Hjem / Andet / Partiet Fremad – ord efter dets død

Partiet Fremad – ord efter dets død

Det er i Danmark en underskov af partier med mere eller mindre spøjse mærkesager, der alle søger opstilling til Folketinget. Personligt og med en knivspids barnlig naivitet forestiller jeg mig at ét folk skulle kunne have nok i ét parti, såfremt dette eksplicit varetog folkets interesser, men det er et andet, smukt, kraftfuldt tog vi kan stige på en anden tid.

Et af de partier der fik medieopmærksomhed ved dets fødsel var den altid frastødende fims Simon Emil Ammitzbølls parti Fremad, og det er nu allerede nedlagt, eftersom ingen ville medvirke til at gøre det opstillingsberettiget.

Ammitzbøll har haft det som en fisk i vandet i Weimardanmark: han har kunnet leve af det liberale demokrati, og medvirket til befolkningsudskiftningen og styrkelsen af grænseløs internationalisme og globalisme. Så har han også taget det ultimative skridt væk fra familie og fædreland, og blevet homogiftet så man kan klistre et tidligere hæderligt mærkat på en vammel, samfundsskadelig subkultur. Simon har hygget sig i det liberale, demokratiske Danmark og dets “friheder”. Ingen tvivl om det.

Dronning Margrethe gav hånd til disse bæryttere. Normalt er jeg ikke fortaler for håndsprit, men jeg håber majestæten benyttede rigelige mængder efterfølgende.

Men noget var ikke godt nok. Som soldat for Liberal Alliance var alt ikke helt ok. “Kunne han se den skade han forvoldte? Nagede samvittigheden ham? Var de forfærdelige konsekvenser af multikulturen for meget for selv Simon Emil?“, spørger nogen sikkert. Til det kan jeg kun svare: nej.

Fremad blev stiftet for at accelerere tilstrømningen af de fremmede. Et parti der ikke var tilfreds med den såkaldte “stramme udlændingepolitik”. For hver valgperiode kan vi se at yderligere 100.000 skal lægges til antallet af fremmede i Danmark, altså en stor, dansk by igen og igen og igen. Dette afspejler sig tydeligt i gadebilledet. Men det var ikke slemt nok for denne ulidelige homokarl. Fra det hedengangne partis hjemmeside:

Den enkelte borgers frie udfoldelse skal begrænses mindst muligt. Både majoriteten og minoriteter skal kunne leve et liv i fred og lykke. Vi skal omfavne forskelligheden.

Konkurrencen om at føre den strammeste udlændingepolitik er kammet over i skinger retorik og uretfærdig symbolpolitik. Vi ønsker bedre retssikkerhed og mere fairness i udlændinge- og retspolitikken.

Ammitzbøll påpegede at det var de nationalkonservative strømninger på den borgerlige fløj, som han ville være et alternativ til. Dette viser hvor ekstremt skævvredent det politiske liv er på Christiansborg i forhold til den virkelighed deres politik skaber i Danmark. Simon Emil har ret i at det er symbolpolitik der føres, men den føres jo ikke som nationalkonservativ politik, som lovet til vælgerne op til valget, men som små mediestunts uden nogen som helst effekt på antallet af fremmede i Danmark.

Sjældent kan et billede fortælle nærmest hele historien. Men det gør det her.

Så demografisk trækker alle partier (med begrænsede forbehold) på samme reb, mens Moder Danmark med begge hænder bundet på ryggen af demokratiske plastikstrips, ikke kan trække i den anden retning. Men selv antydningen af retorik, der kunne lade som om at denne ubeskrivelige forbrydelse, der har gjort vores fremtid uvis og utryg, var noget politikerne bekymrede sig for, var nok til at Simon Emil Ammitbøll-Bille-Indsæt-Navn stiftede endnu et GloboHomoParti. Det er nu et afsluttet, kvalmende kapitel i dansk demokratihistorie. S.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Rotterne på Christiansborg

Christiansborg Slot – et prægtigt eksempel på flot arkitektur og hjemstedet for store historiske øjeblikke …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
SorteSlyngelEvolationLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Blæser læser
LarsLarsen

Ammitzbøll er en ulidelig svans. S for hans folkemorderiske parti, der dog trods alt havde et fedt nok navn.

Evolation
Blæser læser
Evolation

Ja, han er modbydelig klam!

SorteSlyngel
Redaktør

S

Evolation
Blæser læser
Evolation

Åh nej, nogle onde Fascister vil bremse invasionen en anelse! Det må der gøres noget ved! Jeg vil straks stifte: “Invasion Velkommen”-partiet!