Hjem / Andet / KALDER ALLE ZOOMERE!

KALDER ALLE ZOOMERE!

Det tyske patriotiske netværk, Ein Prozent, hvis erklærede formål er at skabe en modkultur til den herskende GloboHomo dagsorden, har i samarbejde med et par spiludviklere kreeret årets spil 2020.

Spillet hedder Heimat Defender: Rebellion, og foregår i året 2084, hvor den onde supermagt, Globo-Homo Corp., har overtaget verden. Du kan blandt andet spille som Martin Sellner samt en række andre tyske nationalistiske personligheder. Spillet er et 2D-platformspil og igennem de klassiske retro pixelerede baner, vil du blive udsat for horder af antifa, transrobotter, den altid uhyggelige George Soros samt meget mere.

Et spil der kan spilles uden først at skulle installere tre disketter? FEDEST!

Diverse affaldsmedier har himlet op omkring alle de forventelige ting. Det er højreorienteret propaganda, oy vey! Ligeledes har der været online tyske kampagner, hvis formål har været at få spillet fjernet fra Steam, hvilket er lykkedes dem. 

Det er ingen overraskelse, at venstreorienterede forsøger at censurere spil udviklet af vores gutter. Venstrefløjen har længe forsøgt at opnå et monopol over spilindustrien, da det (desværre) er den vigtigste form for populærkultur blandt unge. De er bange for, at nogen vil udfordre deres narrativ.

Hvilket vi skal gøre ved enhver lejlighed. Ligesom Ein Prozent, bør vi hver gang vi har muligheden for det forsøge at agere som en modpol til Klovnedanmark, hvor zoomere såvel som boomere kan finde fælles fodslag.

Spillet er på tysk, så støv dine tyskkundskaber af og giv det en chance. Hvis ikke for morskaben, så for at vise støtte til vores ligesindede tyske brødre og søstre. Spillet kan downloades gratis på dets hjemmeside.

Dyrk lige denne ultra fede trailer!

Om SorteSlyngel

Boomernes skræk, zoomernes håb. Kært barn har mange navne, mit er Sorte Slyngel, og jeg er professionel leverandør af vredesbenzin til Blæseren.

Tjek også

Strava, en cykelapp, og Capitol-protesterne

2021 bliver efter alt at dømme vildt underholdende. 2020 var klovneri på et niveau der …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
LarsLarsenIngolf GaboldsenTorsten Tor Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Torsten Tor
Blæser læser

Enig. Derudover, det kan godt være det er ulideligt at leve i Globo-Homo, men modkulturens humor er høj klasse.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

8/10

Det mangler lige det sidste for at være på niveau med 2d-platformeren over dem alle Duke Nukem II

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Nu har jeg også gennemført Angry goy 1 og 2 utallige gange, så godt med noget nyt!