Hjem / Danmark / Demokratiske demokraters usminkede hykleri: kNus nAzieRn3!!!1!

Demokratiske demokraters usminkede hykleri: kNus nAzieRn3!!!1!

Ingen lever i et åndeligt vakuum. Ikke engang de atomiserede individer i vores normløse Danmark A/S samfund. Men når gud, konge og fædreland via medier, politik og uddannelsesinstitutioner er sat til side (eller blot forbindes med de ultraliberale homofile hos de “konservative”), så har andre værdier taget deres plads.

De moderne værdier, Bertel Haarders sataniske vers, er uvæsentlige hvis ikke ligefrem frastødende ting som demokrati og friheder: frihed til homofili, frihed til pædofili (Netflix er ikke forbudt i Danmark), frihed til grundløs skilsmisse, frihed til abort og frihed til at bo i Danmark som fremmed på bekostning af de indfødte. Men som først nævnt hævder de fleste godhedsapostle at “vores” demokrati er super duper og repræsenterer noget vigtigt for danskerne.

Så i modsætning til nationalister, der i alle væsentlige samfundsspørgsmål sætter folkets tarv først og som i stigende grad ønsker at der skal fældes domme over dem der har bragt Danmark på katastrofekurs, og yderligere mener at man skal indsnævre ovenstående friheder for at beskytte familie, folk og fædreland, så ønsker demokratiske demokrater at demokratiet skal være det hellige.

Er disse typer så ikke fanatiske omkring politisk frihed? Ville det ikke være en logisk slutning; at alle kan deltage i demokratiet, komme med fakta, holdninger og visioner, og udvise respekt for dette?

Jo, øh, nej. Jeg mener: klart nej.

Se dette politiske opslag fra NMR postet på twitter af kattedamen Gitte.

 

Men om NMR hvad du vil, det er som sådan ikke kernen i eksemplet. Det kunne have været så meget andet dissidentmateriale. Men det berører et hedt emne, nemlig omskæring, som danskerne i overvældende grad mener skal forbydes ved lov. Jøder har været omdrejningspunktet, og brugte deres for alle synlige magt til at få de politiske partier på Borgen til at gå imod dette klare råb fra folkedybet.

På opslaget ses fakta om jødisk omskæring og endda referencer til deres religiøse tekster. Altså, et indspark i en aktuel debat med fokus lagt på den ulækre, jødiske skik.

Her følger en reaktion på dette specifikke opslag fra folk jeg vil vædde mine lystejendomme på er erklærede demokrater, heriblandt Venstres utålelige landssviger Jan E. Jørgensen. De reagerer dels på opslaget, dels på sojakællingen Gittes ønske om at “sætte ind”:

Gut 1, Søren, skoser hende ikke for at ønske indgriben overfor NMR’s politiske frihedsrettigheder, men mener udelukkende at deres begrænsede størrelse skal gøre at nåde skal vises dem. Level 9000 demokrat. Søren kommentere ikke fakta fra selve opslaget med et ord.

Så kommer Jan Muggislikker, der heller ikke respekterer holdninger der afviger fra judeoliberal globalisme, men vil bekæmpe disse hvor faktabaserede og ærerige de end er – for ikke at sige på linje med hans eget folks i tusind år. Jan kommenterer heller ikke fakta fra opslaget med et ord.

Gut 1, vil prioritere indsatsen, underforstået for at bekæmpe mest mulig forkerttænkning.

Så kommer en Niels Allerslev og mener at én dissident er én for meget, og at alle skal bekæmpes.

Venstres forbryderiske multikulturalist tweeter til slut at NMR cirka er Stram Kurs (wow, NMR kom næsten i Folketinget, vildt nok).

Således slutter det lille indblik i demokratisk tankegang. Deres værdier og friheder gælder kun de, der ønsker nationalstaten Danmarks død, og der er et hav af eksempler på denne fremgangsmåde.

Din frihed slutter hvor deres følelser begynder. Og de føler at danskerne ikke skal have et fædreland, at danske børn ikke skal have en tryg opvækst og jeg synes i stigende grad at argumentet for demokrati er som ditto for kommunisme: “rigtigt demokrati er ikke prøvet!”. Men hvorfor er frugterne af dette system så så ens og så pilrådne i hele Vesten? Det ved vi nok, men hvis nu et nationalistisk indrettet samfund kan gardere sig imod denne degenerering via styreformen, så må alle sænke paraderne og lade fornuften og viljen til overlevelse råde.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

16-årig dreng tvunget til at tage østrogen mod sin vilje

En kun 16-årig dreng begyndte at udvikle bryster efter at være blevet narret af Los …

16
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
10 Tråd kommentarer
7 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
8 Kommentarorer
lebensraumTorsten TorClausEvolationAsbjoernNielsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Europa lever i mange tusinde år.
Indsætter demokrati og 100-120 år efter er det kaput.

Rly makes u think.

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Kvinder og sojadrenge fik stemmeret. Retfærdigheden kan kun ske fyldest ved krig.

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Man burde ikke grine.. Men fuck en klovneverden. comment image

Ludvig
Blæser læser
Ludvig

Jan E. Jørgensen er den også den ultimative lav testosterons “muh frihedsrettigheder” Danmark A/S boomer.

