Hjem / Danmark / DR-chef: Det er public service at degenere børn

DR-chef: Det er public service at degenere børn

Hvis man ligesom jeg en gang imellem tjekker gammelmedierne for at holde sig opdateret på den nuværende situation Klovnedanmark A/S befinder sig i, så har man muligvis bidt mærke i, at et børneprogram fra DR Ultra har fået stor opmærksomhed fra omverdenen.

Programmet, Ultra smider tøjet, kører i øjeblikket på sin anden sæson og handler som navnet antyder om, at adskillige voksne mennesker smider tøjet foran børn i 11- til 13-årsalderen. For en sund menneskehjerne ville dette lyde som alment blotteri. Men spørger du Danmarks Radio, så er det børneunderholdning? Så længe der er rullende kameraer, en kikset vært og et studio så er det bare finno med os!

Børnene skal efter blotteriet stille spørgsmål til de nøgne fremmede om forskellige kropsrelaterede ting. DR Ultra havde i begyndelsen af programmet annonceret målgruppen som værende fra syv til tolv år, men er i 2020 blevet justeret, så målgruppen nu er ni til fjorten.

Programmets første sæson havde stor succes og vandt en tv-pris for ‘Bedste børneprogram’ i 2019. The New York Times har ligeledes skrevet positivt omkring programmet, og chef for DR Ultra, Morten Skov Hansen, skriver i en mail, at flere lande har tænkt sig at gøre DR kunsten efter og lave lignende programmer – heriblandt Norge og Holland.

(…) Det er en public service-opgave for os at være med til at give danske børn en bredere opfattelse af, hvad en menneskekrop er, og hvordan den ser ud. – Morten Skov Hansen, Chef for DR Ultra

Hvor syg skal man være for at retfærdiggøre disse kriminelle aktiviteter som public service? Syg nok til at blive anbragt på en institution iført spændetrøje, hvis du spørger mig. Eller hvis en dommer ønsker det, noget endnu værre.

Om SorteSlyngel

Boomernes skræk, zoomernes håb. Kært barn har mange navne, mit er Sorte Slyngel, og jeg er professionel leverandør af vredesbenzin til Blæseren.

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

9
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
8 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
SorteSlyngelClaus BoatsinkerAsbjoernNielsenOgier le DanoisHeksejaeger Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

HVAD FANDEN I HELVEDE ER DET BILLEDE???????

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Nu har jeg læst artiklen.

Det er så klamt og lusket at de gemmer sig bag ved danskernes/europæernes ellers sunde forhold til nøgenhed. Klart kan børn se nøgne voksne uden at det er et problem, se svømmehal, badetur på stranden osv. Men når det bliver sat op på denne måde og for rullende kamera så ændre situationen sig drastisk.
Straksdom til alle involverede.

Heksejaeger
Blæser læser

Det ville være ret klamt uanset hvad, men de kunne ikke engang vise kroppe der i det mindste var sunde og attraktive? Det skulle absolut være underlige antifa freaks og en fed neger, lol. Det er tid til at stoppe.

Ogier le Danois
Blæser læser

Programmet er åbenbart så slemt, at Memeology lavede en video om det.www.youtube.com/watch?v=yuUutL6bhM0

Ogier le Danois
Blæser læser

Stodderne ligger ikke en gang skjul på, hvem de er mere. 2020 er året, hvor pedoerne trådte ud af skabet.

AsbjoernNielsen
Blæser læser
AsbjoernNielsen

Revolutionen skulle have været der for mange år siden, men den er stadig ikke kommet. Lad os håbe, for vores børn og børnebørn og deres børnebørns skyld, at vi ikke skal skubbe meget mere til sofadanskeren før han, ligesom os, ønsker seriøse forandringer. Derfra skal vi blot organisere os under ét flag og kræve forandring. Denne form for pædofili skal ikke accepteres, og at det overhovedet bliver til en samtale, der er nødvendig, viser blot hvor sygt det liberale tankesæt er.

Claus Boatsinker
Administrator

Teoretisk set i en bedre verden ville det være en ok ide at have en national tv-kanal. Den verden findes bare ikke, og i vores virkelige verden er det kun flammekastere der kan fungere som værdige svar til dette produkt rettet mod børn. Flammer. Ild. Den slags.

trackback

[…] I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor som navnet antyder der vises nøgne kroppe på kanalen DR Ultra. Kanalen er som læsere med børn måtte vide møntet på børn i alderen 9-14, og de gør alt hvad de kan for at fordærve ungdommen med tidlig seksualisering, bøsseri, og multikultur. Sorte Slyngel her fra redaktionen skrev sidste år en kort gennemgang af det ultra klamme tøjsmider-koncept i forbindelse med Sæson 2 af Ultra Smider Tøjet; den kan læses her. […]