Hjem / Verden / Politiet omdannet til en muggibande

Politiet omdannet til en muggibande

Rent demografisk er rejsen mod at blive et tredjeverdensland uungåelig, med mindre nationalistiske kræfter får så meget medvind at hundredtusindvis af fremmede fysisk fjernes fra vores territorium.

Det uhyggelige er dog, at det hele eskaleres af at staten ikke prøver at tøjle de problemer udskiftningen af befolkningen medfører, men aktivt søger at presse på for at få kaos, kriminalitet og død til at ske uhindret. En stat der bekæmper sit folk. På samme tid så utænkeligt som det er virkeligt.

I Tyskland kom der i 2017 vanvittige afsløringer om politiskolen i Berlin. Med aktiv rekruttering blandt de hyperkriminelle fremmede, fortrinsvis de millioner af tyrkere og arabere der befinder sig i den tidligere herlige hovedstad, er nu hele 30% af politieleverne muhamedanere (2017-tal). Og man får hvad man har importeret: fjendtlige, lavintelligente, voldelige, kriminelle, truende udyr, der får lov til at omdanne politiet til deres egne klaner og banders forlængede arm.

En politiundervisers brev om tilstanden slutter således:

“Halvdelen af eleverne er tyrkere og arabere. […] De truer med at tæve de andre elever, jeg er virkelig bange for dem, de hader os. Det kommer til at resultere i et korrupt og todelt politi. De er ikke vores venner. Vi har fjenden i eget geled.”

Sandheden om Berlins muggipolitikandidater er en sand klovnehistorie: Nogen har tidligere været “shariapoliti”, de er fra indvandrerbander, der bliver solgt stjålne politiradioer lige uden for politiskolen, kvindelige ansatte trues og chikaneres, der arbejdes ikke under ramadanen, de kan ikke tale tysk, alt sammen fordi kravene er slækket eller helt fjernet.

“Perkere respekterer kun andre perkere. Så hvis politi er perkere, så stopper de med at myrde og alt det der. Skakmat, defaitister!”

En klassisk “if you can’t beat them, join them“, hvilket er en ret uheldig attitude hvis det er politiet det drejer sig om. Og endnu mere afskyeligt og kvalmende, set i betragtning af de historier der har været om hård indgriben mod politi- og militærenheder der har udvist nationalistisk åndstilstedeværelse.

Vi har også set det herhjemme med målrettet rekruttering blandt perkere med skandalesager i kølvandet. En politidirektør der er konverteret til islam, og talspersoner med mærkelige ørkennavne. Dertil et politi der aktivt samarbejder med den voldelige venstrefløj om gadeterrorisme, samtidig med et justitsminsterie der aktivt dæmoniserer og hetzer mod nationale, fredelige kræfter.

Konklusionen er at vi fortsætter arbejdet med at søge sammen og knytte tætte bånd, og forbereder os på en endnu værre fremtid. Vi har ingen beskyttere ud over os selv, og intet tyder på at den situation vil ændre eller forbedre sig. Den gode nyhed er at vi hele tiden bliver flere, organiseringen bliver bedre, og så må vi langsigtet selv skabe den tryghed der skal til for ikke blot at overleve, men også have en værdig eksistens. Læs hele den tyske mareridtshistorie her.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Det aserbajdsjanske spørgsmål

Den igangværende konflikt mellem Armenien og Aserbajdsjan har grobund i regionen, Nagorno-Karabakh. Begge lande er …

9
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
6 Tråd kommentarer
7 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
LudvigEvolationTorsten TorHeksejaegerValdemar-ll Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Samfundet bliver kun mere skrald med tiden.

I morgen tilhører os!

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Er efterhånden begyndt at tvivle på, om folk når at vågne op, før det er for sent. Jeg har været redpilled i snart 15 år, og folk har generelt ikke ændret sig. Antallet af mennesker i f.eks. Danmark, der har fået øjnene op for, hvad der foregår, har stort set ikke ændret sig i al den tid, jeg har været vågen. Det ser måske sådan ud fordi der er et par flere hjemmesider omkring det, men det er nok bare mere en følge af, at internettet er blevet mere udbredt. Der er også flere hjemmesider med alt muligt andet lort, som distraherer goyim, så det går nok lige op.

Folk er alt for bekvemte og travle til overhovedet at undersøge verdens tilstand. Det er først når folk lever for lud og koldt vand, at de er villige til at lytte.

Valdemar-ll
Blæser læser
Valdemar-ll

redpille folk virker ikke. alt ændring i samfundet kommer fra toppen og ned… homo bevægelsen er et godt eksempel

danskerne er af natur bundet til troskab til deres leder, hvilket ikke er dårligt, men vores leder og elite er globale og har selv troskab til de liberale ideer.

Torsten Tor
Blæser læser

Ja, normies skal kun have små redpills i ny og næ og alvorlig redpill snak kan kun tages med andre redpillede (læs: folk der har en smule kritisk tilgang til systemet og tør tænke forbudte tanker). Folket og især kvinder er satans dygtige til at fornemme hvem der har magten, så de vil alle vende det øjeblik magten skifter. Venderkåber i hobetal og politikere vil stå og flæbe at “snøft snøft jeg viste ikke det var forkert…det var måske også for meget at se væk fra massevoldtægterne af små piger….undskyld..snøft snøft..jeg vil gøre hvad som helst…please….snøft snøft”

Heksejaeger
Blæser læser
Heksejaeger

Mange tyske familier levede i fattigdom og elendighed før onkel A kom til magten, det sætter ligesom tingene i perspektiv. Så længe køleskabet er fyldt og de kan spille bing bing wahoo nintendo switch spil, så vil der ikke ske en skid.

Evolation
Blæser læser
Evolation

Enig i at vi desværre næppe vil se en tilstrækkelig slagkraftig mobilisering og reaktion før masserne er direkte truet på deres helt basale behov for varme, mad, vand, bolig, sundhed etc.

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Det er vel også blot et spørgsmål om tid, før det sker i Danmark. Vi er på vej ned ad samme gyde – det går bare i et lidt langsommere tempo. Utroligt, at tilstande som i Sverige, Storbritannien, Tyskland og Frankrig ikke får folk til at spærre øjnene lidt op. Vi er jo blot 10-20 år bagud i udviklingen takket være mennesker som Glistrup og Kjærsgaard. Det må fandeme være nemt at være venstreorienteret, når man bare kan importere sit eget valg-yngel efter forgodtbefindende.

Evolation
Blæser læser
Evolation

Når jeg hører danskere sige ting i stil med “Det går jo nok altsammen”, “nu skal vi heller ikke gøre det værre end det er” og “vi skal ikke tage sorgerne på forskud” etc. så tænker jeg at det er en ekstremt skadelig mentalitet i den nuværende situation. Det er det direkte modsatte af rettidig omhu.

Ludvig
Blæser læser
Ludvig

Det er vist desværre en god observation at institutionerne ofte aktivt modarbejder folket. Men at 30% af politiet bliver rekrutteret blandt fremmede tyrkere og arabere, er godt nok et eksprestog til skidehulsland. Eneste positive vinkel er at frøen ikke koges langsomt for tiden, så den måske hopper op – det er så vores opgave.