Hjem / Verden / Ny undersøgelse skal retfærdiggøre intensiveret propaganda for “holocaust”

Ny undersøgelse skal retfærdiggøre intensiveret propaganda for “holocaust”

Dagens Blæser er så flink at vende klikbæjttendensen i det danske mediebillede 180 grader, og ganske enkelt komme med konklusionen i selve overskriften. Og hvad menes så med den?

Jo, som det sker fra tid til anden, så tager ZOG temperaturen på deres testsubjekter i Weimerica, der alle fra barnsben er blevet pumpet fuld af faktafraværende narrativer om onde hvide og døde jøder, der døde grundet lutter hvid ondskab, og bare lige sådan helt ud af det blå. Lige pludselig, på grund af fordomme skabt af fri fantasi og ikke koblet til historiske handlingsmønstre..

Dette holocausttermometer der er indført i de adspurgte viser, når man slår adskillige svargrupper sammen, at over 20% ikke accepterer den bizarre og fornærmende ringe underbyggede løgnehistorie om seks millioner døde møntklippere i en angiveligt planlagt masseudryddelse. Undersøgelsen viser også at 12% ikke har hørt om holocaust (d.v.s. sorte, der heller ikke har hørt om matematik).

At tallet af tvivlere ikke er nær de 90% skyldes en stram kontrol af medierne og en ditto kontrol af det undervisningsmateriale børn og unge fodres med, der ikke levner plads til nogen form for kritisk analyse af de jødiske vidneudsagn, der mere eller mindre alene ligger til grund for myten. Der er vitterligt ingen dele af historien på noget niveau, der ikke kollapser hvis man går til den med en faktabaseret tilgang.

Men det gør man så heller ikke i mange lande, da man så havner i fængsel. Tak, Shlomo, meget sejt. Det virker slet ikke mistænkeligt.

Men at et flertal holder sig lydigt til det officielle jødenarrativ præsenteres mildest talt på en sær måde på TV2, der altid copypastaer (((mediemateriale))) fra de såkaldte nyhedsbureauer.

I en ny undersøgelse fremgår det, at unge amerikanere mellem 18-40 år har forbavsende lidt styr på begivenhederne omkring Holocaust i tiden under Anden Verdenskrig.

Nej, jer. I har…hmmmm…. løs vurdering, 0% styr på disse begivenheder.

Ifølge organisationen bag undersøgelsen er resultaterne chokerende og et tegn på, at der må handles nu, mens Holocaust-overlevende stadig er i live til at fortælle om begivenhederne.

Heldigvis var der mange overlevende, eftersom begivenheden er en usmagelig og forbryderisk løgn. Mange har nok set de overskrifter der viser at i et givet år er der “kun 100.000 overlevende tilbage”, mens der adskillige år senere pludselig er 190.000. Men det ville også være spøjst hvis ikke også dette område skulle være domineret af talfusk og levatinske opdigtninger.

De laver disse undersøgelser for at sikre at deres vigtigste værktøj til at kontrollere Vesten stadig har den ønskede effekt. Det er også derfor vi publicerer en artikel om den. For netop “holocaust” er grundlaget for al nationalismekritik, og svaret på hvorfor vi ikke må eksistere som folk, have et fædreland hvor vores efterkommere kan leve i fred og skal bøde for modstand mod jødisk magt med vores egen eksistens. Sandheden er et mægtigt våben, og deres opførsel viser at de er meget bevidste omkring vigtigheden i at undertrykke sandheden.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Voldtægten af Tyskland

Voldtægten af Tyskland (Frit oversat fra et nu slettet twitter-opslag)   Da den røde hær …

10
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
5 Tråd kommentarer
7 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
LarsLarsenEvolationTorsten TorlebensraumDr. Shekelgrubler Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Dr. Schlomo Shekelstein
Blæser læser
Dr. Schlomo Shekelstein

Bruh…

Heksejaeger
Blæser læser
Heksejaeger

Alle jøder er vel i princippet holobunga-overlevere. De varige mén går i arv fra generation til generation, så onde var nazisterne nemlig.

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Ja, naturligvis. Alle disse rædselsfulde ting, såsom fælleskøkken, fodbold, swimmingpools og holocoaster er nu indkodet i deres staaakkels jødiske DNA, og vil være at finde i enhver jøde til evig tid. Det er såå synd for dem. Det bliver faktisk mere og mere synd for dem, desto mere tid der går. Den eneste måde, vi kan råde bod på det, er ved at lade os selv invadere af sorte og brune insekter. Det kan du jo nok se.

ALDRIG IGEN!

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Jøder er dybt skizofrene. Havde vi ikke stået i lort til halsen pga. det, ville det være hysterisk morsomt.

Nogen burde gasse jøderne med vandopløst skizomedicin-spray fra fly, så de kan få lidt fodfæste i virkeligheden. Skizyklon-B.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

forrædere er værre end fjenden -det er vores egne royale der lukkede dem ind i tidernes morgen

Torsten Tor
Blæser læser

Jeg tror ikke de viste hvad de gjorde andet end at de ville låne penge. Når indsigten i jødernes historie og væren i vores tid er meget ukendt, så var det det nok også dengang. Tænker kendskaben kører i en tidsuendelig sinuskurve.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

Ved de om jødernes forbrydelser imod os ?

Torsten Tor
Blæser læser

Periodisk ved de det. Det nuværende kongehus i DK fatter intet andet end den luksus de lever i.

Evolation
Blæser læser
Evolation

Alle nulevende personer har jo overlevet holocaust, så derfor er vi alle Holocaust-Overlevere!

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

G