Hjem / Verden / Ryttere bringer KÆMPE skam over Tour de France

Ryttere bringer KÆMPE skam over Tour de France

“Nogen” i den officielle organisation CPA, der repræsenterer professionelle cykelryttere, besluttede her på dagen for afslutningen af dette vidunderlige Tour de France vi har bevidnet, at besudle hele begivenheden med et gennemført vammelt mediestunt. Den kridhvide heltesports mest ærerige højdepunkt, nemlig den herlige, kontrasemitiske tour, er i dag blevet kidnappet af onde kræfter.

På skærmen toner midt i dagens etape et interview frem med den belgiske gigasvans Wout van Aert, der iført sin Mette Frederiksen mundble, udtaler sig om Jumbo Vismas fiasko fra i går hvor Primus Roglic mistede sin gule trøje.

Det er lige præcis ikke dette svanseri cykelsporten har brug for, når nu jeg for fanden gør så god reklame for den med den store vægt mit navn giver. Fuck dig, Wout. Fuck dig til helvede.

Pludseligt spørges Wout van Muggisleigher hvad han mener med hans budskab, referende til det #NoToRacism han har skriblet på sin tøseansigtsble. “Jamen, det har jeg selv skrevet og jeg går fuldt ind for budskabet bla bla bla racisme er det værste“, erklærer han gloriepudsende, selvom hans eget folk er i en desperat situation med en befolkningsudskiftning, der vil blive en katastrofe uden sammenligning med noget tidligere.

Han pointerer ydermere at cykelsporten har været tavs omkring det, mens andre sportsgrene har lavet deres bøsseaktioner, så det er godt der sker noget. At sige Wout van Folkeforraeder skulle skamme sig er årtiets underdrivelse.

Men bim bam bum, 20 minutter efter er der et interview med den hollandske bæskubber (spirituelt set, i hvert fald) Cees Bol, der ligeledes taler dunder mod racisme, og takker rytterorganisationen CPA for initiativet.

.

“Ja, der burde ske noget med mig i Minecraft. Sådan er det. Det er den situation jeg selvvalgt befinder mig i. Jeg kører i øvrigt uden sadel fra nu af, da jeg jo i dag springer ud som verdens største svans”, udtaler en ærlig Bol til Eurosport.

“Hvad FUCK”, tænker jeg, og så kan jeg gennem mit journalistvirke opdage at alle ryttere er blevet pålagt at skrive det bizarre budskab på deres mundhulsble.

Vi går ind på CPA’s hjemmeside og med vores tåknogler krummet til bristepunktet læser vi følgende.

Cycling says no to racism: The riders demonstrate their commitment against all forms of discrimination in the world at the Tour de France

Today, on the occasion of the Grand Final of the Tour de France the riders will show the slogan #notoracism on their anticovid masks.  At the end of three weeks full of emotions, the peloton joins together to demonstrate solidarity against the racism.

«The riders are sensitive people, they are men and women active in the society, who reject discrimination in the world.  I am happy that the telegram group we are using during the races is used to share opinions, not only for cycling issues» comments the CPA President Gianni Bugno, who applauds the yellow jersey Tadej Pogacar  and and all the riders from the Grande Boucle.

“Alle former for diskrimination i verden”. Hvad betyder det? Det er jo gak. Skal alle have folkepension? Må alle gå på universitetet? Altså hallå. Det er jo kattedamesludder på et komplet barnligt niveau.

Gianni Bugno har tidligere forgæves forsøgt sig med at blive folkevalgt politiker på den yderste venstrefløj, og den afdankede narkomisbruger tilsøler så, via sin lederposition i CPA, i stedet sin gamle sport med sine forræderiske politiske dagsorden. Dette sker i Europas skæbnetid hvor alle tanker udover cykelløb burde dreje sig om vores fælles overlevelse og modstand.

Et er at være tvunget til at skrive antiracistiske budskaber på sin Mette-klud (og ikke bede dem om at rende og hoppe, eller skrive noget alternativt), noget andet er at stille op til interview og sige at man bakker op om det folkemord der i gang i snart sagt alle hvide lande.

Vi husker jer Wout van Aert, Gianni Bugno og Cees Bol. Jeres navne vil for altid være forbundet med denne skammens dag, hvor I valgte side for Europas værste fjender og imod jeres egne folk. Indsæt selv passende Codreanu-citat.

Note: krrrredit til Thomas Bay og Brian Holm, der komplet ignorerede kampagnen efter hvert interview, og ikke nævnte det med et ord. Deres tavshed tjente dem ære.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Kæmpe chok; bøsse anklages for pædofili

Jeremiah Harris, stjernen i Netflix-dokumentaren “Cheer”, er blevet ramt af nye anklager, der alle har …

7
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
EvolationHeksejaegerClausSorteSlyngelvoltair Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
voltair
Blæser læser

Til sportens forsvar, så har rytterne næppe nogen autonomi i udtalelser på så (((skrøbeligt))) et område i pressen. Det er 100% pressechefens instruks vi ser i aktion, der gentages bare, hvad man har fået besked på at sige for at undgå en potentiel shitstorm. Er sikker på de fleste ryttere brækker sig over det, men de er tvunget af deres arbejdsgiver, som også bare følger overlevelseslogikken. Hvis den kunstige kosher kamp reelt lå nogle af disse ryttere på sinde, ville de jo have givet udtryk for det før det blev et spørgsmål om tvang. Ta fx den tøsefornærmede bogstaveligtalt turbonigger L*ewis Hamilt* opførsel under B*LM i formel shit. Så vidt jeg ved, er der ingen ryttere, der uafhængigt har gjort nogen som helst forsøg på at sætte negerdiskrimination på dagsordenen.

Jeg fik da også blodtrykket op at køre, da jeg så det. Måske jeg coper for at bibevare min opfattelse af den hvide mands sports integritet.

Heksejaeger
Blæser læser
Heksejaeger

Det var vel bare et spørgsmål om tid før den sidste bastion af europæisk sport blev ødelagt. Meh, det er ikke fordi touren er synderligt interessant i år alligevel.

Based Brian Holm ellers.

SorteSlyngel
Redaktør

To danske etapesejre, siger hvad?

Claus
Blæser læser
Claus

Og ingen danskere viste sig eller lod sig interviewe med antifa mundble.

Heksejaeger
Blæser læser
Heksejaeger

Tour de HALV France: Gorona birus :DDD udgave

Evolation
Blæser læser
Evolation

Nu interesserer jeg mig ikke ret meget for sport, men det er både forventeligt og afskyeligt hvordan den anti-hvide propaganda bliver mast ind alle vegne og ingen tør sige fra af frygt for at blive stemplet, udskammet, udstødt og blacklistet.

trackback

[…] Dernæst kom den skandaløse brug af mundble under Tour de France med #NoToRacism (hvilket affødte en fantastisk blæserartikel). […]