Claus
Blæser læser
Claus

Han er virkelig forfærdelig.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

der er ingen (politisk løsning) -kun hedenskab

AsbjoernNielsen
Blæser læser
AsbjoernNielsen

Intact Denmark – Forening mod omskæring af børn lavede også et facebook opslag, hvor de ikke blot “tog afstand fra “hadefulde, diskriminerende og løgnagtige påstande om jøder”, men også politianmeldte vores forening.

De kommer med en række forkerte påstande heriblandt, at nordfront har stået bag denne aktion. Nordfront er vores hjemmeside ikke bevægelsen. De påstår, at vi er en fascistisk bevægelse, det er vi ikke, vi er en nationalsocialistisk bevægelse. De påstår, at vi “har udspredt hadefulde, diskriminerende og løgnagtige påstande om jøder via plakater opsat rundt omkring i landet.”, det har vi ikke, vi har informeret befolkningen om et ulækkert ritual nogle jøder stadig bruger.

Hvilket bringer mig til påstanden om, at vi har løjet. Det plakaten beskriver er Metzitzah B’Peh, noget nogle af jer måske kender, men lad mig bruge Intact Denmarks beskrivelse af ritualet “Det er korrekt, at der i jødedommen findes et ritual, der indebærer, at den udførende rabbiner* med munden skvulper vin omkring barnets penis og afsuger blodet efter omskæring. Det kaldes Metzitzah B’peh. Det udføres fortsat i en række menigheder rundt omkring i verdenen, men såvidt vi ved, er det forlængst udfaset i Danmark. Det er altså misvisende og urimeligt at sammenkæde jødedommen i Danmark med Metzitzah B’Peh.”

Intet sted har vi skrevet, at det forgår i Danmark, blot at det sker, men som Hans Jørgen Larssen kommenterede på deres opslag “Til almindelig oplysning… Sidste gang vejledningen om omskæring skulle revideres (i 2014) skrev Morten og jeg i vores høringssvar sådan om metzitzah b’peh:
“Det bør i vejledningen ekspliciteres, at denne praksis ikke er lovlig i Danmark.”
Men det skete ikke. Man må derfor gå ud fra, at metzitzah b’peh er lovlig i dagens Danmark.”

Hvad er Intact Denmarks formål? At forbyde omskæring eller at kontrollere debatten om omskæring, så den ikke bliver “antisemitisk”? De skriver selv således: “I Intact Denmark arbejder vi for børns grundlæggende ret til egen krop, uanset hvilket køn, de har, og hvilken kultur og religiøs baggrund, de er rundet af. Vores medlemmer har jødisk, muslimsk og kristen baggrund. Nogle er omskåret, nogle er ikke.
Den legitime demokratiske modstand mod omskæring og anden kønskirurgi på raske børn, skal ikke misbruges til diskrimination af vores medborgere uanset baggrund eller religiøs overbevisning.
Man skærer da ikke i raske børn, som vi siger, og man udsætter heller ikke hverken dem eller deres forældre for diskrimination.
Intact Denmark tager skarpt afstand fra diskrimination og hadforbrydelser.”

Link til Intact Denmarks opslag

AsbjoernNielsen
Blæser læser
AsbjoernNielsen

Hvis man ønsker, at se hele aktionen så kig her og her

Claus
Blæser læser
Claus

Intact er edderma’me gay med den opførsel. Jøsses mand.

Torsten Tor
Blæser læser

Har der mon nogensinde været et mere korrupt, løgnagtigt, degeneret og “ud over alle grænser” sygt regime end det der jøderegime der hersker over vesten idag?

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

ja da, det har været langt værre i fortiden. Masakren ved Verden er bare 1 ud af tusindvis af langt værre tyran regimer i fortiden. I dag er jo intet ift. det. Vores forfædre har gjort enorme ofre for den frihed vi har i dag. (De) vil alle falde med tiden, )vi( vil bestå

Torsten Tor
Blæser læser

Jeg har været der og lige den hændelse var 4000 henrettede hedninge. Målestofsforholdet og degeneringen er langt mere enorm i vores tid. Idag har du 1-2-3 millioner danskere der hader sig selv, andre danskere, Danmark osv. fordi vi er den hvide race. De accepterer folkemordet på hvide over alt og kender ikke til halvdelen af de historiske og de nuværende (abort og Syd Afrika) og står og klapper af pædofile bæskubbere.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

det var stadig langt værre i gamle dage – vi har det lettere end nogensinde, måske endda for let. Pga. vores forædres ofre lever vi som konger og tror at vi kan få alle til at leve som os. Ja vi er alt for naive og kollapset kommer hvor vi vil blive hedninge igen.

Torsten Tor
Blæser læser

Ja lige pt. Men vores eksistens hvilker på et så spinkelt grundlag vi ikke fatter. Det er bare 14 dage uden lastbiler til Netto og de fleste er færdige. Dengang kunne de overleve i naturen som vi ikke kan mere. Derudover har der aldrig været så morderiske katastrofer såsom kommunisme, ww1 og 2 osv. som får alt til at blegne før.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

vi må uddanne vores race om jøden og hjælpe hinanden tilbage til naturen. Vi skal nok sejre – europæeren er den mest naturlige bedst egnede til naturen. De andre er imod naturen og lever kun på nasseri på os.

Evolation
Blæser læser
Evolation

Jan E. Jørgensen er en af de her “anstændige borgerlige”, som langt hellere vil lade landet gå ned i flammer end at sige eller gøre noget, som nogen kunne opfatte som “uanstændigt”.