Hjem / Danmark / Dansk soja-milits sendes mod Berlin for at kaste med flasker

Dansk soja-milits sendes mod Berlin for at kaste med flasker

Hvad gør de venstreorienterede sojabørn, når lejekontrakten til deres junkie-hule udløber og ingen af deres velhaverforældre gider at spæde penge til? De indkalder til militant aktivisme og besætter bygningen, selvfølgelig.

I Berlin finder du et anarkistisk, queer-feministisk ultra gay husprojekt. Lejekontrakten udløb i 2019 og de frastødende beboere har siden da nægtet at fjerne deres fede soja-korpus fra ejendommen. Derfor har de tyske domstole besluttet af huset skal ryddes. Ifølge de tyske autonome vil rydningen finde sted d. 9. oktober. Som vi alle ved er denne slags venstreorienterede mennesker hverken fysisk eller psykisk stærke – de er undermennesker, vitterligt – og de er bekendte med, at de kun kan opnå styrke i form af antal. Derfor har de tyske sojabørn bedt om hjælp af samtlige af europæiske ligesindede.

Ungdomshuset på Dorteavej har valgt at lytte til dette desperate kald, og ungdomshuset der ejes af Københavns Kommune og som modtager offentlige støttekroner, har valgt at arrangere en bustur dertil for at deltage i det utvivlsomme voldelige sammenstød mellem politiet og sojakommunisterne.

HVAD ER DETTE?! FLAMMENWERFER, HVOOOOOR?????

Liebig34 udtalte ordret, at de med denne samling af revolutionære antifacister vil forlade den defensive rolle gennem dynamisk og militant aktivisme og i stedet overtage gaden som en aktiv og offensiv bevægelse. Hvorfor skal enhver venstreorienteret soja-spasser formulere sig så latterligt? Vi ved alle sammen godt, hvad der menes, der skal kastes med brosten, molotovcocktails, flasker og brændes skraldespande af. Good fun!

Jeg sidder dog tilbage med et brændende ønske (edoysh), om at den første der forsøger at kaste en molotovcocktail får krampe i sin underudviklede soja-arm, og at cocktailen ikke engang når 88 cm frem ad og i stedet brænder deres ”anarkistiske, queer-feministiske” rotterede ned til grunden.

Denne øjenbæ fortjener en god gammeldags forkulning – igen Flammenwerfer.

Om SorteSlyngel

Boomernes skræk, zoomernes håb. Kært barn har mange navne, mit er Sorte Slyngel, og jeg er professionel leverandør af vredesbenzin til Blæseren.

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

11
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
5 Tråd kommentarer
10 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
10 Kommentarorer
EvolationDr. ShekelgrublerClaus BoatsinkerTorsten TorDr. Schlomo Shekelstein Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Skribent

Intet sted i Vesten er politiet klædt ordentlig på, selv i USA er de gået i full cuckmode. Men håber da der er et par indebrændte tyske betjente, der får frit lejde.

Det havde været barnemad for Lukashenkos hædersmænd, der står op mod Regnbue-revolutionen som vesten forsøger at iscenesætte i Hviderussernes land.

Det falske revolution er gennemskuelig, når de 100.000-vis af mennesker der er på gaden, ifølge medier i vesten, stopper lige så snart der bliver anholdt et par stykker. Så meget værd er kampen alligevel ikke.

View post on imgur.com

Putin med sit “its all so tiresome” ansigtsudtryk, ligner en dissident der har været igang i 20 år, mens Lukashenko ligner boomeren, der lige har opdaget at alt vi har kært, er ved at bryde sammen.

Claus
Blæser læser
Claus

Tæppebombning af tyske bygninger har før været deciderede krigsforbrydelser, men her virker det fair og nødvendigt.

Heksejaeger
Blæser læser
Heksejaeger

Specialklassen på udflugt. Husk den røde saftevand, drenge (meget vigtigt at den er rød) ….

Dr. Schlomo Shekelstein
Blæser læser
Dr. Schlomo Shekelstein

Jeg kan ikke se noget problem her, der ikke kan løses med let maskingeværsild.

Claus Boatsinker
Administrator

Verden er faktisk simpel, de fleste løsninger ligeså.

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Dette.

Evolation
Blæser læser
Evolation

… og de har selvfølgelig omformet bygningen til det klammest soja-slot, yikes!