Hjem / Verden / Årtusindets gayop: Gyldent Daggry “kriminel organisation”

Årtusindets gayop: Gyldent Daggry “kriminel organisation”

Demokrati. Redaktionen gider snart ikke skrive mere om det. Dets sande ansigt er nærmest satanisk ondskab. Dets frugter er død, undertrykkelse og folkeforagt.

Alt andet end universel og uforbeholden fordømmelse fra alle demokratiske partier i Europa, i Danmark fra Enhedslisten til Dansk Folkeparti, af det komplette svineri der foregår i Grækenland i dag, vil cementere demokratiets totale illegitimitet. Forvent intet andet end komplet tavshed eller hjernedød øffen.

Efter seks år statsterrorisme mod Gyldent Daggry, der blev indledt efter en antifascistisk rapper blev dræbt, er partiet – hele partiorganisationen – dømt til at være en kriminel organisation. Partiets ledere klassificeres som stiftere, ledere og medlemmer af en kriminel organisation. Vi afventer afklaring på de specifikke straffe.

I seks år har demokratiet været sad ud af spil, med lederne af landets (daværende) tredjestørste parti i husarrest. Seks år med tilbageholdelse af partiets økonomiske midler, rejseforbud og konsekvensløs tilsværtning af Gyldent Dagry fra deres politiske fjender i pressen og parlamentet.

Det har skabt udbryderpartier og skæbnesvanger usikkerhed hos vælgerne, og med dagens dom fra skueprocessen er et nyt kapitel i europæisk nationalisme således skrevet.

Indespærring og forbud er sidste skridt før regulære henrettelser, som der i øvrigt også er givet grønt lys til i Grækenland: inden den voldelige rappers død, hvilket Gyldent Daggry naturligvis ikke var ansvarlige for, blev to partimedlemmer dræbt på åben gade af skud, mens de beskyttede partikontoret. Dette dobbeltdrab er ikke forsøgt opklaret af de forbryderiske myndigheder. Det er et tydeligt signal til systemisk accept af vold og drab på dissidenter.

De myrdede martyrer. Må dem der gødede jorden for deres død møde en passende straf snarest.

Ikke kun ideologi, men formentlig også internationale økonomiske aftaler, er skyld i den organiserede statsterrorisme mod den nationalistiske opposition, og en ny virkelighed har forhåbentlig præsenteret sig tydeligt for mange, ikke kun i Grækenland men i hele Europa.

Vi gentager på Dagens Blæser opfordringen til at søge selskab med ligesindede, at komme i form og tage denne gryende forbrødring seriøst. Tiden er ikke til at ligge på sofaen, for den som forstår at fremtiden kun sikres gennem nutidens arbejde.

Afsluttende kan kun siges: føj for satan i helvede. Tjek Dan Erikssons rapportering fra begivenhederne nedenfor.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

15-årig tvangsfjernet fra hjemmet, fordi forældrene nægtede kønsskifte

En kun 15-årig pige blev sidste år fjernet fra hjemmets trygge rammer da en dommer …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
EvolationValdemar-llLarsLarsenClaus BoatsinkerSorteSlyngel Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Endnu engang er det bevist at du ikke kan vinde når du spiller deres spil, med deres regler.

Skab dit eget samfund. Det er den eneste vej.

SorteSlyngel
Redaktør

Hvor er det mega gay.
Gyldent Daggry har de vildeste marchsange.

Evolation
Blæser læser
Evolation

Jeg kan anbefale denne her græker: “POSEIDON”
www.youtube.com/c/POSEIDONLIVE/videos