Hjem / Samfund / INTENSIV PRESSET MAKS, HASHTAG CORONA

INTENSIV PRESSET MAKS, HASHTAG CORONA

Egentlig er jeg på vej til køjs efter en lang dag i minen, men en lynhurtig miniartikel bliver det altså til.

Forestil dig en sygdom så brutal, nådesløs og forfærdelig, at du skal masseteste folk for overhovedet at vide den eksisterer.

Welp, det er ude med os, kun 99,98% af os overlever. Hvad vil de folk der finder ruinerne af vores civilisation mon sige. Pyt, om lidt er vi alle døde. Eller i hvert fald noget der minder om en promille af os – måske. Tag den skeptikere.

Men på regionshospitalet i Hjørring er intensivafdelingen presset i BUND nu. Så corona ER en farlig sygdom alligevel?? Øh, nej, det er det på ingen måde, men man har sendt personalet hjem, fordi en patient med corona har været i forbindelse med sygehuspersonalet. Ja.

Det er ikke satire.

Coronavirus har ramt Regionshospitalet Nordjylland i Hjørring hårdt. 44 medarbejdere på sygehuset, som har haft kontakt med en patient, der er blevet konstateret smittet, er blevet sendt hjem i karantæne.

Blandt andet har det betydet, at antallet af sengepladser på akutafdelingen er reduceret med fire fra 28 til 24, og antallet af sengepladser på intensivafdelingen er halveret fra seks til tre.

– Vi har ikke måttet sende patienter hjem. Men det er klart, at vi er skrøbelige de næste par dage. Vi skal klare os fra hånden til munden den næste tid, siger Henrik Larsen, direktør på Regionshospitalet Nordjylland, til TV 2.

Vi lever i et feminint, hysterisk, klovnesamfund. Måske kender du nogen der kender nogen, der har været smittet. Nok ikke med symptomer eller hårdt ramt, bare smittet. Men med denne gennemført absurde reaktion vores helteregering fortsætter med at levere, trods virussens manglende pestkendetegn, så skulle man tro at de døde lå stakket 100-120 meter højt og at vi alle gik og sørgede over de mange døde i vores familie og vennekreds. Men de findes ikke. Det gør derimod det ustoppelige hysteri. Det er nye niveauer af trættende, jeg ikke troede jeg kunne opleve.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Jeppe Kofoed og det bundløse hykleri

Det er helt klart at Dagens Blæser bør knytte en kommentar til det skingre hylekor …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
Torsten TorHeksejaegerLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Torsten Tor
Blæser læser

Jeg kender tre, hvoraf to af dem har fået det konstateret. De siger alle 3 at det har været en vild sygdom, så det vælger jeg at tro på. Hvad løgnepressen og pestpolitikerne siger, antager jeg som standard at være løgn og latin. Fx kistebilleder fra New York eller folk der vælter omkuld i Asien. Samt jeg har kontrolleret den tomme corona afdeling på Riget flere gange som har været total omvendt af hvad ludersprøjterne har skreget ud af Fear Porn.

Dernæst må man jo bare endnu engang konstatere, at der er nogle store spillere i verden, banker og medicinalvirksomheder, der er igang med at tjene kassen på den psyop sygdommen er pustet op til.

Heksejaeger
Blæser læser
Heksejaeger

Hvor gamle er de?

Torsten Tor
Blæser læser

55,44,42

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Metokur vindicated! DET SKER!!

Heksejaeger
Blæser læser
Heksejaeger

Tryk F btw.