af Kong Frederik Femtal smadret af undermennesker

Vi har set hvad historieløshed, som resultatet af et bevidst propaganderende, danskfjendsk undvisningsvæsen, kan gøre …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
lebensraumClaus BoatsinkerHeksejaegerSorteSlyngelTorsten Tor Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Vestens ledere i dag er det værste afskum du kan forestille dig. Demokrati har spillet fallit på spektakulær vis. Krige, hungersnød, pest m.m. Kunne ikke destruere Europa og Vesten, men 100-120 år med demokrati? Aeeep, game over.

Heksejaeger
Blæser læser
Heksejaeger

Hvis det så i det mindste var udelukkende danske mænd med familie, fast arbejde, og minimum 1 års militær tjeneste der kunne stemme, så ville det hele MÅSKE ikke have kørt af sporet så hurtigt. Demokrati er Reddit versionen af et politisk system…

Torsten Tor
Blæser læser

Det er i grunden dybt “fascisnerende” på et meget sygt plan at “mennesker” kan nå dette stadie af hjernevask og demoralisering. Danskere der (((kan))) hade sig selv så meget, sine børn, sine efterkommere, sit folk og nation. Ligeså fascinerende som perkere der anser sig selv for at være danskere imens de, som hende perkerheksen på billedet, udfører folkemordspolitik. Og bedst af alt: smiler hele vejen i deres godhed.

SorteSlyngel
Redaktør

Jeppe Kofoed er pædofil.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

alle venstreorienterede er pædofile