Hjem / Andet / Visdomsord om status 2020

Visdomsord om status 2020

En lang arbejdsuge er til ende, og Dagens Blæser skal ikke fra min hånd forkæles med hadefuld vægtekst denne aften. Nej, jeg har i stedet et glimrende lille opslag fra Morgoth, der er kort og præcist i forhold til situationen for vores folk.

“Jamen, Claus, ikke et ord om Søren Kragh Andersens fede sejr i tidskørslen i Binkbanck Tour?!???”

Nej.

Morgoth (følg ham på Telegram på Morgoth’s Review):

Vi må være realistiske omkring den nuværende situation. Der er vitterligt hundreder af millioner, muligvis milliarder, af folk der ønsker at flytte til vore lande. Og havde de chancen gjorde de det.

Der er allerede millioner af folk i vore lande som hader os og tæller ned til de kan tage magten. De brændende byer, voldtægtsbanderne, terrorismen, knivstikkerierne; alle disse ting skete mens de stadig var under 20% af befolkningen. Vi vil snart indse at de vil nå de 50% og fortsat vokse.

Du kunne tilgives for at at tale om individualisme eller klassisk liberalisme eller kulturnationalisme i fortiden. Men enhver der ikke kan ane skriften på væggen nu er en kompelt åndsmongol. De der forsøger at sælge disse ideer nu, kunne lige vel marchere med horderne. Resultatet ville være det samme.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Strava, en cykelapp, og Capitol-protesterne

2021 bliver efter alt at dømme vildt underholdende. 2020 var klovneri på et niveau der …

17
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
13 Tråd kommentarer
7 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
boergemuhammedAsbjoernNielsenSorteSlyngellebensraumTorsten Tor Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Rimeligt blackpilled, men godt skrevet alligevel.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Det er sandt. Sig din mening og stå ved den. Vi har ret.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

De er stadig ‘kun’ godt en halv million ikke vestlige indvandrere i dk -for mange ja, men de vil aldrig bliver over 20 % -befolkningen er allerede ved at vende sig imod det integrationsbarometer.dk/tal-og-analyser/INTEGRATION-STATUS-OG-UDVIKLING

AsbjoernNielsen
Blæser læser
AsbjoernNielsen

Pas på med at sige aldrig. Hvis udviklingen forsætter i den nuværende retning, hvilket vi i udgangspunktet må forvente, så bliver de mere end 20%. De bliver også mere end 25% og 30% og 50%. Befolkningens holdning til indvandring betyder ikke nødvendigvis, at den ikke får lov til at forsætte.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

Aldrig, Jo i visse tilfælde er aldrig det rette ord som f.eks dette – jeg tror aldrig de bliver over 20 % når du ser modstanden imod dem allerede på ‘kun’ 7 %

AsbjoernNielsen
Blæser læser
AsbjoernNielsen

Du kunne have sagt det samme tilbage i 90erne. Dengang var der også stor modstand til indvandringen, der var begyndt at tage til, og indvandrerne udgjorde en meget lille andel af befolkningen. Men selvom indvandringen var upopulær, selvom meget få ønskede mere indvandring og selvom de åbenlyse negative konsekvenser af indvandringen så har den forsat.

Her er et lille fun fact: inden starten af 90erne har omkring 10% af danskerne svaret i valgundersøgelsen, at indvandring er det vigtigste spørgsmål for dem. Tallet har svinget med nogle få procentpoint, men været tæt på det samme i hele perioden.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

når volden/terroren/trusslerne bliver for meget vil befolkningen vende sig imod dem og se at jøden er bag det hele. Selvfølgelig vil de aldrig overtage

AsbjoernNielsen
Blæser læser
AsbjoernNielsen

Det kommer til at kræve store mængder af handling, offervillighed og sammenhold, hvis vi skal vende dette rundt. Det kan gøres, men ikke ved at shitposte anonymt eller stemme nye borgerlige. Vi har brug for seriøse forandringer. Vi har brug for et nyt system. Vi har brug for en nordisk revolution. Ellers er vi fortabt.

Torsten Tor
Blæser læser

Hvad nytter en nordisk revolution hvis USA bare stiller 4 hangarskibe ud for vores kyster? Vi skal gribe det her langt mere intelligent an og ikke gentage fortidens fejl. Revolutionen skal være simultant i hele den hvide verden.

AsbjoernNielsen
Blæser læser
AsbjoernNielsen

En udelukkende dansk revolution ville nok ende i, at vores “vigtigste allierede” USA og andre zionist lakajer ville gøre det til en kort fornøjelse. Derfor bør vi arbejde sammen i Norden, så vi vil stå stærkt nok til, at zionisternes ikke kan tvinge os i knæ. Hvis de nordiske lande forenede sig, ville vi være mindst lige så stærke som Iran, der har modstået zionisterne i snart 50 år. Det er desværre ikke realistisk, at der kommer en revolution i hele vesten på samme tid. Den nordiske revolution er den perfekte middelvej mellem det perfekte (en revolution i hele vesten) og det “nemme” (en revolution i et nordisk land), hvor vi får både styrke gennem sammenhold og antal og et realiserbart mål.

Zionisterne står heldigvis heller ikke i samme situation som før 2. Verdenskrig i Frankrig, Rusland, England og USA, da alle disse lande er svækket, mangler sammenhold, er blevet trætte af krige i Mellemøsten (forstil jer så en krig mod deres naboer). Det vil være ekstremt risikabelt for dem, at stoppe os med militær magt, så de vil nok forsøge med økonomiske og kulturelle midler og selvfølgelig deres elskede gayops gennem CIA og Mossad, hvilket jeg tror vi kan stå imod.

boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

Du suger for hårdt på din NMR-bong lol

AsbjoernNielsen
Blæser læser
AsbjoernNielsen

Godt argument. Slapssvanse som dig er grunden til, at vores forræderiske elite kan gøre, hvad de gør.

boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

Bwahahaha, zionist golem is mad.

AsbjoernNielsen
Blæser læser
AsbjoernNielsen

Nå så JEG er en zionist golem? Hahahaha! Du må da have drukket af natpotten.

boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

Det gavner kun diverse jødiske interesseorganisationer, at bumser og narkomaner rollespiller ’33. Så jo, du er en zionistisk golem, en nyttig idiot.

SorteSlyngel
Redaktør

>”Det kan gøres, men ikke ved at shitposte anonymt eller stemme nye borgerlige”
>”men ikke ved at shitposte anonymt eller stemme nye borgerlige”
>”ikke ved at shitposte anonymt”
😢😢😢😢

boergemuhammed
Blæser læser
boergemuhammed

Vi har brug for, du får et arbejde. Bums.