Hjem / Samfund / Ville du dræbe baby Mette?

Ville du dræbe baby Mette?

Vi lever i et samfund og en populærkultur der bedst kan beskrives som en tilsyneladende ustoppelig og eskalerende omgang mareridtsagtig, jødisk hævnporno.

En af de mere bizarre aspekter af denne sørgelige kendsgerning er at moral er vendt op og ned: det gode er det onde, og det selvdestruktive er det højeste ideal. Vi skoles i omvendthed, og i 2015 så vi en slags eksamen i Vestens demokratiske råddenskab, i forbindelse med valgkampen i USA for at blive præsidentkandidat. I tv-debatterne omkring denne valgkamp, der foregik på jødiske tv-kanaler, som styrede ikke blot hvad der skulle tales og spørges om, men også hvad det tilladelige svar ville være, var et af de mere absurde øjeblikke da kandidaterne til at blive ZOG-konge blev spurgt “ville du dræbe baby Hitler?”.

Når jeg kalder det en slags eksamen, så er det fordi det er kernen af efterkrigstidens moralske dekadence. Forstår du at den mand, der formåede at yde kraftig modstand til de ellers magtfuldkomne jøder i Tyskland, var verdens ondeste mand, og at nationalisme (for hvide) er puha, fy, slemme-slemme? Vil du rejse i tiden og slå baby Hitler ihjel?

De må have slået sig på lårene af grin, de levantinske tilrettelæggere af debatten, da de inkluderede dette fornærmende, sandhedsfordrejende, hånende spørgsmål til de republikanske marionetdukker.

Jeg vender den på hovedet, og tænker tanken om ikke man kunne tænke det samme om deres helte?

Brb, redder lige 6 millioner ufødte hvide.

Og hvem ville ikke, når nu det rent faktisk er en vitterligt nederdrægtig, ondskabsfuld skabning, tage en for holdet, og myrde vedkommende i krybben? Mange ville.

Men vi har – sikkert på grund af de trilliarder der er spildt på befolkningsudskiftningen i Vesten – desværre endnu ikke tidsmaskiner, så det må blive ved tanken. Tag det bare roligt, Mette, eksemplet fra overskriften. Det må blive i nutiden og efter dom. Og så videre.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
Claus BoatsinkerlebensraumLarsLarsenEvolationSorteSlyngel Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
SorteSlyngel
Redaktør

Jeg tager den gerne for holdet.

Evolation
Blæser læser
Evolation

Nu er jeg ikke tilhænger af børnedrab, men ville baby Churchill ikke være en bedre kandidat, hvis det skulle være …?

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

hellere abraham som er bag jødedommen

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Wow wow wow, man må kun slå babier ihjel efter dom!