Hjem / Indsigt / Europæisk samarbejde – ja tak!

Europæisk samarbejde – ja tak!

Undertegnede har ofte, ikke mindst i Radio 266b, talt dunder mod andre europæere. Det har primært drejet sig om polakker, rumænere og litauere, som jeg har haft mange ekstremt trælse oplevelser med såvel privat som arbejdsmæssigt. Det har de fleste nok i større eller mindre grad.

Europa er en smuk buket af forskellige folkeslag med hver sin rige historie, sprog og kultur. Tydeligvis en mangfoldighed der skal værnes om. Problemet med andre europæere opstår først når store folkevandringer, grundet globalistiske, overnationale institutioner som EU, gør at de flytter ind i andre landes byer, og myldrer ind på disses arbejdspladser. Så er de smukke forskelle årsag til gnidninger, provokationer og uforskammethed, der som modsvar avler had. Helt unødvendigt.

Hvad vi har brug for i stedet er solidaritet og forbrødring. Vi har nok af problemer at bøvle med i form af et degeneret, undergravet Vesten, naturligvis gjort desperat værre grundet den indvandringsbetingede dødsspiral. Aldrig mere skal Shlomo trækkes os ind i broderkrige, med millioner af vores bedste døde på slagmarken eller i nederdrægtige efterkrigsfolkedrab som resultatet.

“Ok, gut, fino bambino. Hvordan gør jeg dette samarbejdehalløjsa med andre fra Europa du siger ting om?”

Jamen, det er såre simpelt. Der er en organisation der eksisterer til at skabe kontakter mellem nationalister i Europa, og som allerede har skabt nogle vilde succeshistorier. I dag arbejder serbiske og kroatiske nationalister sammen. Tyske nationalister deltager i marchen i Polen. Utænkeligt for blot få år siden. Alt sammen skyldes det arbejdet som Europa Terra Nostra laver.

Lederen af Europa Terra Nostra, legenden Dan Eriksson, samt andre repræsentanter for ETN var i denne weekend i København for at tale om organisationens arbejde. Det var yderst givende og Europa Terra Nostra er en åbenlys ting at give sin fulde opbakning til.

“Undskyld men hvad fanden i helvede sagde du lige til mig?”, spørger Dan Eriksson i en ellers afslappet atmosfære.

Tvivl ikke på at man skal have lov til at ønske historisk retfærdighed, og mange nationalister har hidtil ikke samarbejdet på grund af forskellige stridigheder omkring grænsedragninger. Dette er et spørgsmål vi ikke har råd til at fokusere på just i denne tid, og skulle dagen komme så kan og skal det løses fredeligt.*

Hidtil har Europa Terra Nostra koncentreret sig om opdyrkelsen af samarbejde mellem partier og organisationer, såvel som afholdelse af konferencer rundt om i Europa, men nu skal bevægelsen vokse, og inkludere alle menige nationalister for at øge indflydelsen og styrke samarbejdet. I sandhed en smuk ting.

Tag derfor og meld dig ind i Europa Terra Nostra. Du får mulighed for at trække på nogle ressoucer du ellers ikke ville komme i nærheden af, og du bliver del af et netværk gennem hvilket fremtiden for Europa, det ægte Europa, skal sikres. Om du vælger at deltage i arrangementer eller arbejder for organisationen på dansk, hellig jord, er ganske frivilligt, men tag uanset hvad at støtte det eksemplariske arbejde Europa Terra Nostra med et medlemsskab.

*gælder naturligvis ikke processen omkring genrejsning af Stordanmark

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Mette kidnappet af Jonni (en fremtidsnovelle)

Dette er en uudgivet fremtidsnovelle af Jonni Hansen (opdaget bag en kaffeautomat på Løgstør bibliotek). …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
OlmerLarsLarsenLudvigGaskammerMadsenSvend Goenge Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Svend Goenge
Redaktør

Dan The Man gør det igen.
Længe leve de europæiske folk!

europainvicta_100952327_113387686835913_1063893669005059687_n.jpg
GaskammerMadsen
Blæser læser

Det virker som et godt initiativ fra nogle stolte europæere.

Der lyder en løftet tommelfinger herfra

Ludvig
Blæser læser
Ludvig

Stærkt! Kan godt lide at de definerer deres mål ud fra en vision om hvad de gerne vil opnå, og ikke blot noget pat-Pernille izlam kritik. Ser ud til der er substans i det.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Man får et hella sweet medlemskort ved at melde sig ind. Behøver der siges mere?

Olmer
Blæser læser
Olmer

Det var et rigtig godt oplæg de havde. Meldte mig selvfølgelig ind dagen efter. Sammen står vi stærkest! Hil ETN!