Hjem / Danmark / Forræderisk pis-politiker fældet af sine egne kattedamer

Forræderisk pis-politiker fældet af sine egne kattedamer

Morten Østergaard. En mand der bedst kan beskrives som en menneskelig hybrid mellem rotten og gøgen. Med gøgens adfærd og udseendet af en rotte har Morten Østergaard i alt for mange år kæmpet for Danmarks forfald. Han har danset efter den judeo-globalistiske fløjte og presset os endnu tættere på et totalt demografisk kollaps.

Intet forsvar vil kunne frifinde ham, når han en dag befinder sig i lænker og stilles foran det rasende danske folk. Men det skal vi ej tale om i dag.

Efter hele den danske MeeToo-bevægelse blev genoplivet af Sofie Linde, besluttede folkeforræderen, Lotte Rod, (MF for Radikale) at fortælle hvordan hun flere gange havde været udsat for ”sexisme” internt i Radikale Venstre af »mænd, der var ældre end mig og havde magt«.

»Jeg har fjernet hænder fra mine lår, og jeg kan nævne flere eksempler på upassende berøringer,« klynkede forræderen til sit partimedie, DR.

Det fik selvfølgelig leder og befolkningsudskifter, Morten Østergaard, til at gå ind i sagen. Og ih hvor han gravede! Han gravede faktisk så meget, at han med stolthed kunne fortælle i forbindelse med Folketingets åbning, at sagen var blevet lukket med en påtale til krænkeren, og at det var det.

Det var det så ikke.

Hånden der havde lagt på Lotte Rods lår tilhørte ingen ringere end Østergaard selv. Sikke et plot-twist! Han har simpelthen omtalt sig selv i tredjeperson for ikke at afsløre, at han for næsten et årti siden lagde sin hånd på en kvindes lår. For næsten ti år siden. På låret.

Morten Østergaard på vej væk efter den uhyggelige voldtægt af Lotte Rod.

Som et resultat heraf har Østergaard trukket sig som politiskleder. Han kunne åbenbart ikke længere lede sit folkeforræderiske parti efter at have svigtets dets tillid. Hvad med det danske folk, Morten? Fortjener vi ikke bare en flig af en undskyldning for alt det lort, du har budt os?

Den fuldbyrdede voldtægtsforbryder har tilmed meddelt, at han ikke forlader dansk politik. Ikke at det gør en forskel, hvis han var gået, havde Weimardanmark bare skidt en ny landsforræderisk politiker ud.

Til slut vil jeg blot sige; jeg håber, at Uwe Max Jensen allerede er i færd med at male et maleri af Østergaards hånd på Rodes lår. Et maleri som han selvfølgelig bør male med sit lem.

Jeg glæder mig til at se resultatet, Uwe!

PS. Såfremt du sender maleriet til redaktionen, lover jeg at hænge det op over vores massive mahogniskriveborde.

Om SorteSlyngel

Boomernes skræk, zoomernes håb. Kært barn har mange navne, mit er Sorte Slyngel, og jeg er professionel leverandør af vredesbenzin til Blæseren.

Tjek også

Mette i flammer og løgnepressen i hopla

Det her skal ikke handle om hvorvidt det er sejt eller krrriiinsj at brænde en …

9
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
SorteSlyngelTorsten TorIngolf GaboldsenEvolationLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Claus Boatsinker
Administrator

Deres prioriteter er helt hen i vejret. Det kan ikke udstilles tydeligere. De er samvittighedsløse forbrydere, der lever i en boble af moralsk falskhed, komplet blinde for deres eget synderegister der – helt uironisk – bør ende med et besøg hos bødlen post judicia (er det et udtryk? Det er det nu).

Torsten Tor
Blæser læser

Har han fået slebet sine tænder? Prøv at se de to midterste fortænder.

Claus Boatsinker
Administrator

Og: har han røget 6.000.000 smøger??? Uf.

Torsten Tor
Blæser læser

Efter sigende røg han først 4 mio. og så gik han ned til 1,5 og nu ca 1. Det hele stod på nogle sten i Polen.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Det fordi han smider 6 000 0000 sukkerknalder i de 109 kopperkaffe han drikker om dagen.

LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Medskyld i drab og voldtægt af tusinder af Europæere er mindre giftigt end at have rørt en kvinde for 10 år siden.

Båt båt – honk honk

Evolation
Blæser læser
Evolation

God artikel! Det der billede af Gøge-Rotten, lol