Hjem / Indsigt / Udtalelse om Dagens Blæsers fremtid

Udtalelse om Dagens Blæsers fremtid

Først og fremmest så lad mig præsentere en officiel udtalelse fra vores samarbejdspartner i Vinland:

Ja, det er ganske sandt. Dagens Blæser var aldrig ment som en enmandshær. Det var et kald til handling, aktivering og inddragelse, hvilket gjorde at jeg fra start bad om kommentarer, artikler, skribenter, podcasts med mere. Det var ikke noget der gav det ønskede afkast på noget tidspunkt. Det var urealistisk.

At jeg i 2020 så fik et arbejde der ikke længere tillod masseproduktion til Dagens Blæser, som kunne give en comfy illusion af redaktionel aktivitet, har ikke gjort det bedre. Men slutpunktet ville have været det samme. Målet med livlig aktivitet er ikke nået, og jeg vil derfor slippe tøjlerne, leve i den virkelige verden og være realist. Der kommer ikke flere opfordringer om kommentarer eller materiale til Danmarks førende dissidentmedie.

At forvente aktivitet var en daglig negativ oplevelse. Jeg vil ikke forbinde min hobby med negativitet og skuffelse, så derfor kommer denne kraftige justering af aktivitetsniveauet, som alternativ til at lade ens ego spilde tid på det umulige. Dagens Blæser vil fortsætte, artikler vil fortsat blive skrevet, der vil endda komme podcasts(!) nu og da, men det vil være når lysten melder sig.

Når Blæseren fravælges af mig bliver andet valgt til og det er venskab, fællesskab, kødrumsaktiviter og kammeratskab. Der er potentiale til en lys fremtid og den skabes af aktiviteter med andre og dette arbejde vil på et tidspunkt gå op i en højere enhed og blive noget stort.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Internettet vender tilbage

Kender du det når du opkøber et større stykke af Jylland, og så tænker du …

7
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
7 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
Svend GoengeSorteSlyngelTorsten TorlebensraumLudvig Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Dr. Schlomo Shekelstein
Blæser læser
Dr. Schlomo Shekelstein

Jeg vil savne det daglige blæs.

F.

Dr. Shekelgrubler
Blæser læser

Forstår ikke, hvorfor du/I ikke laver et podcast og smider det bag en betalingsvæg på f.eks. 100 kr per 3. md. eller sådan noget. Så kunne I lave 2-3 podcasts om måneden og tjene lidt shekels. Folk har lidt lettere ved at fiske mønter op ad lommen, når det er nødvendigt fremfor frivilligt.

Ludvig
Blæser læser
Ludvig

Stærkt arbejde af dig og Lolland – både her og Radio 266b. I fik mig transformeret fra en virgin uriaspostentype til en chad blæserfan.
F.

Torsten Tor
Blæser læser

Uriasposten gør et vigtigt arbejde, men på et tidspunkt vokser man (nogen) fra det og vil finde ud af hvorfor der egentlig er så mange klamme skodperkere i DK.

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

At gå på Dagens Blæser er som at se en gammel ven – i gør det godt Gutter !

SorteSlyngel
Redaktør

Etnostaten begynder i kødrummet.

Svend Goenge
Redaktør

Roses are red, McNabb rides bikes

campaign.png